- 20 Temmuz 2007
- 4.230
- 670
- 723
normalde 5,30 da çıkıyorum bu hafta 2 gün aksilik gibi mesaiye kaldım
bugün 6 da gelecekler ve ben yetişmiş olacağım
mesai gibi bir durumum da olursa eşim masayı kurup servie başlar atık sempatiksalakcinni inanın bunu demeyi çok isterdim ama diyemiyorum gelene gelme
en azından bu kadar çok çalışmanıza rağmen bir sürü şey hazırlamışsınız.geç giderseniz daha iyi olur.onlar anlar belki hafta arası müsait olamadığınızı.
bana kimse gelmez zaten gelselerde eşimle otururlar çünkü ben geç gidiyorum evekaydirigubbakcemile3 ben genelde böyle durumların ilk ve son olmasına dikkat ederim. yani olmuş bikere artık sık dişini bugünü de hallet bidaha da böyle bişey olmasına izin verme. akşamda çok yoruluyorum işte sürekli mesaiye kalıyoruz, çok zorlanıyorum yemek yapacak bile gücüm olmuyor eve varınca v.s gibi konuş, tutma kendini ara ara söyle böyle bence,
Bende haftaiçi yemeğe misafir gelmesini istemiyorum açıkçası
Zaten kendimize hazırlarken zorlanıorum yorgunluktan
Başkası gelince hem temizllk hem yemek yapmk oldukça zor oluo
Eşimnde bu konuda bikez dili yandı birdahada istemiyor
Bence bundan sonra gelmk isteyenlere başka işimiz war diyip ertelemeyin
Sizede yazık
Yeni evliyseniz başta gelen olur çok ama azalır ilerde.İlerleyen zamanda siz de eşinizle başka planınız olduğunu söyler mesajı iletirsiniz.
haftaiçi misafirine ben de karşıyım... yorgunsun illaki, dinlenmek erken yatmak istersin illaki... gelecek olan haftasonu ya da cuma gelsin....
annen falan yakında oturmuyor mu? yakın olsa o yapardı sen işteyken yemekleri. ya da maddi açıdan sorunun yoksa dışardan hazır zeytinyağlı falan alsaydın.. "malum iş güç, ben de isterdim kendim yapayım ama zamanım yoktu yapmaya" derdin. belki anlarlardı...
sormayın aynı dertten bende muzdaribim,bi ara evimden yemekli misafir eksik olmuyordu,çalışınca hafta içi daha zor tabi,bi keresinde masanın yanına ek bi masa daha koyduk eşimin akrabaları topluca geldiler yaklaşık 16 kişi falandık düşünün yani,alkol,yemek vs.bi de fix menü gibi yaparım ben genelde,zeytinyağlı aperatifler önce,sonra ana yemek,sonra çerez sonra meyve ve en sonunda da Türk kahvesi derken ev evlikten çıkıyo,ama bi daha asla böyle bişey olmayacak dedim geliyorlarsa tek tek gelsinler sülalece değil...
en azından bu kadar çok çalışmanıza rağmen bir sürü şey hazırlamışsınız.geç giderseniz daha iyi olur.onlar anlar belki hafta arası müsait olamadığınızı.
hatırlamzlar canım hatırlamazlarEvet iyi fikir, işim uzadı deyip hiç değilse bir yirmi dakika geç gidin eve. Ev sahibinden önce eve girmek belki hatırlatır bazı şeyleri.
canım aynı durum bende de var bende gelmeyin diyemem hayatta. 6,30 evde oluyorum geçen kayınvalidemlerle günümüz vardı en sonuncudan bi önce benim sıramdı.neyse ben çalıştıığm için kimseye gidemiyorum doğal olarak bende yeni evlendim ya akrabalar görsün diye evimi paar günü yaptık günü geldiler öğlende gititklerinde gece saat 23,00 di düşün artık...benim ayaklarım titrediğini hisseettim..bide çok çay içerler 8 demlik çay demledim o gün offfofffff hiç düşünmezler yaa nasıl bi kafa yapısı anlamadım..:umursamaz:
Ben cumartesİ gÜnÜ de tam gÜn ÇalıŞıyorum ve İtİnayla her cumartesİ mİsafİrİm gelİr.İlk zamanlar İÇİm Çıkıyordu hazırlık yapmaktan ama Şİmdİ onlar anlamıyorsa durumu ben ne sıkayım canımı aperatİf hazırlıyom genel de kızartma falan yapıp koyuyorum ne yapayım yahu. Bİr pazarım kalıyor o da neye yarıyor kİ ev mİ temİzlesem dİnlensem mİ yoksa eŞİmle vakİt geÇİrİp dıŞarı mı Çıksam bİrİnİ yapınca bİr dİĞerİ İllakİ aksıyor bu yenİ İŞ benİ mahvettİ yahu.
Calısan bır bayanın evıne degıl hafta ıcı, hafta sonu dahı gıdılmesını pek uygun bulmuyorum. Hafta sonunu da yatarak gecırmıyoruz kı! Mutlaka yapacak ıslerımız oluyor. Belkı cay olabılır ya da sık olmamak kaydı ıle yemek davetlerı. Fakat her hafta sonu olmamalı.
Arkadasların verdıgı fıkır bence cok guzel. Eve bıraz gec gıdın, bır yerlerde oturup cay ıcın, dınlenın, stres atın. O ara gelenlerden bırını arar, elınızdekı ısın bıraz vakıt aldıgını soylersınız. Yalandan hoslanmıyorum, fakat kımı zaman gercekten ınsan ıhtıyac duyuyor. Eve vardıgınızda da, kucuk bır ozur ıle gecıstırır, cok yorgun oldugunuzu soylersınız. Belkı anlarlar, erken kalkmaları gerektıgını.
Bır daha boyle bır durum ıle karsılastıgınızda ıse yalana hıc bas vurmanıza gerek kalmaz, hafta ıcı musaıt olmuyorum, dersınız. Onlarda zaten tanıklık ettıklerı ıcın sorun etmezler.
Gercı ben bu kadar uzatmazdım, dırekt soylerdım.
Bende yenı evıme gectım. Mutlaka gelenler olacaktır. Esım zaten anlayıslıdır bu konuda. Yıne de, gelmek ısteyen olursa kesınlıkle hafta sonu kabul edebılecegımızı hatırlattım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?