Memuriye ?? Karıştırdınız galiba ?? Bu sorunu yaşayan bi ben değilim anlaşılanMemuriye sen misin, banladin da benzer konu mu açtın guzum
Yalniz değilsin kardeş, Memuriye diye bir arkadasımiz vardı,banlandi, ne tesadüftür ki hemen sonrası siz üyelik alıp benzer konu açmışsınızMemuriye ?? Karıştırdınız galiba ?? Bu sorunu yaşayan bi ben değilim anlaşılan
Doğru dusunuyorsunuz. Beyefendi kendı egosunu tatmin etmek istiyor. Sanki parayı alıp kaçacaksınız.Eşim öğretmen ve benim de birkaç aya atamam olacak. Geçen gün konuşma esnasında maaşlardan açıldı konu. Ben de gayri ihtiyari “evin tüm masraflarını çocukların ihtiyaçlarını ortaklaşa karşılarız kalan maaşımla ise özel ihtiyaçlarımı karşılar ve birikim yaparım “ dedim. Eşim maaşımı kendisine vereceğimi düşünmüş olsa gerek ki sinirlenip “aynı bu durumda olan arkadaşının evliliğinin bittiğini” söyledi. Yani kadın maaşını eşine vermemiş ve boşanmışlar.Güya tehdit ediyor :) Ablasının maaş kartının da eniştesinde olduğunu , böyle olacaksa neden evlenmiş onun yerine ev arkadaşı bulurmuş, diye saçma sapan şeyler söyledi. Şu an eşimin maaşı bizi geçindiriyor. Fazladan getireceğim maaşın birikimimiz için olmasını söyleyince kıyameti kopardı. Sonuçta 2 çocuğumuz var. Ben maaşımı kocama verip her ihtiyacım olduğunda kendi paramı isterken çekinmek istemiyorum. Yanlış düşündüğümü de düşünmüyorum. Benimle aynı durumu yaşayan veya bir önerisi olan var mı?
Evet o da öğretmen. Ya adam bana harçlık vermiyor maaş kartını mı verecekEşin sana maaş kartını versin
Öğretmen mi
Maaşın için mi evlenmiş seninle
Mantığa bak alansen
Galiba evet kart onda kalsın istiyorMeşhur maaş kartı konusuyla aynı mı
Kıyafet bile alamıyorsundur değil miEvet o da öğretmen. Ya adam bana harçlık vermiyor maaş kartını mı verecek
Ya işi gücü olan insanınız olduğu kadarEvet o da öğretmen. Ya adam bana harçlık vermiyor maaş kartını mı verecek
Yani “bunun için mi evlendim gider ev arkadaş ile yaşardım” demesinden param için evlendiği sonucu çıkıyorEvet o da öğretmen. Ya adam bana harçlık vermiyor maaş kartını mı verecek
Yok ya ne koltuğu zamanında yaptım ben o işleri. Hep özelde çalıştım. Çocuklarım olunca işi bıraktım. Ağustosta Atamam olacak başlayacağım devlette inşallahKıyafet bile alamıyorsundur değil misakin ilk maaşınla ailene koltuk alacağını söyleme düşer bayılırım bu kadar tesadüfe
Çocuklardan önce aldığınız maaşı ne yapıyordunuz?Yok ya ne koltuğu zamanında yaptım ben o işleri. Hep özelde çalıştım. Çocuklarım olunca işi bıraktım. Ağustosta Atamam olacak başlayacağım devlette inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?