inanın çok daraldımm
eşimin kuzeni cuma akşamı bize eşi ile beraber oturmaya gelecekti
tabi ertesi gün haftasonu süper buraya kadar problem yokkCADIARZU
sonra bir aradılar dayı ve halalrda bizde geliyoruz hep beraber gelelim ama çarşamba akşamı uygunuz !!!!!!!!!!!!!!!!!! tabi biz uygun değiliz diyemedik
ben bu aralar mesai kalıyorum 9 dan önce evde olamıyorum.... pazartesi akşamı zeytinyağlı yemekleri yaptım gece yattığımda saat 1 di.... dün akşam börekti tatlıydı salataydı ne varsa yaptım toz aldım... yattığımda gece 2 yi buldu...
bana günah değil mi? çok sinir oldum gidelimde aradan çıksınlar die 8 kişi yemeğe geliyorlar bu evi yeni aldık görcekler ya düşünmüyorlar :umursamaz:
inanın sinirimden, yorgunluğumdan ve bu akşamın da geç bitecek olmasını da düşünrek neredeyse ağlayacağım...:2:
birde hiç muhabetleri olmaz sürekli gelsin yemekler gitsin çaylar börekler
habire yesinler ben buna takmazdım ama sinirlerim yorgunlutan gerildi
yazmka rahatmak istedim ama kendimi durdurmalıyım yoksa bu konu çokkkk uzarakannehirakannehirakannehir
Arkadaşım sana acımayana sen hiç acıma. Bunu söylemek gözünde büyümesin genel muhabbet ederken nasılsın iyi misin faslında araya serpiştir bir güzel çok yorulduğunu. Ben şimdiye kadar hep öyle yaptım ve alıştırdım ona göre geliyorlar. Hem böylelikle hizmet beklentilerini düşürürsün. Hem çocuk hem iş bana kim acısın değil mi canım?
of hakketen ne düşüncesiz insanlar... evinde ancak 1. derece ise o kadar uzun kalır. bu nedir. yaaa..canım aynı durum bende de var bende gelmeyin diyemem hayatta. 6,30 evde oluyorum geçen kayınvalidemlerle günümüz vardı en sonuncudan bi önce benim sıramdı.neyse ben çalıştıığm için kimseye gidemiyorum doğal olarak bende yeni evlendim ya akrabalar görsün diye evimi paar günü yaptık günü geldiler öğlende gititklerinde gece saat 23,00 di düşün artık...benim ayaklarım titrediğini hisseettim..bide çok çay içerler 8 demlik çay demledim o gün offfofffff hiç düşünmezler yaa nasıl bi kafa yapısı anlamadım..:umursamaz:
evet dün akşamı atlattım.
ama sinirimden kendimi yiyecektim
yok onda maydonoz var yemem bunda soğan var az koy
mız mız mız
sonra biz biraz daha kola içelim en azında şirşirir dedi bende börek var getireyim biraz daha dedim
bana verdiği cevap devamını çayla yeriz afiyet olsun dedim kalktık masan
sonra çay demledim börek vermedim tatlı yapmıştım onu ikram ettim
büyük demlikte sadece 1 er bardak içtiler ay çok sıcak çay içilmiyor dediler
gittim çayın altını kapattım mutfakta sessiz çığlıklar attım
hiç birşey yok gibi geçtim oturdum
ay keşke karpuz olsyadı meyve olsaydı çocuklar pek sever
evde olmayınca çürüyor yiyeceğimiz kadar alıp hemen tüketiyoruz dedim
paşalara bak neyse gece saat 11:30 gibi kalkalım dediler 12 de çıktılar ortalığı toparla yat saat yine 1 buçuk oldu çok yoruldum çokkkkk
iyi dayanmışsın..
ben tutamam kendimi öle durumlarda
Ben olaya çok başka bi açıdan bakıcam.
Kapınızı çalan birileri olduğu için ne kadar şanslı olduğunuzu biliyor musunuz?
Bilin bence... ve bunun için şükredin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?