- 28 Kasım 2010
- 42.491
- 141.157
- 798
- Konu Sahibi Sevgilitweety
-
Genel mudurun sizinle derdi nedir?Bakıyorum ama yaptığım meslekte yok satış danışmanıyım
Genel mudurun sizinle derdi nedir?
İş sözleşmelerinde "aynı il sınırları içinde işveren bağlı başka bir yerde görev yapabilir" ibaresi olur. Yani başka mağazaya göndermesi sizin açınızdan haklı nedenle fesih doğurmaz. Maaşlarınızı düzenli alıyor musunuz? İş kanununda 20 günlük bir süre var. Olağandışı durumlar olmadığı müddetçe bu süre aşılmamalı. Fazla mesaileriniz ödeniyor mu? Çünkü anlattığınıza göre haftalık 45 saatin üzerinde çalışıyorsunuz. Yalnız şunu bilin ki eğer bu nedenlerle işten haklı nedenle fesih yaparak çıkarsanız iddialarını kanıtlamanız gerekir. Hemen tazminatınızı alıp, işsizlikten faydalanacağınızı sanmayın sakın. İşveren iddialarınızı reddedeceğinden size de mahkeme yolu gözükecektir. Mahkemeler ortalama 1.5 - 2 yıl sürüyor. O yüzden kendinize çalışma şartları daha uygun bir iş bulmadan işten çıkmayı düşünmeyin.
Ben en büyük Hatay'ı okumamakşa Yaptım. Lise 3 terkim. Aslında açıktan okuluma devam etmek istiyorum ileride daha iyi biyetlerde çalışmak için hatta eşimin annesi ama vermişti evlenince okursun kızım diye ama kimse sözünü tutmadımaaşın düşük özel sektördesin yani ben olsam çok düşünmez çıkardım.
çünkü daha önce özelde çalıştım bende işime gelmeyince çıkıyordum.
şimdi kamudayım ve o kadar sıkıldım o kadar bunaldımki herşey üstüme üstüme geliyor ama çıkamam sonuçta herkes böyle bir işin hayalini kurarken. tek çarem yer değişikliği yapabilirsem onu yapıcam ama o da çok çok zor
Katılıyorum, ben de çalışmak istemiyorum maalesef aslında evden çalışabileceğim bir işim var ancak şuan ki şirkette bu durum pek mümkün değil, yeni iş bulmaya da gücüm yok tekrar başvuru, mülakat vs. uğraşmak istemiyorum. Evde eşim tek bir şeye bile elini sürmüyor bir tek çöpü dışarı çıkartırEn iyisi ben bir çocuk doğurup evde oturayım
Katılıyorum, ben de çalışmak istemiyorum maalesef aslında evden çalışabileceğim bir işim var ancak şuan ki şirkette bu durum pek mümkün değil, yeni iş bulmaya da gücüm yok tekrar başvuru, mülakat vs. uğraşmak istemiyorum. Evde eşim tek bir şeye bile elini sürmüyor bir tek çöpü dışarı çıkartırEn iyisi ben bir çocuk doğurup evde oturayım
Ben en büyük Hatay'ı okumamakşa Yaptım. Lise 3 terkim. Aslında açıktan okuluma devam etmek istiyorum ileride daha iyi biyetlerde çalışmak için hatta eşimin annesi ama vermişti evlenince okursun kızım diye ama kimse sözünü tutmadı
Kızlar 3senelik Evliyim. Evlenmeden önceki işimi evlilik Dolayısı ile bırakmıştım. Balayından dönüşte evimin yakınında iş teklifi geldi. Yakın diye kabul ettim. Öğün bugündür çalışıyorum.Eşim ev işlerine çok az yardım eder ama tabi onun yaptığıyla bir bayanım yaptığı aynı olurmubirde hergün saat 8.30 da çıkıyorum eve gel 9 yemektir Bulaşık TIR derken kendime Zaman kalmıyor artık çok yoruldum evde oturmak istiyorum sosyal bir Hayatımız bile kalmadı çok geç çıkıyorum işten. Eşim Çık diyor ama borcumuz var çıkamıyorum kıyamıyorum ona.. Iş yerinde genel müdür beni huzursuz ediyor sürekli istifa etmemi istiyor ve ben bu psikolojiyle işe bile gitmek istemiyorum ne yapa bilirim bana Önerileriniz neler acaba
Ben en büyük Hatay'ı okumamakşa Yaptım. Lise 3 terkim. Aslında açıktan okuluma devam etmek istiyorum ileride daha iyi biyetlerde çalışmak için hatta eşimin annesi ama vermişti evlenince okursun kızım diye ama kimse sözünü tutmadı
seni çok iyi anlıyorum evimle işim arası nerdeyse 2 saat ve ben yollarda ömür gecırıyorum resmen 8 aylık evlıyım
akşam saat 9 da evde oluyorum ve tabıkı evin her işi bana bakıyor ayrıca cumartesı bile tam gün çalışıyorum ne kadar daha dayanırım bu tempoya bilmiyorum ama borçlarımız var işten de çıkamıyorum
Bilerek Yazılmış birşey değil otomatik düzeltti telefon sanırımkusura bakmayın telefondan yazınca bu otomatik mi oluyor onu merak ettim.
çok insanda görür oldum bu hatayı
Neresi orası canım ?part time işe girseniz? bildiği iyibir firma var part time personele(satış danışmanı yine) 1100 net veriyo artı prim veriyo.
Bunlar kovmazlar 3 Yıldır buradayım kimseyi çıkarmadılar istifa etmeye zorlarlaristifa etme sakın, istiyorlarsa kovsunlar tazminatını al ve çık
Aynıyız canım bende Öyleyim haftada 1 gün tatilim car Cumartesi bile çalışıyorum malasef Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?