Benim düsüncem okudugum cevaplarini biraz disinda kaliyor sanki..!
1. Kadin calisiyor ve calismiyor, hic fark etmez: Erkek, evini gecindirmek zorundadir..hanimina oldugu kadar iyi bakmali, hertürlü ihtiyaclarini gidermelidir!
2. Kadin calisiyorsa eger, maasini esine teslim etmemeli..tabiki esine evin geciminde destek cikabilir ama destek cikmak zorunda oldugunu düsünmüyorum! Zaten kadin kendi ihtiyaclarini kendi maasi ile karsilasa bu büyük bir hafiflemedir erkek icin.
O vakit erkege ne kaliyor: Kira var ise kirasi, mutfak masrafi ve faturalar...!
Sadece su düsüncedeyim: Kadin maasini esi ile paylasmak zorunda degildir....paylasir, o baska ama mecburiyet olmamali!
Neticede evi gecindirme görevi erkege aittir!
Herkes görevini bilmeli ciddi anlamda!
Kadinlar kendilerini düsünmek zorunda...her günün, birde gecesi olabirlir...insanlar neler ile karsilasiyor ve sonunda zorda kalan her daim kadin oluyor! Kadinin kötü günler icin mutlaka bir birikimi olmali!!
:enbuyukkk:
1. Kadin calisiyor ve calismiyor, hic fark etmez: Erkek, evini gecindirmek zorundadir..hanimina oldugu kadar iyi bakmali, hertürlü ihtiyaclarini gidermelidir!
2. Kadin calisiyorsa eger, maasini esine teslim etmemeli..tabiki esine evin geciminde destek cikabilir ama destek cikmak zorunda oldugunu düsünmüyorum! Zaten kadin kendi ihtiyaclarini kendi maasi ile karsilasa bu büyük bir hafiflemedir erkek icin.
Sadece su düsüncedeyim: Kadin maasini esi ile paylasmak zorunda degildir....paylasir, o baska ama mecburiyet olmamali!
Kadinlar kendilerini düsünmek zorunda...her günün, birde gecesi olabirlir...insanlar neler ile karsilasiyor ve sonunda zorda kalan her daim kadin oluyor! Kadinin kötü günler icin mutlaka bir birikimi olmali!!
Hanimlar kizmayin bana...ben esinize ve ailenize maddi katkida, destekte bulunmayin demiyorum...sadece bunu yapmak zorunda degilsiniz düsüncesindeyim..! Tabiki istedikten sonra yapabilirsiniz ama yapmak zorunda hissetmemelisiniz kendinizi...bu tabiki benim kendi sahsi düsüncem...katilmak zorunda degilsiniz...sadece fikrimi paylasmak istedim..! Haklisiniz, suan evli degilim. ve sartlar evlenince ne gösterir bilinmez...suanki düsüncem bu ama ilerde degismez demiyorum...belkide evlendikten sonra düsüncemi komple degistiririm...bilinmezlerde yasiyoruz nasilsa...HAYIRLISI olsun diyorum! :smiley-cool:
Suanki düsünceme saygi duymaniz kafi olur...! Beni lütfen linc etmeyin fikirlerimden dolayi..! a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?