- 16 Şubat 2013
- 670
- 103
- 123
- Konu Sahibi Sevgilitweety
-
Doğru diyorsun canım,bende işsizlik ödeneği ile krediyi kapatırım diye düşündüm amaBorcunuzu biraz daha toparlayıp, cıkmalısınız isten. Cok harcama yapacagınıza, biraz daha idareli olursunuz. Yeterki huzurlu hissedin. Insan bir kere geliyor dünyaya :)
Bakıyorum ama yaptığım meslekte yok satış danışmanıyımCalismak zorundaysaniz eger kendinize saatleri uzun olmayan baska bir is bakin derim
Bence gayet mantıklı düsünmüssünüz. Sıkmayın canınızı ve istemiyorsaniz en kısa sürede isi bırakinDoğru diyorsun canım,bende işsizlik ödeneği ile krediyi kapatırım diye düşündüm ama
Asgari Ücret +yemek+prim alıyorum canım ayda 500 tl masrafım var sigara yemek falan eve pekde birşey kalmıyor kayınvalidem yardım da etmiyor aslında durumu da varTabi eve katkiniz ne ölçüde onu bilemiorum iissizlik odenegi sizi rahatlatacaksa evde bulundugunuz surede is arayabilirsiniz..bosken daha rahat bulursunuz. .
Ama bunun için SÖZLEŞME imzalattıklar bize İzmir içerisindeki herhangi bir mağazaya gitmemiz içinOnlarin sakin tehditlerine kulak asma evinizin uzaginda bi mağazaya gondermek icin neyi bahane edecekler..diyelimki bole bişeye kalkistilar..direk gidip is mahkemesinde dava acin..yildirma politikasi uyguladiklari ortaya cikinca tazminati hakediyorsunuz..kanunlar iscinin yaninda..yeterki haklarinizi bilin..
ama kendi çıkarsa tazminat almıyor di mi3yil calismissaniz zaten 3-4bin civarinda tazminat hakediyorsinuz..haklarinizi bilin ve haklarınizi bildiginizide isvereninize gösterin. ..emin olun tavirlari davranislari bile degisecektir size karsi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?