öyle şey mi olur ilahi mub güldürdünüz beni :)
k.validenizin bakışında zerre değişiklik olmaz
oğlunun evi yine oğlunun evi olur
Ayda 4 bin lira maaş alıp kuaföre giderken eşinden laf işiten kadında tanıyorum, çalışmayıp eşinin kredi kartını istediği gibi kullanıp kaç lira harcadığını sormayan kadınıda, erkeğine göre değişir.
Bende çalışmıyorum, evdeyim diye hizmetçi değilim.Yardımcı kadın alıyorum canım isterse yemek yaparım istemezse bi yumurta kırarım.Eşimde bana sormadan bi çorap dahi almaz, o üni ben lise mezunuyum her konuyu bana danışır mutlaka fikrimi alır.
Çalışan bayanlara sonsuz saygım var, ama bence eşleri yeterince değerlerini bilmiyor.
allah bin bereket versin canım da herkesin hayal dünyası farklıdır
senin insanların hayal edemeyeceğini sandığın, başka insanların hiç önemsemediği maaşı kadardır belki, kim bilir..
eş ve eş annesi babası gözünde başka oluyosun çalışansın rahatsız etmezler; eve para getiriyon rahatsız etmezler;
ama eş tarafının kardeşleri ve diğer akrabaları için aynı şey söylenemez hiçbir kardeş ; kardeşinin ev huzurunu annesi babası kadar düşünmez
tabi bu aileden aileye değişir ama genelde böyle hem vicdanlı eşse daha çok yardımcı olur gibi geliyo bana
konu dışı yazmışsın
kötü içerik yaptım
cezanı alırsın zaten
şahsıma yazıyosan mesaj atsaydın ben sana güzel bir cevap yazardım
ama mevcut durumda yapabileceğim bu
hayırlı günler
Arkadaş bana özel mesaj atmış.Kimseyle "güzelce" özel mesajlaşmaya niyetim yok.Ortaya yazarım üstüne alan alır, almayan okur geçer.Kötü içerik butonunu kötü niyetli kullanmaya da gerek yok.İşimize gelmeyen butona basalım ozaman
Yorumunda alıntı yapmayıp, özel msjla rahatsızlığını dile getirmiş. En doğrusu da bu. Yanlış olan, size yazılan özel msjı deşifre etmeniz.
Hiçkimsenin beni özel mesajla taciz etmeye hakkı yok.Konu burda, topik burda.Konu başlığından okuyup da cevaplar özel mesajla atılacaksa bu iş amacını aşar.Farklı boyutlara gelir.Burada şirin görünüp de özelden farklı şeyler yapılırsa da ben bu "özel" mesajımı yayınlarım.
Evet eş anne babası gözünde başka oluyorsun ama bizde şöyle "onlar 2 maaşlar schatzi bu kadar alıyo oğlum bu kadar alıyo ooo şu kadar ediyo.eee schatzi nekadar zam aldın oğlum nekadar aldı.Siz 2 maaşsınız bu ev ablanın.siz de krediniz bitince benimkini satın üstüne kredi çekip evimi yenileyin.2000tlye beyazeşyamı yeniledim ver kredi kartını.Ohoooo siz 2 maaşsınız" yaa bizde böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?