Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlarrr... Hep çalışıp hem evli ve birde çoçuklu olmak zor iş... burda biraz dertleşelim istedim. çalışıp ev işlerine nasıl yetişiyorsunuz... Valla ben yetişemiyorum evim bir hafta toplu bir hafta dağıtık oluyor.... tecrübeliler anlattırsa seviniriz....
Benim çocuğum iki yaşına gelene kadar her hafta yarım gün temizliğe gelen yardımcım vardı o süreci öyle atlattık.Şimdi yalnızım.Eşim destek oluyor ama kendi yaptığım gibi olmuyor.Hoş kadın alıyorken de öyleydi...Ne kadar planlı programlı hareket edersen et hayat koşuşturmaca ile geçiyor...Ben şu günlerde ciddi ciddi küçülmeyi düşünüyorum çalışan kadına fazla eşya, oda bence haram neyimize lazım...Kendi evimize geçmeyi bekliyorum bana kalsa 2+1 ev en ideali... kendi şartlarımdaysa oturma odasını iptal edicem orayı ya çalışma ya giyinme odası yapıcam.Çocuğa bir oda, bir salon, bir yatak odası...ve çok kullanılmayan tüm eşyaları dağıtıcam... Yılda bir kez yaptığı aşure için kazan kadar tencere alan bir annenin kızıyım o lazım olur bu lazım olur derken artık normal bir 3+1 eve sığamaz olduk...Büyük evin işiyse hiç bitmiyor.Eşyaların hizmetçisi oldum.
kolay gelsin tatlım sanada....ben günlük 2 saat yol gidipgeliyorum okulda tek öğretmenim okulun öğretmeni ,müdürü,hizmetlisi herşeyiyim ama yinede işte çok yorulmuyorum ama evde nereye baksam bena bir iş bakar oluyo bazen aman boş ver diye sallıyorum ipin ucu kaçıyo bu defada toplaması çok zor oluyo .......geçen halıyı verdim yokamaya galiba halıyı serdikleri yerde bişey boya vermiş yada halının kendi suyu yarın onu silecem gelde delirme