A
Alicemed
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Alicemed
-
Bu hatamın sonucunu bugün yaşadım.Düğünden gelen paramızı ben işyerimden çıkmaya üşendiğim için eşime hesap açtırıp yatırmasını söyledim.Ve maaş hesabında işleyen hesabı vardı.Yeni bir hesap açtırmaktansa ben de maaşımı çekip onun hesabına yatırıyordum.Harcamalarımızı onun hesabından yapıyorduk ve ben harçlık alıyordum.Bugün şiddetle karşı çıktığım, ailesinin üzerimize yıktığı 10.000tllik borca senet yapmış.bugün 1500lük ilke senedi benim ortak sandığım hesabımızdan ödemiş.Temmuzda da 35.000lik yeni bir borca girecekmişiz.Bana ödedikten sonra sadece haber verdi.Ben bukadar ödedim diye.Yani neymiş, ben 7 aydır karın tokluğuna yaşamışım o evde, bir de hizmetini görmüşüm.Bu da bana ders olsun.Ananem hep kocadan dost kenarında herzaman gizli bi paran olsun der.Doğruymuş.
evimizde bi yerimiz var maaşları eşim çekip bana verir bende oraya koyarım isteyen gidip ordan alır hatta eşim benden istersen
vermmmeeeemmm...
Onca sene dirsek çürüttüm okul sıralarında, kimsenin kolay sahip olamayacağı bir işe, hem de torpilsiz girdim, bunca emek verdim...Karşılığını da götürüp eşime veremem...
Ama borçları bölüşürüz, sen elektriği yatır ben kirayı vereyim gibilerinden...
Asla ve asla banka hesabımı bilmez eşim ama ben de kalan paramı kendi adıma açtığım birikim hesabıma yatırırım bir gün ev alırken kullanmak için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?