calisicam ama sorularim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
eşinizin baskı yapması çok ayıp olmuş.en güzel çözüm çalışma saatleri daha az olan bir iş bulup,ailenize evde sıkıldığınızı söylemek gibi...12 saat fazla

Sen kocası tarafından 'çirkin' görùlen kızsın tanıdım seni..bu adamla evliligin sana hic yaramadı...almanya gibi super dùzenli ve insana deger verilen bi yerden tùrkiyeye geldin...hem ailenden uzaksın hem de yanındaki bi òkùz...bi okuz icin bu kadar fedakarlik yapmaya degermiydi...ki bi ökūz seni cìrkìn gòrùp bi de çalìsmaya zorlayan klasik tùrkùm erkegì..

Şimdi ablacım benden kùcùksùn...ilerde başını taşlara vurmaman icin söylùyorum...zira ben ilk sene boşanmadım diye o hallerdeyim.(.kaldı ki benim senin kadar itici sorunlarım yoktu..).tecrùbeler ònemlidir...neyse sen bu adamı bırak dòn ailene..orda bi guzel işe gir insani koşullarda...daha genceciksin dogru hatirliyosam...o kadar fedakarlik tūrkiye kosullarinda bu adam icin yapılmaz..

eski konularını okudum da boşan bacım sen. çalışacaksan da git o zaman çalış. şimdi çalışsan hem adamı memnun edemeyeceksin ev işi yapmayarak, hem de parayı olduğu gibi ona vereceksin.

Bacım senin eski konuna da yazdık.
Adam seni sevmiyor , sen ona bayılmıyorsun üstüne hayvanca davranıyor sana. Sen 12 saat kölelik etmek , üstüne bu hayvana katlanmak için mi Avrupa'yı bırakıp geldin???

Dön Almanya'ya hem insanca şartlarda çalışıp yaşarsın hem de bu heriften kurtulursun. Biz sana boşan dedikçe sen herife nasıl kölelik yapsam acaba diye konu açıyorsun.

kizlar sabah 10 aksam 10 Nna kadar is saatleri ve asgari ucret calisicagim yer baklavaci esimin bitde borclari var parayi yetistiremiyo

kizlar sabah 10 aksam 10 Nna kadar is saatleri ve asgari ucret calisicagim yer baklavaci esimin bitde borclari var parayi yetistiremiyo
git kocanin borclarini öde o zaman ne diyelim. insanlar ne diyo sen ne diyosun. boşa dememişler herkes hakettigini yasar diye.

Borclarina yardim etmek istemeni anlarim. Ev islerine yardim etmeyecegini soylemesini aciklasin once. Ya siz de bi degisiksiniz he.

Başka iş ara asgari ücrete

Fabrika vs servis olur yemek olur çalışma saati düzenli olur

Hatta vardiyalı olsun da eşin evde kalsın yalnız ev işini falan mecburen yapsın

Yalnız o aileni de anlamadım neden çalışmayacakmışsın

Hem çalış diye baskı yapıyor, hem de ev işine yardım etmem mi diyor? Bu öküz için Almanya'dan mı buralara geldiniz bir de?

Siz de evde onun hiç bir işini görmeyin. Kendine tost yapar yersin akşam. Hadi çamaşırları topluca makineye atarsında, bir tek kendi kıyafetlerini ütüle vs...
Ayni sekilde yazacaktim. Sen calis ama ev işini yapma onunkileri hic yapma.

Ne kadar sacma sapan yorumlar yapilmis, inanamiyorum. Ayni uyeler aldatilan kadinlara ne olursa olsun is bul bosan diyor. Komedi.. :)
Sabah 7, aksam 8 calisiyorum. Haftalik iznim yok, haftaici 2 gun 4 gibi evde oluyorum.
Calisip para kazanmayi seviyorum. Emegimin karsiligini alamasam da ulkemiz sartlarinda issiz milyon tane insandan biri olmadigim icin sansli hissediyorum.
Sartlar belli, durum net, istiyorsaniz calisin. Insan yogun tempoya, evle isi ayni kola sigdirmaya alisiyor :)

merhaba kizlar

ben yurtdisindan (almanya) turkiyeye geldim evlendim ve burda yasiyorum. bir is buldum gunde 12 saat haftada birgun izinliyim. almanyada calisma imkanlari daha iyi hem ev hem is nasil olucak bilmiyorum esim yardim etmem diyo ev islerine. birde evlendigim halde annem babam bna cok karisiyo calisma kesinlikle calisma diyolar yarin ise baslicam ve onlara nadil diyecegimi bilmiyorum. kizlar bna akil fikir verin
Sabah 10 akşam 10 biraz ağır . Eşinizde yardım etmiyorsa makarna ile Menemen ile idare edecek .
Ancak 8.30 akşam 7 de mesai si biten bir iş bulursanız daha rahat edersiniz . Asgari ücretle çalışacaksınız böyle bir iş bulursunuz sanırım . Burda başlayın bir yandan da araştırın . Olmaz diye bir şey yok . Bu hayatta insan nelere katlanıyor . Başta zorlanırsınız ama alışırsınız . Yemeğinizi tatil Günü'nde yapar Buzluğa atarsınız . Bir şekilde olur . Panik yapmayın .

Ne kadar sacma sapan yorumlar yapilmis, inanamiyorum. Ayni uyeler aldatilan kadinlara ne olursa olsun is bul bosan diyor. Komedi.. :)
Sabah 7, aksam 8 calisiyorum. Haftalik iznim yok, haftaici 2 gun 4 gibi evde oluyorum.
Calisip para kazanmayi seviyorum. Emegimin karsiligini alamasam da ulkemiz sartlarinda issiz milyon tane insandan biri olmadigim icin sansli hissediyorum.
Sartlar belli, durum net, istiyorsaniz calisin. Insan yogun tempoya, evle isi ayni kola sigdirmaya alisiyor :)
mesleğinizi çok merak ettim :oops:

Siz boyle yasamaya yasamak diyorsaniz
Bu sartlari reva goruyorsaniz
Herkesin ayni mi dusunmesi lazim??
Bir ikincisi konu calismanin otesinde
Konu sahibinin evcil bir okuzu var !
Ha siz bende ayni zamanda bir okuz de bakiyorum diyorsaniz o da ayri mesele ...

İyi de bu hatunun seçenekleri var. Bu şartlarda çalışıp yaşamak zorunda değil kendisi Alman vatandaşı.
Haydi buraya kendisini bağlayan bir şey olsa, çaresi yok otursun çalışsın tabi ülke şartları kötü derdim. Ama değmez. Kendisini sevmeyen,, hor gören, tartaklayan ; kendisinin de pek bayılmadığı, ülkelerarası görücü usülü tanıştığı biriyle evli bu hatun. Bu adam için burda kalmaya, bu şartlarda yaşamaya değer mi sizce? değer diyecek olanın akli melekelerinden şüphe ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X