- 25 Nisan 2011
- 2.941
- 2.103
- 373
- Konu Sahibi guneslihava
eşinizin baskı yapması çok ayıp olmuş.en güzel çözüm çalışma saatleri daha az olan bir iş bulup,ailenize evde sıkıldığınızı söylemek gibi...12 saat fazla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
git kocanin borclarini öde o zaman ne diyelim. insanlar ne diyo sen ne diyosun. boşa dememişler herkes hakettigini yasar diye.kizlar sabah 10 aksam 10 Nna kadar is saatleri ve asgari ucret calisicagim yer baklavaci esimin bitde borclari var parayi yetistiremiyo
kizlar sabah 10 aksam 10 Nna kadar is saatleri ve asgari ucret calisicagim yer baklavaci esimin bitde borclari var parayi yetistiremiyo
Ayni sekilde yazacaktim. Sen calis ama ev işini yapma onunkileri hic yapma.Hem çalış diye baskı yapıyor, hem de ev işine yardım etmem mi diyor? Bu öküz için Almanya'dan mı buralara geldiniz bir de?
Siz de evde onun hiç bir işini görmeyin. Kendine tost yapar yersin akşam. Hadi çamaşırları topluca makineye atarsında, bir tek kendi kıyafetlerini ütüle vs...
Sabah 10 akşam 10 biraz ağır . Eşinizde yardım etmiyorsa makarna ile Menemen ile idare edecek .merhaba kizlar
ben yurtdisindan (almanya) turkiyeye geldim evlendim ve burda yasiyorum. bir is buldum gunde 12 saat haftada birgun izinliyim. almanyada calisma imkanlari daha iyi hem ev hem is nasil olucak bilmiyorum esim yardim etmem diyo ev islerine. birde evlendigim halde annem babam bna cok karisiyo calisma kesinlikle calisma diyolar yarin ise baslicam ve onlara nadil diyecegimi bilmiyorum. kizlar bna akil fikir verin
mesleğinizi çok merak ettimNe kadar sacma sapan yorumlar yapilmis, inanamiyorum. Ayni uyeler aldatilan kadinlara ne olursa olsun is bul bosan diyor. Komedi.. :)
Sabah 7, aksam 8 calisiyorum. Haftalik iznim yok, haftaici 2 gun 4 gibi evde oluyorum.
Calisip para kazanmayi seviyorum. Emegimin karsiligini alamasam da ulkemiz sartlarinda issiz milyon tane insandan biri olmadigim icin sansli hissediyorum.
Sartlar belli, durum net, istiyorsaniz calisin. Insan yogun tempoya, evle isi ayni kola sigdirmaya alisiyor :)
Ne kadar sacma sapan yorumlar yapilmis, inanamiyorum. Ayni uyeler aldatilan kadinlara ne olursa olsun is bul bosan diyor. Komedi.. :)
Sabah 7, aksam 8 calisiyorum. Haftalik iznim yok, haftaici 2 gun 4 gibi evde oluyorum.
Calisip para kazanmayi seviyorum. Emegimin karsiligini alamasam da ulkemiz sartlarinda issiz milyon tane insandan biri olmadigim icin sansli hissediyorum.
Sartlar belli, durum net, istiyorsaniz calisin. Insan yogun tempoya, evle isi ayni kola sigdirmaya alisiyor :)
Ne kadar sacma sapan yorumlar yapilmis, inanamiyorum. Ayni uyeler aldatilan kadinlara ne olursa olsun is bul bosan diyor. Komedi.. :)