Çalışıcam çalışmicaksın tartışması

weasley

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2023
612
1.482
28
Merhaba kadinlar kulubu. Esimle cok kotu tartistik sizden oneri almaya ihtiyacim var. Onceden calisiyordum sonra bir taciz vakasi uzerine isten ayrildim bayagi olayli bir sekilde esim ogrendi patronu dovdu vs. Oncesinde de biz ayni sirkette calisiyorduk orda tanismistik orda da bir kac kisi tarafindan asilma olaylari olmustu. Esim bunlardan sonra artik calismami istemedi. Bende tamam demistim ama simdi maddi yonden bayagi zor durumlardan gectik. Esim bir ara issiz kaldi sonra asgari ucretle kendi isi olmayan bir is yapti simdi kendi isi olan bir is buldu. Ama hala maas alamadi bir ayi gecti surekli beni oyaliyor. Bende artik bu durumdan sikildim calisip para kazanmak istiyorum dedim. Ama tartisma cikti bende iyice delirdim beni kisitlamasina o zaman bosanalim ben oyle calisicam dedim. Iyi bosan oyle calis dedi cikti evden ne yapicam ne tavsiye edersiniz.
Guncelleme
Esimle konustuk sakinlemis halde geri geldi. Pisman olmus oyle sert tepki verdigi icin ozur diledi. Gercekten kendini yetersiz hissettigini soyledi. Birde ben cok narinmisim yine calismamdan endise ediyormus ama istiyorsam birlikte duzgun bir is bulabilirmisiz benim icin. Bosanma lafina da cok icerlemis bende onun icin ozur diledim. Simdi geriye is bulma kaldi birlikte cv mi duzenlicez tanidiklarina felan sorcak is icin. Ohh rahatladim.

Son düzenleme:
Kurumsal şirkette tacize mi uğradın nasıl yani o kadar basit mi bu işler? Mesleğin nedir?

Kocan istemiyosa çalışma. Bu kadar ısrarcı olup adamı soğutma. Zamana bırak bekle biraz

Kadının çalışma kararı eşte, babada onda bunda değil kendinde olmalı. Sırf çalışmak istiyorsunuz diye işi boşanmaya kadar vardıran adamdan hayır gelmez sanki.
Is iddialasmaya vardi normalde boyle bir tepki beklemiyordum. Her konuda mukemmelde olmasa anlasiyorduk orta yolu buluyorduk. Bu maddi sikintilar ikimizide artik psikolojik olarak cok yipratti.

Is iddialasmaya vardi normalde boyle bir tepki beklemiyordum. Her konuda mukemmelde olmasa anlasiyorduk orta yolu buluyorduk. Bu maddi sikintilar ikimizide artik psikolojik olarak cok yipratti.
Esin sana bakacağına inanıyorsa tek başına birak baksın. Sen bu kadar ısrarcı olursan ben sana bakamazmiyim kafasına girebilir bence biraz ince düşünmek lazım

Esin sana bakacağına inanıyorsa tek başına birak baksın. Sen bu kadar ısrarcı olursan ben sana bakamazmiyim kafasına girebilir bence biraz ince düşünmek lazım
calismama karismamasi lazim bu benimde hayatim daha iyi standartta bir hayat yasamak istiyorum. Yasiyamiyorsak gidip calismayi istemem cok normal. Bunu dusuncek biri degildi esim ilk isten ayrildigimda da kesinlikle calismana izin vermiyorum kafasinda degildi. Calismasan olmaz mi dedi durumumuzda iyi gibiydi o yuzden tekrar is aramadim.

Çok saçma sapan bir tepki zaten. Ama bence bu konuda taviz vermemelisiniz. Ne diyordu ünlü düşünür mehmet aslantuğ; hiçbir kadın geleceğini bir adamın vicdanına, aşkına, günün sonunda bir gün aklının karışmasına bırakmamalı…

Eşin yaşadığın olaylardan dolayı istemiyor olabilir. Ama her yerde aynı sey olacak diye bisey yok tabii. Bence dediğim gibi zamana bırak

Zaten taviz vermeyi dusunmuyorum.

İsabetli olur sizin boşanmanız ,herkesin faydasına görünüyor .

Boşanmak gibi bir niyetiniz var mı?
Bosanmak lafini ortaya attim cok ofkelenmistim cunku. Ama simdi bilmiyorum ilk defa bu tepkisiyle karsilastim ne yapacagimi bilmiyorum. Dusununce aile evine donsem kimse neden dondun demez ama ailemle yasamakta zor. Onun geldigindeki tepkisine gore hareket edicem

O zaman kendisi ek iş yapacak. Hanım çalışmasın da kıt kanaat geçinelim önemli değil demenin mantığı yok. Azıcık aşım ağrısız başım dönemleri sona ereli çok oldu. Çocuğunuz var mı

Bir kac taciz olayi yasadiginiz icin esinizin tedirgin olmasini acikcasi anliyabildim. Sonucta ici rahat etmiyordur. Habi dag ayisi gibi "kadinin yeri mutfak" diyen.biri degil anladigim kadariyla. Bence bu konuyu sakin kayfayla tekrar konusun. Belki de kendini yetersiz de hissetti. Is hemen nasil bosanmaya geldi anlayamadim.

Ek is yapiyor zaten o konuda hakkini yiyemem. Calismadigi donem bile calisiyordu yani. Cocugum yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…