- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Bence hiç o adrese gitmiyor.
Tanımadığınız biri icin fazla önyargılı bir yorum.
Yorumunuz dikkatimi çektiği için alıntıladım.Gayet de o adrese gidiyor ve hatta çok talihsiz bir yorum olmuş ki buradaki pek çok kişinin eşine de üstü kapalı hakaret etmiş halde. Siz de tanımadığınız biri için fazla avukatsınız mesela.
Yorumunuz dikkatimi çektiği için alıntıladım.
Hiçte öyle bir adrese gitmiyor. aradaki boşlukları kendi kafanıza göre tamamlamışsınız :))
Olayı laf düellosuna döndüren kim belli. Ben yorumumu söyledim geçtim siz sürekli cevap verme gayreti içindesiniz.Neyin ne adrese gittiğinin nasıl anlaşılabileceği üzerine düşüncem, ilginçtir ki beni üç alıntı yapıp olayı laf düellosuna döndürecek kadar ilginizi çekiyorsa, tanımadığınız birinin avukatlığını yapıyor ve tam da yukarıda yazdığınız gibi konu sahibinin yorumuna ait boşlukları siz de kendi kafanıza göre dolduruyorsunuz demetir. Çok hevesl gördüm sizi, sanırım konu sahibi ile adamlık kriterleriniz aynı :)
Olayı laf düellosuna döndüren kim belli. Ben yorumumu söyledim geçtim siz sürekli cevap verme gayreti içindesiniz.
Daha alıntılamayın o zaman.
Bence hiç o adrese gitmiyor.
Tanımadığınız biri icin fazla önyargılı bir yorum.
Bence değil. Çünkü o sadece sizin düşünceniz.Konu sahibi diyorki, evini tek başina geçindiren kişiye adam denilir.
Ben çalişiyorum, çalişmazsam ev geçimi olmaz. Şimdi eşim adam değil mi? Bu bir hakaret degilde nedir?
"Çalişan kadina, kadin denilir" dersem, bu ev hanimlara hakaret değil mi mesela?
Bence değil. Çünkü o sadece sizin düşünceniz.
Herkes kendi düşüncesini söylüyor.
Onun adam algısı ya da kadın algısı Yüzünden kimse kadınlığından ya da adamlığından bşy kaybetmez.
Bence değil. Çünkü o sadece sizin düşünceniz.
Herkes kendi düşüncesini söylüyor.
Onun adam algısı ya da kadın algısı Yüzünden kimse kadınlığından ya da adamlığından bşy kaybetmez.
Evet Hatırlıyorum sizi.defne-28 biz bu tarzda başka bir konuda da karşılıklı konuştuk diye hatırlıyorum. Bildiğim kadarıyla siz de çalışıyordunuz. Sizin ve evin ihtiyaçlarını kocanız karşılayamadığı için ona da “adam değil” diyor bu zihniyet. Açık yüreklilikle soruyorum, neden bu kadar savunuyorsunuz gerçekten anlayamıyorum.
Ben yazdıklarımı gayette okuyarak yazıyorum.Söylediğinize göre burada açıkça hakaret de edebiliriz mesela ''aptal'',''insan değilsin'' diyerek,nasıl olsa kimse insanlığından ya da aklından bir şey kaybetmiyor böyle deyince.
Lütfen yazdıklarınızı bir dönüp okuyun ya.
Hahaa çok komiksin gercekten sende de mükemmel bir espiri yeteneği var bu alana yoğunlaş harcanma çalışarak :)Ne güzel, hakaret kavrami ortadan kalkiyor. Yani birine geri zekali dersem olur, niye? Çünkü o kişiyi haketten geri zekali yapmaz ahaha
Böyle bir avukatlik cidden görmedim. Çalişmiyorsan bence hukuk fakültesine yazil. Bu kabiliyetlerin ziyan olmasin.
Yok canım niye alınayım... Ben zaten konuya sadece adamın çocuğu olması açısından bir şeyler yazmıştım o kadar. Konu sahibi benim alınganlık göstereceğim biri değil; hayata bakış, hedefler vs o kadar farklı uçlardayız ki birbirimizi “o da öyle biri” diyip kabullenmek dışında başka çaremiz yok. Ben daha önce de konuştuğumuz için sizin görüşünüzü merak ettim, o sebeple yazdım. Teşekkürler cevap içinEvet Hatırlıyorum sizi.
Ben kocam ihtiyaçlarımı karşılayamadığı için değil çalışmayı tercih ettiğim için yasam standartlarımı yükseltmek ve kendimi geliştirmek için çalışıyorum. Çalışmasam da geçinebiliriz. Ama okudum mesleğim var neden evde oturayım çslışmak istiyorum ve çalışıyorum da. Konu ben Değilim.
Siz neden tek maaşla ev geçindiremeyen Erkeğin adam olamayacağı sözüne bu kadar takıldınız. O konu sahibinin yorumu ve düşüncesi onun düşüncesi öyle diye sizin eşiniz evi tek geçindiremiyorsa adam değil sınıfına girmez alınganlık göstermenize gerek yok bu konuda.
40 yaşını geçmiş iki insan sülalecek evlilik görüşmesi yapıyor. Allah'ım trajediye bak.
Siz niye tartışıyorsunuz arkadaşlar
Konu 25 sayfa olduğuna göre kesin çalışan çalışmayan kadın tartışması vardır dedim geldim.Tartışmıyoruz, çok önemli bilgiler öğreniyoruz.
Mesela aslında hakaret diye bir kavram yokmuş; sonuçta o kişinin kendi algısıymış ve söylenilen kişi söylemeyle öyle olmadığı için sorun değilmiş. Şimdi şöyle ki ben -şu üyenin şu yorumu aslında çok o...ca" desem, bu benim fikrim oluyor, üyenin namusuna zeval gelmediği için no problem. Öğren bunları Loch.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?