ay keşke karpuz olsyadı meyve olsaydı çocuklar pek sever
evet dün akşamı atlattım.
ama sinirimden kendimi yiyecektim
yok onda maydonoz var yemem bunda soğan var az koy
mız mız mız
sonra biz biraz daha kola içelim en azında şirşirir dedi bende börek var getireyim biraz daha dedim
bana verdiği cevap devamını çayla yeriz afiyet olsun dedim kalktık masan
sonra çay demledim börek vermedim tatlı yapmıştım onu ikram ettim
büyük demlikte sadece 1 er bardak içtiler ay çok sıcak çay içilmiyor dediler
gittim çayın altını kapattım mutfakta sessiz çığlıklar attım
hiç birşey yok gibi geçtim oturdum
evde olmayınca çürüyor yiyeceğimiz kadar alıp hemen tüketiyoruz dedim
paşalara bak neyse gece saat 11:30 gibi kalkalım dediler 12 de çıktılar ortalığı toparla yat saat yine 1 buçuk oldu çok yoruldum çokkkkk
evet dün akşamı atlattım.
ama sinirimden kendimi yiyecektim
yok onda maydonoz var yemem bunda soğan var az koy
mız mız mız
sonra biz biraz daha kola içelim en azında şirşirir dedi bende börek var getireyim biraz daha dedim
bana verdiği cevap devamını çayla yeriz afiyet olsun dedim kalktık masan
sonra çay demledim börek vermedim tatlı yapmıştım onu ikram ettim
büyük demlikte sadece 1 er bardak içtiler ay çok sıcak çay içilmiyor dediler
gittim çayın altını kapattım mutfakta sessiz çığlıklar attım
hiç birşey yok gibi geçtim oturdum
evde olmayınca çürüyor yiyeceğimiz kadar alıp hemen tüketiyoruz dedim
paşalara bak neyse gece saat 11:30 gibi kalkalım dediler 12 de çıktılar ortalığı toparla yat saat yine 1 buçuk oldu çok yoruldum çokkkkk
Bacılar bana yollayın şu misafirlerinizi yavvv... kaydirigubbakcemile3 len 4 senedir kapımı çalan yok, misafir ağırlamayı hem unuttum hem özledim aaaaa mafoldumben valla hafta içine de razıyım he sempatiksalakcinni yerizzz cokacimcoook içerizzz :içelim: dedikodu yaparızz :hulya: ayy herkesin derdi başka işte anam bunun ortası yok mudur yav kaydirigubbakcemile3
Ben böyle bir duruma düşüncesizlik demem, aksine bilinçli yapılmış diye düşünürüm,
çalıştığınızı bile bile emrivakimsi bir geliş yapıp sonra da hududsuz davranmaları, sizi isteyerek üzmek istediklerini düşündürdü bana
yanılıyorsam da kusura bakmasınlar onlar öyle davranmasaydı ben böyle düşünmezdim.
Gelmeyin demekten ziyade sürekli ertelerdim birdaha gelmek isterlerse.. İnanın üzüldüm canınıza yazık..
canım bende çok severim misafir ağırlamayı akşamları gelinsin oturulsun muhabbet edilsin çok hoşlanırım ama karşındaki insan seni enayi yerine koyuorsa canın sıkılıor habersiz gelmeler gelince oraya buraya bakmalar yemek beğenmemeler çocuklar heryeri dağıtır çıt çıkmaz sizide bekleriz deyip davet etmezler ee sen neyaprsın böle yoksa herkes kafa dengi arkaşı gelsin muhabbet edelim ister
inanın çok daraldımm
eşimin kuzeni cuma akşamı bize eşi ile beraber oturmaya gelecekti
tabi ertesi gün haftasonu süper buraya kadar problem yokkCADIARZU
sonra bir aradılar dayı ve halalrda bizde geliyoruz hep beraber gelelim ama çarşamba akşamı uygunuz !!!!!!!!!!!!!!!!!! tabi biz uygun değiliz diyemedik
ben bu aralar mesai kalıyorum 9 dan önce evde olamıyorum.... pazartesi akşamı zeytinyağlı yemekleri yaptım gece yattığımda saat 1 di.... dün akşam börekti tatlıydı salataydı ne varsa yaptım toz aldım... yattığımda gece 2 yi buldu...
bana günah değil mi? çok sinir oldum gidelimde aradan çıksınlar die 8 kişi yemeğe geliyorlar bu evi yeni aldık görcekler ya düşünmüyorlar :umursamaz:
inanın sinirimden, yorgunluğumdan ve bu akşamın da geç bitecek olmasını da düşünrek neredeyse ağlayacağım...:2:
birde hiç muhabetleri olmaz sürekli gelsin yemekler gitsin çaylar börekler
habire yesinler ben buna takmazdım ama sinirlerim yorgunlutan gerildi
yazmka rahatmak istedim ama kendimi durdurmalıyım yoksa bu konu çokkkk uzarakannehirakannehirakannehir
canım bende çok severim misafir ağırlamayı akşamları gelinsin oturulsun muhabbet edilsin çok hoşlanırım ama karşındaki insan seni enayi yerine koyuorsa canın sıkılıor habersiz gelmeler gelince oraya buraya bakmalar yemek beğenmemeler çocuklar heryeri dağıtır çıt çıkmaz sizide bekleriz deyip davet etmezler ee sen neyaprsın böle yoksa herkes kafa dengi arkaşı gelsin muhabbet edelim ister
bu dünyada kimsenin gönlünü yapmaya çalışmayacaksın... kimseyi memnun edemezsinuğraşmaya değmez...
ayıp bir kere meyve yok mu demek yuh artık? sen yeni gelin isen ayıp yani... yok öz dayın öz halansa neyse.. .. ama eşinin ailesi sana öyle bir aybı yapmamaları lazım...
annen babam mı mübarek! nerden bu samimiyet.
bukadar dusuncesızlık olmaz ya gercekten ....
herkes ne kadar rahat...
bızım de bazı tanıdıklar sureklı gelsın gıtsın duzenlı ısterler...
bazı arkadaslar da kendımız cagırsak da gelmezler derler,sız yorgunsunuz,erken yatıyorsunuz..vs..solemesı,dıle getıemlerı bıle hoş.bolesını basımın ustunde agırlarım.
ama emrıvakı mısafırlık olmaz ayıp gercekten..
bu konuda esım gercekten dobradır...soyler..gec gelen mısafıre soylenır neden gec gelıyorsunuz ben zaten 1 saat sonra yatıyorum.. der ve ınanın hıc abartmıyorum bır kere arkadaslar varken gıttı yattı uyku saatı geldıgınde..napsın erken kalkacak adam..arkadaslar da saka yapıyor zannettıler..ama esım gelmeyınce anladılar kalktılar..ben ne yapacagımı sasırmıstım..oylesıne boyle..ıyı yaptı..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ne iyi yapmışbukadar dusuncesızlık olmaz ya gercekten ....
herkes ne kadar rahat...
bızım de bazı tanıdıklar sureklı gelsın gıtsın duzenlı ısterler...
bazı arkadaslar da kendımız cagırsak da gelmezler derler,sız yorgunsunuz,erken yatıyorsunuz..vs..solemesı,dıle getıemlerı bıle hoş.bolesını basımın ustunde agırlarım.
ama emrıvakı mısafırlık olmaz ayıp gercekten..
bu konuda esım gercekten dobradır...soyler..gec gelen mısafıre soylenır neden gec gelıyorsunuz ben zaten 1 saat sonra yatıyorum.. der ve ınanın hıc abartmıyorum bır kere arkadaslar varken gıttı yattı uyku saatı geldıgınde..napsın erken kalkacak adam..arkadaslar da saka yapıyor zannettıler..ama esım gelmeyınce anladılar kalktılar..ben ne yapacagımı sasırmıstım..oylesıne boyle..ıyı yaptı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?