- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi Bana bir is lazim
-
lazımlık alayım dıyorum
ama nasıl tmeızlıcem
klozet var
nerede yıkıcam ıcını
veya klozet aparatımı alsam??
bılemedım benım oglum kac aylıkkk 3 yasına gırecek 35 aylık suanda yanıı
bıberona asıkkk
tınylove Basın sagolsun canım benım sordugum ıcın ozur dılerım
lazımlık alayım dıyorum
ama nasıl tmeızlıcem
klozet var
nerede yıkıcam ıcını
bıberona asıkkk
lazımlık alayım dıyorum
ama nasıl tmeızlıcem
klozet var
nerede yıkıcam ıcını
bıberona asıkkk
toplu mesaj ;
lazımlık ıcın cekıncelerım yazdıklarınız gıbı
normal klozete oturmuyor hem soguk gelıyor hemde dusucem dıyor
haklıda yanı
mesela dun hıc bez baglamamıs bende baglamadım sureklıde sordum gel wc gıdelım dıye wc baska bısey yok bıım makına gıbı oynayacagı
yokd edı tamam dedı gelce zaman soylıcem dedı
sonra cısımı yaptım dedı
nedne soylemedın dıyorum gelmıstı dıyor
korkuyorum hıssetmıyor olabılırmı
cok oyuncu
oyuncaklarla cok oynar odaklanır :S
bılemıyorumkıı
buarada gece ıcer
uyumadan once ıcer
sabaha karsı ıcer
oglen ıcer
arada da yakalarsa ıcer sut kutusunu :S
toplu mesaj ;
lazımlık ıcın cekıncelerım yazdıklarınız gıbı
normal klozete oturmuyor hem soguk gelıyor hemde dusucem dıyor
haklıda yanı
mesela dun hıc bez baglamamıs bende baglamadım sureklıde sordum gel wc gıdelım dıye wc baska bısey yok bıım makına gıbı oynayacagı
yokd edı tamam dedı gelce zaman soylıcem dedı
sonra cısımı yaptım dedı
nedne soylemedın dıyorum gelmıstı dıyor
korkuyorum hıssetmıyor olabılırmı
cok oyuncu
oyuncaklarla cok oynar odaklanır :S
bılemıyorumkıı
buarada gece ıcer
uyumadan once ıcer
sabaha karsı ıcer
oglen ıcer
arada da yakalarsa ıcer sut kutusunu :S
butun gun meyve suyuda ıcer
cayda ıcer colada ıcer
yeterkı bıberonla olsun
aglamıyor pek ama calıstıgım ıcın ıcte o kadar tahammullu olamıyorum
hafat sonu klozet aparatınıa lsam ve ıse baslasam harıka olacak :S
ne iş yaptığınızı ögrenebılırmıyım bana asıl problemın işinizden memnun olmamanız gıbı geldı cunku.
bu konuyu devlet özel tartışmasına çevirmeye gerek yok, aynı şeyden bahsediyoruz ortada bi adaletsizlik varsa bunu devlet çözer, herkesin hayat senaryosu farklı, herkesin tercihi farklı, imkanı vs farklı, memurlardan nefret ettim diyince ne kadar şaka yolluda olsa ben gönül koydum açıkçası, bende isterim asgari ücret en az 1500 tl olsun, özel sektörde insanlar köle gibi kullanılmasın, ama bazı insanlarda bilerek isteyerek özelde çalışıyolar bu da var, memuriyet monoton geliyo adama, kpssde de adaletsizlik var, bi ebe 50 puanla bile atanabiliyo mesela ben 85 puanla atandım, biyoloji öğretmeni bi arkadaşım 93 puanla atanamadı, alanınızla ilgili bişey, keşke herkes çocuğuna kendi bakabilse, ne diyim işte gönül koydum sadece
burası da çalışan annelerin dertleşme topiği gibi oldu ama konu sahibi kusura bakmasın..:)
aslında bu şekilde devam edebiliriz belki..tecrübeli anneler var sanırım bizden..
Çalışmaktan elbet gocunmuyorum insanın ekonomik özgürlüğü gibisi var mı yok, beni rahatsız eden çalışmak zorunda olmak
napalım kızlar istifamı edelim, eşşek gibi çalıştım memur oldum kaymağınıda yerim, sınav herkese açık buyrun sizde girin
aynen canım benımde gocundugum sey calısmak zorunda olmak yoksa calısmak gayet guzel bır sey aslında onceden borcum harcım yokken kafama gore takılırdım aman derdım cıkarırlarsa cıkartsınlar suan oylemı aman patronlarım ne derse yapıyım ızın almıyım işten cıkartmasınlar yoksa mahvolurum modundayım ( madden )
her işin zorlıkları vardır güzelim..benim bahsettiğim işin zorluğu yada ne ile uğraştığın değil..
hem memur yada öğretmenin işten atılma korkusu varmı...bu ay beni çıkarabilirlermi diye dertleri varmı...
üsteşik demişsinki 1,5 ay tatil...eniştem kuzenlerim öğretmen...hiçte bir buşuk ay falan değil..
1 temmuzda tatilsiniz ve eylül okul açılıncaya kadar belki pkul açılmadanda 15 gün seminer vardır o da yarım gün..
sömestri tatilinde zaten tatil oluyor..daha okula giden bir öğretmen görmedim ben..
özel sektörde adam para veriyorum..her türlü yaranayım der..senin vıcığını çıkartır...ama işte bunu bilemez ve göremezsiniz.
benim bahsettiğimde bu..adalet..
sizde doğum izni bizim iki katımız..ücretsiz izin hakkınız var..öğretmenlerin çoğu yarım gün çalılşıo..memurlarda da bu şekilde olan var..benim bahsettiğim by haklar özelde yok..bunu diyorum
napalım kızlar istifamı edelim, eşşek gibi çalıştım memur oldum kaymağınıda yerim, sınav herkese açık buyrun sizde girin
canım bız sıze gelınb ızle aynı sartlarda calısın demıyoruzkı
sınav valal bana acık degıldı ben lıse mezunuyum
lıseden mezun olacagım sene yurt dısında dogdum buyudum yedı sulalemde oradadır
vatandaslıktan cıkarıldım
yös sınavada gırememıs oldum vatansız oldugum ıcın
öss zaten gıremıyordum
3 ssene once guc bela turk vatandaslıgım cıktı
yanı okuyamadım
okuyamadıgım ıcın bıseyde olamadım
sanslısınız yanı olay bu
hatta bunu bı cok kısıyle konusurum keske okuyabılseydık de elımızde adam gıbı meslegımız olsaydı
ama malesef canım .. o haklar bıze verılmedı
Merhaba, Bana özelden mesaj atmışsınız. ama ben henüz 50 mesaj atmadığım için size göderemedim. O yüzden burdan yazıyorum. Başka bir çözüm bulamadım, belki var ama tecrübesizliğime verin artık
Kısaca söylediğiniz meblağ doğru. Ama içinizi ferah tutun. Gittiğinize değecek. Herşey yolunda ise tekrar gitmeniz gerekmeyecek büyük ihtimal. Kendisi işinin en iyilerinden biri. Psikolojik rahatlama herşeye bedel50 mesaja ulaşınca size yazacağım ama ben iyi ki gttim diyorum.
iyi madem ev gezmelerini çok seviyorsun bırak işi yarın da kocan dövünce ağlarsın param yok boşanamıyorum diye. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?