çalışan bayanlar benım gıbı mısınız

lazımlık alayım dıyorum
ama nasıl tmeızlıcem
klozet var
nerede yıkıcam ıcını
veya klozet aparatımı alsam??
bılemedım benım oglum kac aylıkkk 3 yasına gırecek 35 aylık suanda yanıı
bıberona asıkkk

tınylove Basın sagolsun canım benım sordugum ıcın ozur dılerım

Sağol canım, Estağfurullah.

Ben klozet kapağı da lazımlıkta aldım ikisindende korkuyor Ege. Sen bence başla daha büyük çünkü alışması lazım artık. Lazımlıkla hiç uğraşma alışmasın. Hem temizleme

benim oğlumda biberonsuz yapamazdı kreşte yasak ama evde illa yatarken isitiyordu.bayramda Ailemin yanına gittik biberonunu anneannede unuttuk diye kandırdım ogünde son oldu zaten daha istemedi.wc ye gelince lağzımlık vs bişey almanı tavsiye etmem.çünkü ona alıştığında hep yanında taşımak durumnda kalıcaksın.klozet aparatı al zaten zamanla bizleri görerek alışıyor.

ben lazımlığı sevmiyorum hiç..temzilemesi zor gereksiz bence..klozet adaptörlerinden al canım,ona rahat oturuyolar..ben şöyle yapıyorum..mesela yemeklerden spnra kaka yapar oğlum,yemekten sonra bahene uydurup mesela,çamaşır mak. çalışıtıralım deterjanını sen koy diyorum,o arada doyup oturtuyorum.makineyl klozet karşılıklı..tabi orda 30 dk kadar oturcak..amaç kakası geldiğinde tutmamasını sağlamak..dolaplar boşalıyo,karışıtıryoruz,saç maşasından deterjana kadar ortaya çıkıyo oyalamak için...1-2 alışıyo böyle..bi de hemen gidip babadan önce oturalım falan diye gaz veriyorum..çişe alıştırmak için altını açmak lazım.o da kışın zor..yaza inşallah..
sadece ıuyurken mi içiyo süt?

Son düzenleme:
toplu mesaj ;

lazımlık ıcın cekıncelerım yazdıklarınız gıbı
normal klozete oturmuyor hem soguk gelıyor hemde dusucem dıyor
haklıda yanı
mesela dun hıc bez baglamamıs bende baglamadım sureklıde sordum gel wc gıdelım dıye wc baska bısey yok bıım makına gıbı oynayacagı
yokd edı tamam dedı gelce zaman soylıcem dedı
sonra cısımı yaptım dedı
nedne soylemedın dıyorum gelmıstı dıyor
korkuyorum hıssetmıyor olabılırmı
cok oyuncu
oyuncaklarla cok oynar odaklanır :S
bılemıyorumkıı

buarada gece ıcer
uyumadan once ıcer
sabaha karsı ıcer
oglen ıcer
arada da yakalarsa ıcer sut kutusunu :S

Hissediyordur korkma benim oğlum da bezlemediğimde yapıyor ve anne n'oldu bak diyor neden söyelmedin diyorum söylemicem küstüm diyor . Gündüz mümkünse hiç bezlemeyin siz ve hepbüyük çocuklar buraya yapar falan de belki heveslenir.

canım biraz inatlaşman gerekecek gibi,istediği zaman biberonu içine meyve suyu koy sütümüz bitmiş de,çok süt de iyi değil,süürekli meyve suyu isteyecek hali yokya ,ayrıca kararlı olmalısın 1 gün vermiycem diye karar alıp ertesi gün ağlamasına göz yummayacaksın yoksa inanamaz hiçbir sölediğine.wc ye gelince de bizimkiide önce çok kaçırıyordu 1 ay evime misafir hiç kimseyi kabul etmedim,yemekten sonra ve çok sıvı aldığı zamanları takip et sonrasında illa wc ihtiyacı hissedicek oyuna dönüştür olayı önce ben wc ye giriyim sonra sen hatta klozet su düğmesine basmak çok hoşlarına gidiyor çişimizi yapmadan suya basmak yok de.çok hoşuna gidicektir.bana o ay 50 tl su faturası gelmişti :))))

Son düzenleme:
butun gun meyve suyuda ıcer
cayda ıcer colada ıcer
yeterkı bıberonla olsun

aglamıyor pek ama calıstıgım ıcın ıcte o kadar tahammullu olamıyorum
hafat sonu klozet aparatınıa lsam ve ıse baslasam harıka olacak :S

cam biberon kullanıyorsan gözünün önünde yere düşür kırılsın kırıldı bak de ayy nebiliyim benimkide öyleydi biberona ıhlamur bile koydum içti.sen kararlı olmalısın en önemlisi bu

canım ya senle alakası yokkı olayın tamamen devletın uyguladıgı politikayla alakalı bak sen ne guzel başarmıssın atanmayı tabıkı meslekten meslege fark edıyor bazı şeyler ama sonucta tum kadınlar bır gun anne oluyor buda bır gercek yanı ben özelde calıstıgım ıcın devlette olanları sadece kıskanmakla yetınıyorum acıkcası

burası da çalışan annelerin dertleşme topiği gibi oldu ama konu sahibi kusura bakmasın..:)
aslında bu şekilde devam edebiliriz belki..tecrübeli anneler var sanırım bizden..

cok canım ne kusuru aşk olsun cok güzel bır topik olmus içim açıldı kendı durumumdakı ınsanların yazdıklarını okudukca

Çalışmaktan elbet gocunmuyorum insanın ekonomik özgürlüğü gibisi var mı yok, beni rahatsız eden çalışmak zorunda olmak

aynen canım benımde gocundugum sey calısmak zorunda olmak yoksa calısmak gayet guzel bır sey aslında onceden borcum harcım yokken kafama gore takılırdım aman derdım cıkarırlarsa cıkartsınlar suan oylemı aman patronlarım ne derse yapıyım ızın almıyım işten cıkartmasınlar yoksa mahvolurum modundayım ( madden )

çok haklısın çalışmak zorunda olmaktan dolayı haketmeyen laflar alakan olmayan işler yaparak ezilmek işte bunlarda nefret ediyorum.şuan işe ihtiyacım var ama şuan çalıştığım işe ihtiyacım yok. bekarım çeyiz yapmak zorundayım söylene söylene mecbur yapıyorum.evlenince bunu kaldırabileceğimi sanmıyorum zaten stresli bir insanım vs vs işte..

Son düzenleme:
Bazı kişiler oluyor tüm gün evde ama çocuğuyla ilgilenmiyor açıyor televizyonda kadın programını sabahtan akşama kadar onu izliyor çocuksa kenarda kendi kendine oynuyor,uyuyor acıktığında doyuruyor,altını değiştiriyor ve yine kenara bırakıyor.Ama bazı kişilerde çalışıyor ama akşamları çocuğuna 3-4 saat bile ayırsa çok verimli oluyor çocuğu açısından.
Bu açıdan da düşünmelisin ve günümüz şartları... Gerçekten kötü hem sen ona güzel bir gelecek hazırlamaya çalışıyorsun..

çalışan annelere sorum olucak çocuklarınız için şimdiden maddi anlamda para biriktiriyormusunuz
benim çevremde çalışan çocuklu arkadaşlarım var ama maaşlarının yetmediğininden yakınıyor
ne bileyim bakıcıya gidiyormuş iş için üst baş kıyafet desen bişi kalmıyor diyorlar bilmiyorum
bu devirde çalışmayan bir bayan evde otursun ve eşi çocuklarını özel okullarda okutsun
benim gözümde çalışmayan ev hanımı çok şanslı derim

güzelim??
sana uzun uzadıya bir cevap yazıyordum da vazgeçtim,zaten önceki cevabımdan başka şeyler çıkarmışsın.
inşaallah dediklerin özel sektörde de olur,
bir konuda ne zaman öğretmen memur lafı geçse,çok çirkin muhabbetler dönmeye başlıyor,anlatamıyoruz kimseye işin doğrusunu.
kalp kırmak istemiyorum,Allah gönlünce versin arkadaşım,ama uslubuna dikkat et,söylediklerin kişilere yöneltilmiş gibi duruyor,sisteme değil.

napalım kızlar istifamı edelim, eşşek gibi çalıştım memur oldum kaymağınıda yerim, sınav herkese açık buyrun sizde girin

o sınavları geçelim derken ömrümüzden ömür gitti,ne sıkıntılar yaşadık,ama kimse onu görmez.

senin durumun bambaşkaymış yenidendoğdum,sınavlar için uğraşmayıp şu an oturduğun yerden bize karşı atıp tutabilirdin,en azından istemiş ve uğraşmışsın ama olmamış.
Bir evlat yetiştiriyorsun,en kutsal iş ve onun için zorluklara katlanıyorsun,sana ne denebilir ki,Allah yardımcınız olsun hepinizin.

iyi madem ev gezmelerini çok seviyorsun bırak işi yarın da kocan dövünce ağlarsın param yok boşanamıyorum diye. :)

Yapma güzel arkadaşım. Burda ne demek istediğini ben anlıyorum ama bunu ifade etmenin daha güzel yolları yok mu? Biz derdimizi güzel yollarla anlatmazsak burası gene çalışan anne-çalışmayan anne topiğine dönecek. Evet ev gezmelerinden mahrum kalıyorum beni de irrite eden bir cümle ama seninki ondan bin beter olmuş. Avam olmuş. Hiç gereği yok.

Konu sahibi arkadaşım. Çocuğun kaç yaşında iş ortamın nasıl bilmiyorum ama eğer çalışmaya mecbursan buna iyi taraflarından bakmayı dene. Her şey çocuğum için diye teselli et kendini. Çocuğuna ayırdığın zamanları da bol bol aktivite ile geçirin. Gezin eğlenin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…