- 15 Kasım 2014
- 273
- 33
- 118
- 35
- Konu Sahibi guneslihava
-
birde 12 saat ayakta durucam esim baski yapti calismam icin
birde 12 saat ayakta durucam esim baski yapti calismam icin
Hem çalış diye baskı yapıyor, hem de ev işine yardım etmem mi diyor? Bu öküz için Almanya'dan mı buralara geldiniz bir de?birde 12 saat ayakta durucam esim baski yapti calismam icin
bu öküzü çok mu aradın yamerhaba kizlar
ben yurtdisindan (almanya) turkiyeye geldim evlendim ve burda yasiyorum. bir is buldum gunde 12 saat haftada birgun izinliyim. almanyada calisma imkanlari daha iyi hem ev hem is nasil olucak bilmiyorum esim yardim etmem diyo ev islerine. birde evlendigim halde annem babam bna cok karisiyo calisma kesinlikle calisma diyolar yarin ise baslicam ve onlara nadil diyecegimi bilmiyorum. kizlar bna akil fikir verin
merhaba kizlar
ben yurtdisindan (almanya) turkiyeye geldim evlendim ve burda yasiyorum. bir is buldum gunde 12 saat haftada birgun izinliyim. almanyada calisma imkanlari daha iyi hem ev hem is nasil olucak bilmiyorum esim yardim etmem diyo ev islerine. birde evlendigim halde annem babam bna cok karisiyo calisma kesinlikle calisma diyolar yarin ise baslicam ve onlara nadil diyecegimi bilmiyorum. kizlar bna akil fikir verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?