Ben kendi maaşımı kendim çekerim,eşiminkinide çekip ona veririm(şu an çalışmıyor)tek kredi kartı kullanılması için alışverişi ben yaparım kartla market,giyim vs.....ve kartın borcunu ayırırım maaşımdan. evimizin kirası, faturalar, çocuğumuzun dersane taksiti,servisi,harçlığı,pazar alışverişini eşim halleder.Evimize bişey alınacaksa beyaz eşya,mutfak eşyası vs...taksitleri ben öderim.tabii ki bu şartlarda elimizde bir kenara koyacak para kalmıyo maalesef.Ama ben kendimden kısarak üç beş atıp arkadaşlarla gün yapıyoruz.(iş yerinde) Niyetim eşimden saklamak değil ama bir kenarda birikim olabilir diye ama ona söylemiyorum çünkü eşim maalesef tutumlu değil param olduğunu bilse hadi bir kaç günlüğüne bir yere kaçalım der ve aylarca biriktirdiğimi 2 günde harcarız,bu hataya 3 kere düştüm bi daha düşmek istemiyorum artık gezmenin,eğlenmenin sonu yok çünkü.
Eşlerimize ne kadar güvensekte bir kenara atma taraftarıyım,özellikle buraya üye olduktan sonra, okuduklarımdan sonra yanlış yapmadığımı düşünür oldum,erkeklerin herşeyi bilmesine gerek yok der oldum.