- 5 Eylül 2014
- 14.236
- 50.116
- 598
- Konu Sahibi yasemin010103
-
Evlendigimde çalışıyordum bebeğim olana kadar da çalıştım bundan sonra da çalışmayı düşünmüyorum, kayınvalidem kalkip bana çalışmamla ilgili bir laf etse sinir bozucu olurdu.
Küçücük bebegi olan gelinlerine sen yeter ki calis ben bebege bakarim diye israr edip gelinleri sadece para kazanma unsuru olan gören kayınvalideler de var ve onlar da iyi niyetli gelmiyor bana, ayrica fotografi görüp çalışıyor mu muhabetine girmesi benim için son derece itici bir durum..
Aşk, meşk ayağa düştü artık görüyorum ki.
Herkes mantık timsali olmuş, sevginin, karakterin bir önemi yok sanırım.
Burada önemli olan erkek arkadaşınızın duruşu.
Ve şunu da eklemek isterim ki çalışmayan damatla, çalışmayan gelin aynı şey değil.
Erkekler çocuk doğurmuyor, 9 ay bunun sıkıntısını çekmiyor, her ay düzenli regli sancıları, lohusa sendromları olmuyor.
Daha bunun gibi pek çok şey.
Hala çamaşır makinesi reklamlarında, deterjan için kadınların tercihi deniyorsa, yeterince eşitlik yok demektir. Ev işlerinin hala hepsini kadınlar yapıyor.
Kadınlar tüm bu sorumluluklar üzerlerindeyken artı olarak çalışmaya mecbur bırakılıp, yıpratılmamalı.
Evet katılıyorum özel durumlar dışında kadın kesinlikle çalışmalı.Benim de akrabam olsa çalışan bir kızla evlensin isterim. Özel durumlar dışında çalışmalı kadın da erkek de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?