Çalışmak istemiyorum :(

İş sözleşmelerinde "aynı il sınırları içinde işveren bağlı başka bir yerde görev yapabilir" ibaresi olur. Yani başka mağazaya göndermesi sizin açınızdan haklı nedenle fesih doğurmaz. Maaşlarınızı düzenli alıyor musunuz? İş kanununda 20 günlük bir süre var. Olağandışı durumlar olmadığı müddetçe bu süre aşılmamalı. Fazla mesaileriniz ödeniyor mu? Çünkü anlattığınıza göre haftalık 45 saatin üzerinde çalışıyorsunuz. Yalnız şunu bilin ki eğer bu nedenlerle işten haklı nedenle fesih yaparak çıkarsanız iddialarını kanıtlamanız gerekir. Hemen tazminatınızı alıp, işsizlikten faydalanacağınızı sanmayın sakın. İşveren iddialarınızı reddedeceğinden size de mahkeme yolu gözükecektir. Mahkemeler ortalama 1.5 - 2 yıl sürüyor. O yüzden kendinize çalışma şartları daha uygun bir iş bulmadan işten çıkmayı düşünmeyin.

maaşın düşük özel sektördesin yani ben olsam çok düşünmez çıkardım.
çünkü daha önce özelde çalıştım bende işime gelmeyince çıkıyordum.
şimdi kamudayım ve o kadar sıkıldım o kadar bunaldımki herşey üstüme üstüme geliyor ama çıkamam sonuçta herkes böyle bir işin hayalini kurarken. tek çarem yer değişikliği yapabilirsem onu yapıcam ama o da çok çok zor

Genel mudurun sizinle derdi nedir?

Biz Pahalı ürünler satan bir firmayız satmak için elimizden geleni yapıyoruz ama insanlar 100 liraya pijama almıyor haliyle oyüzden biraz sıkıntı yaşıyoruz herkesin aynı oranda satışı olsun istiyor başkaları aylık 10 bin yaparken ben 7 binde kaldığımda sorun oluyor

Işe alınırken ayın 15i Maaş günü olarak söylendi ama ayın 25 30 zuna kadar sarkar çok uyanıklar sözleşmede işveren ayın herhangi bir günü Maaş vericek gibi bir madde yide eklediler. 3 ay sigortasız çalıştırdılar. Geçen sene zorla başka mağazaya gönderdiler gitmek istemedim çıkışım verildi hiç bir Ücret alamadım. Aradan bir gün geçti geri çağırdılar ama giriş çıkış oldu tabii. Bu şirket kayyumda devlet gözetiminde çok Borçları var. Insanları kullanıyorlar. Resmi Günler'de çift yövmiye vermezler. Yemek molamız yok.benim amacım zaten oradan hak talep etmek değil çünkü etsemde bir işe yaramaz kendilerine bir kılıf bulurlar. Amacım tüm haklarımı aldım diye bir kağıt imzalayıp ama almayıp işsizlik ücreti almak. Zaten hemen hemen alacağım tAzminata yakın bir para ama nasıl yapacağımı bilmiyorum

Katılıyorum, ben de çalışmak istemiyorum maalesef aslında evden çalışabileceğim bir işim var ancak şuan ki şirkette bu durum pek mümkün değil, yeni iş bulmaya da gücüm yok tekrar başvuru, mülakat vs. uğraşmak istemiyorum. Evde eşim tek bir şeye bile elini sürmüyor bir tek çöpü dışarı çıkartır En iyisi ben bir çocuk doğurup evde oturayım

Ben en büyük Hatay'ı okumamakşa Yaptım. Lise 3 terkim. Aslında açıktan okuluma devam etmek istiyorum ileride daha iyi biyetlerde çalışmak için hatta eşimin annesi ama vermişti evlenince okursun kızım diye ama kimse sözünü tutmadı

ay aynen bende hamile kalsam da ücretsiz iznimi kullansam biraz kafa dinlesem diye düşünüyorum.
tabi çocuk istememin sebebi bu değil zaten istiyorum ama biran önce olsa artık kafayı yiycem

Evet canım hatta bugün hiç gidesim yok ama maalesef paşa paşa gideceğim çıkarsalar zaten bu kadar stres yapmayacağım hatta sevincegim ama başka mağazaya sürücekler sanırım

senin en büyük hatan sigara içmek.Sigaraya 1 yılda verdiğin parayla kredini 1 sene erken kapatırdın..

seni çok iyi anlıyorum evimle işim arası nerdeyse 2 saat ve ben yollarda ömür gecırıyorum resmen 8 aylık evlıyım
akşam saat 9 da evde oluyorum ve tabıkı evin her işi bana bakıyor ayrıca cumartesı bile tam gün çalışıyorum ne kadar daha dayanırım bu tempoya bilmiyorum ama borçlarımız var işten de çıkamıyorum

kusura bakmayın telefondan yazınca bu otomatik mi oluyor onu merak ettim.
çok insanda görür oldum bu hatayı

part time işe girseniz? bildiği iyibir firma var part time personele(satış danışmanı yine) 1100 net veriyo artı prim veriyo.

Aynıyız canım bende Öyleyim haftada 1 gün tatilim car Cumartesi bile çalışıyorum malasef Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…