selam, çocuk olunca inanın zaman kalmıyor, önceden akşamları kendime daha çok zaman ayırırdım şimdi ise şu şekilde, sabah: 06: uyanıyorum, hazırlanıp eşime kahvaltı hazırlıyorum, kızımı hazırlıyorum ( bu arada 3 yaşında kızım var , ablam bakıyor ) ben evden servise biniyorum eşim araba ile kızımızı bırakıyor, bütün gün koşturmaca, akşam yemeğini buzluğa attığım pratik yemeklerle idare ediyorum , mesela arada bir hafta sonu annemlerle mantı doldurup buzluğa koyarım yada sulu köfte , kıyma alınca köfteyi yapıp buzluğa atarım pratik olsun diye, ama eşim çok yardım eder, sağolsun hakkını ödeyemem, evi süpürür, bulaşıkları mutlaka makinada yıkarım, işimi pratikleştirecek temizlik ürünleri alırım, çünkü akşama kadar beni özleyen bir minik kızım var akşam onunla oyun oynarım, çamaşırı gece yatarken atarım makinaya, sabah kalkar sererim , ütüyüde artık yapmam gerek bişey kalmadı dediğim zaman yaparım, hafta içinde azar azar oda oda yaparım temizliği 15 günde bir cumartesi dipten köşeden yaparım , çok titiz olmak gibi bir gayretim yoktur düzenli oluyum yeter bu hayata bir daha gelmicem, temizle temizle aynı, amannn fazlasını düşünmek kendini yıpratmaktan başka birşey değil.