Çalışan kadınlar

rpt

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2012
717
1.716
313
İlk konu açışım. Bugünkü konudan sonra sorum çalışan kadınlara. Arkadaşlar kaç kişi kazandığı parayı eşinin eline sayıyor ve psikolojik fiziksel şiddet görüyor. Zaten sanal ortam gerçek cevaplar gelirse çok sevinirim.
 
En iyi cevap
13 yıldır evliyim. İlk 3 ay kesemiz bir olsun diyerek kendime bir miktar ayırıp ona veriyordum. Baktım paranın nereye gittiği belli değil. Bir daha asla vermedim masrafları 2 ye böldük.
Sonra ev alışverişi vs hep ortak yaptık. Ama yıllar geçti artık o bana veriyor.

Ben harcama borç ödemeler vs yapıyorum. 1 ay boyunca çalışıp eşin eline para sayıp 3 kuruş harcasa sorun olan kadınları anlayamıyorum.
Belki ödemeler vs düzgün yapılıyordur herşey şeffaftır ok. Ama böyle değilse zor yani.
Bende uzun zamandır çalışıyorum ve 15 yıllık evliyim bugüne kadar hiç eşimin eline para saymadım. Ne çalışmadığım dönemlerde ne çalışırken hiç psikolojik ve fiziksel şiddet görmedim çok şükür.
 
Bende saymıyorum eline parayı, ayrıca hiç bi şekilde şiddette görmüyorum.

ona mı çalışıyorum niye onun eline sayayım ki?
 
Reactions: rpt
Böyle bir durum varsa zaten ortada bir evlilik muesesesi kalmamıştır.
 
Ben yapmıyorum. En fazla eşim borsa oynar. Ona veririm. Yani bu ay atıyorum 3 bin altın alacağıma, al sen borsa oyna derim o kadar.

Ama bu forumda çok gördüm maaş kartını kocasına veren kadınlar. Onlarca gördüm diyebilirim. Bir çoğu da isim vermeyeyim aynı meslek grubuna aitti.

Kendi akrabalarımda da var. Yıllarca kocasına maaş kartını verip ondan aldığı ile geçinen. Bir cinnet ile çözdü sorununu
 
Bugün başka konuda hatunun biri yazmış çalışan çok kadın varmış böyle olan bende benim etrafımda yok dedim sonra da merak edip konu açtım
 
tonla okudum burada .kadın öğretmen hamile yıllardır maaş kartını eşine kaptırmış uygun fiyatlı düz bir çizme almak istedi diye ne kavgalar çıkarmış kocası.7000 kazanıp 300 tl harçlık alanı da okudum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…