- 13 Mayıs 2011
- 3.943
- 3.662
- 373
bu kadar nasıl detaylandırabildiniz, nasıl paylaştınız şaşırdım doğrusu.keselerimiz ayrı.genel olarak yemek için azar azar ben alırım.kıyma ve karpuz için kocamdan para alırım.dışarda yüzde seksen o hesabı öder.yada hayır yapacaksa kendi öder.ben deterjan,şampuan diş macunu alırım.doğalgaz elektrik su kocam da ki evde çok durmadığımız için fazla bir mebla gelmiyor ikimizde çalıştığımız için.iki kişiyiz düzenimiz ancak oturdu bu konuda.o da eşimin karakteri ve yetişririlme şekli yüzünden.anası babası ebeveynlik etmemiş hep çalışmışlar.hiç düzenli bir hayatı olmamış.ikimizde tutumluyuz.ben çalıştığım için kendime ait giysi bakım doktor paramı kendim karşılarım.kvaldeme ait evimiz.kira ödemiyoruz.ben birikim yapmak istiyorum.fakat biriktirdiğim onda olsun istiyor.bende ev istiyorum.sonuçta ikimizin faydasına.kira ödemezken tapuda ikimizin adı yazan bir ev sahibi olacak kadar biriktirmem lazım.lafta ev bizim ama sonuçta tapuda onların.bunun üstüne kocamla kaynıma ayrımcılık yapıp. kaynımı evlatları gibi görürler benim kocamı da amele gibi kullanırlar.kocamda evden kira vermiyorum diye ses etmiyor sanırım.