Şu an çalışıyorum, evlenince ev hanımı olmak istiyorum
Süslencem püslencem eşimi mutlu edicem, çocuğumu doyasıya büyütücem, mis kokulu yemekler yapıcam, arkadaşlarımla vakit geçiricem, ingilizce öğrenicem, yapıcam, edicem. (İnşaAllah)
Valla kiminin hayali kariyer, para, rütbe..
Benimkiler de bunlar işte.
Güzel bir hayal ama bunlar için eşittir bol para
Allah gönlünüze göre versin
yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla benim msjıma cevaben yazdınız sanırım ama ben onu "kendi adıma" diyerek yazmıştım orasını atlamışsınız.eğer bir kadın evinde mutluysa,bunalmamışsa,kendini yeterli hessediyorsa,o zaman en iyi yapabileceği meslek anneliktir.çocuklarıyla sürekli başbaşa olan ve onlara ne kadar kötü davranan annelerde görüyoruz.iyi anne olmanın kuralı çalışmaktan ya da çalışmamaktan geçmez.mutsuz bir anne mutsuz çocuklar demek bana göre.konuyu bu tür annelik durumlarına getirmesek bence iyi olur.kimse kimsenin anneliğini bilemez!arkadaşın sorduğu şey çalışan anne mi çalışmayan anne mi değil çünkü.bende anneyim ve çocuklarımla geçireceğim vakti dünyanan hiçbir nimetine değişmem.
Şu an çalışıyorum, evlenince ev hanımı olmak istiyorum
Süslencem püslencem eşimi mutlu edicem, çocuğumu doyasıya büyütücem, mis kokulu yemekler yapıcam, arkadaşlarımla vakit geçiricem, ingilizce öğrenicem, yapıcam, edicem. (İnşaAllah)
Valla kiminin hayali kariyer, para, rütbe..
Benimkiler de bunlar işte.
kızlar çalışan belli bi kariyere sahip kadınların evde söz hakkı daha mı fazla oluyor erkek daha mı ilgi alaka özen gösteriyor yoksa erkek yine bildiğini mi yapıyor;? yorumlarınızı bekliyorum başlığı yanlış yazmısım ev hanımı diyecektim arkadaşlar:)
arkadaslar çalışan kadının esinin yanında daha bir havası oluyor bu tabi kişiden kişiye degişir hele hele bu kadın devleteysee daha bir ballı oluyor
evli değilim, bilemem ama bence adamına göre değişir.
en baştan sağlam yontmak, bunun içinde kendi ayaklarının üstünde ve güçlü durmak lazım..
erkek dediğin höt dedim mi sönmeli :)
bence erkek her yerde erkek...bu kadının kariyeri var eve para getriyor akıllı diye artistliğinden geri kalıcanı sanmıyorum :))
erkek nankör olmadıktan, emeğinizin kıymetini bildikten sonra ister evde, ister işte çalışın önemi yok.
yeterki erkek kıymet bilsin...
En uzun çalışmadığım süre doğum izniydi. İşe başlayınca tek söylediğim şu iyi ki ev hanımı değilim.
Bebeğimle öğlene kadar uyurdum ne ortalık temizlerdim ne saç tarardım sabah kalktığım pijamayla akşam ederdim
Süreskli bir depresyon hali
bu yorumlara katılıyorum erkek heryerde erkektir baştan yontmak lazm iyice
Çok doğru, doğum izninde bende öyleydim.
gerçekten iş hayatı farklı bir hayat, düzen, tertip, şıklık ne ararsan hepsini katıyor insana.
benim kayınvalidem ev hanımı, saat 11 de kalktığını söylüyor, sonrada tv de kadın programları eşliğinde kahvaltı yapıyorum diyor, birde bakmışım akşam olmuş diyor.
bende diyorum valla bize gün seninki kadar çabuk geçmiyor, her sabah 6,30 da kalkınca günü doya doya yaşama imkanımız oluyor.
Yemek yerine küçük küçük haplar, temizlik yerine de robotlar olsa hayat daha güzel olacak değil mi? Yaşadığımızın farkına varacağız.... Yemeği yetiştireceğiz derken eve gelen eşle sohbet bile edemiyoruz :) Ben corbayı karıştırayım, sen salata yap, sonra anlatırsın neler yaptığını, şeklinde geciyor akşamlar :)
Niçin size yazayım ki, size yazacak olsam alıntı yapardım aynen şimdi yaptığım gibi. Siz kendi adınıza yazmışsınızda, benim yazdığım niçin kendi adıma olamıyor da illa cevap oluyor ?
Ben çalışan anne kötü (şimdiki ben), çalışmayan anne iyi mi ( gelecekteki ben) demişim, lütfen iyi okuyun. Ben hayalimi yazdım, durumum iyi olursa çıkarım dedim, bir kadının en iyi yapacağı şey anneliktir dedim. Hepsi kendimce hayaller, istekler. Ben orada niçin çalıştığımı açıkladım çalışan bir kadın olarak.
KK da anlayamadım birşeydir , insanlar bence diye yazar ama karşınındakinin bencesini asla kabul etmezler.
Her anne iyidir, bu çalışıp çalışmamakla ilgili değildir bu yürek işidir, kimsenin anneliği sorgulanmaz.
Yemek yerine küçük küçük haplar, temizlik yerine de robotlar olsa hayat daha güzel olacak değil mi? Yaşadığımızın farkına varacağız.... Yemeği yetiştireceğiz derken eve gelen eşle sohbet bile edemiyoruz :) Ben corbayı karıştırayım, sen salata yap, sonra anlatırsın neler yaptığını, şeklinde geciyor akşamlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?