bende hem evli,hem çalışan,hemde çocuk sahibi biriyim....
benimde zorlandığım zamanlar oluyor ama üstesinden geliyorum çok şükür...çocuğum 3,5 yaşında..ama 2 yaşından beri dağıttığı oyuncaklarını kendisi topluyor..toplamassan işim hiç bitmez seni dışarı çıkrtamam diyorum.istemesede topluyor..
ben hafta sonu 2 gün eveyim.bir gününü eşim ve çocuğuma ayırıyorum.dışarı çıkacaksak yada birilerini ağırlayacaksak vs..birazda kendime vakit ayırıyorum.saçıma başıma,tırnağıma vs..bakım yapıyorum.kendimi iyi hissetmeme yardımcı oluyor... bir günde komple temizlik işlerine ayırıyorum.evim 2 kat(dublex).aşağısını yukarısını ne varsa temizliyorum.eşimde yardımcı oluyor genelde..ama onun olmadığı zamanlarda oluyor evde..o zamanda tek başıma bitiriyorum temizliğimi..
hafta içi her gün eve geldikten sonrada bir gün ütü,bir gün cam silme,bir gün dolap düzenleme silme vs.. gibi şeyleri yapıyorum..hafta içide her gün okuldan gelince süpürüyorum ben evi..gün aşırıda paspaslıyorum yerleri..ve gün aşırı toz alıyorum...yatana kadar işim bitmiyor sayılır...akşamdanda yemek yapıyorum.yazdan dolabımı doldurunca kışın işim daha rahat oluyor.birde hafta sonu salata malzemelerimin hepsini yıkayıp kurutucuda kurutup tupper'ın kaplarında muhafaza ediyorum. böyle yani.....zor ama üstesinden geliyorum..
helal olsun,gıpta ettim valla
ben 3 senedir ev hanımıyım, 3 sene öncesine kadar çalışıyodum
şu anda 2 tane oğlum var çok dağıtıyolar, bütün gün evde pestilim çıkıyo
bide çalışsam naparım bilmem
ben bide eğer dışarı çıkıcaksak mesela alışverişe falan, evden çıkmadan önce bütün odaları bi gezerim dağınıklık var mı diye, herşeyi toplar öyle çıkarım
çünkü benim eşim dışarda bi arkadaşını görse "e buyrun bize gelin eşinle kahve içmeye" der (eskiden böyle yapıyodu ve ben rezil oluyodum) o yüzden evden çıkmadan önce bütün dağınıklığı toplarım