Çalışmak istemiyorum :(

Ayda 850 tl kredi ödeniyor elimize çok az kalıypr Elektirik su derken oyüzden nasıl konuşacağım eşim le bilemedim benim artık bu işyerine gelmeye bile tahammülüm kalmadı zorla geliyorum

Aslında işçi mahkemesine gidip şikayet etsem beni ozaman kendileri çıkarırlar mı ki canım ?

Canım ya ne güzel eşin destekçin olmuş ben eşime çalışmak istemiyorum giyip isyan ettiğimde kavga ediyor benimle hep aynı şeyi şöylüyorsun diyor sence ona bu durumu nasıl anlata bilirim
Anlatamazsın canım kendi görmesi lazım. Biz 7 senelik sevgililik döneminden sonra evlendik ve ben bankada çalıştığım süre içinde mutsuz agresif bi insan oldum ve tabi eşim beni uzun yıllar tanıdığı için eskiden böyle olmadığımı farketti. Zayıfladım yüzümde sivilceler çıkmaya başladı en son bi rahatsızlığım olduğunda doktora gidiyoduk sonuç hep stres çıkıyodu. eşim bunları gün gün farketti en son da rahatsızlandığında yanında kalabilmek için nekadar zor durumda kaldığımı gördü. Hastaneden çıktık evimize döndük ben ağlayarak senle biley konuşucam dedim. Bana direkt istifa mı etmek istiyosun? Et arkandayım dedi. Şok oldum. Sonraki gün de istifa dilekçemi verdim. O gün bugün kendi parasını kazanamayan diplomalı bi ev hanımıyım ama saolsun eşim bunu hiç hissettirmedi bana. Bigün yine çalışıcam tabiki ama asla kendimi bu derece yıpratmadan. Ama eşin bunu sana kötü lanse edecekse sakın başka bi iş bulmadan çıkma. daha mutsuz olabilirsin. Şahsen ben eşimde en ufak bi kararsızlık yada endişe görseydim bırakmazdım işimi ama genç yaşta saçlarım ağarırdı o kesin.

Asgari Ücret +yemek+prim alıyorum canım ayda 500 tl masrafım var sigara yemek falan eve pekde birşey kalmıyor kayınvalidem yardım da etmiyor aslında durumu da var

Kayinvalidem yardim etmiyor lafini sacma buluyorum ya yardim etmek zorunda degil ki Cok zor durumda olunmadigi surece. o zaman da yardim etse iyi olurdu denir sadece. Yardima o kadar muhtac olan oncelikle sigara masrafi yapmaz yani.

Bunun dışında gergercekten hic zaman kalmiyormus size yani 12 saat cok fazla git gelle beraber. Esinizle tum ev islerini ortak bile yapiyor olsaniz, butun gününuz isle geciyormus geriye ailenizle gecireceginiz pek vakit kalmiyor ki evin yükü de sizin uzerinde gibi, hiç zaman kalmaz.Cok zorlanmayacaksaniz maddi olarak, bazi masraflari biraz kisip çıkabilirsiniz isten.

Ben sizin yerinizde olsam, borçlarımız biraz hafifleyinceye kadar çalışlırırm. Borçlar hafifleyince çıakrdım. Daha az çalışabileceğim bi işe girerdim. Hiç çalışmamak da olmaz ama en azından normal saatlerde çalışabileceğiniz bi işe girerseniz daha iyi olur.

Eşim onlar çıkartırsa Çık diyor , bende çıkartmalarını bekliyorum ama psikolejik baskı yapıyorlar. Boşver sen eniyisi ni yapmışsın bende çok gergin biriyim evlendiğimiz günden beri onlar ca kavgamız oldu ve eşim bunu anlayacak biri değil. Benden 5yai büyük ama çocuk gibi. Herşeyi Karşına geçip tek tek anlatmak durumunda kalıyorum. Tabii bazen terst tepe biliyor konuştuklarım. Bazen olumlu bazen olumsuz Yanıt veriyor. Beni anlamıyor anlamadan yargılıyor kendine güveni yok açıkcası. Işi çok iyi bir holding de çalışıyor. Ama evi geçindirmek konusunda kendine güvenemiyor. Evimiz kira değil kendi evimiz kira da vermiyoruz ama bilemiyorum. Bana tek maaşla geçine bilecekmiyiz diye sorup duruyor

Muhtaç lıkla hiç alakası yok canım,benim evim de doğalgazım bile yok. Ama evlenmeden önce hepsinin sözü verildi kayınvalidem Tarafından 3sene oldu evleneli hiç lafını bile etmedi. Zoraki bu sene ben konuştum da öyle yapılacak. Demek istediğim verilen Sözlerin tıutulması aslında.evet bu arada ailemi geçtim kendime bile ayıracak vaktim yok bazen kaşımı bile aldırmaya gidemiyorum. Yemek yapmaya halim kalmıyor bile

Kızlar şükürler olsun eşim kabul etti,eylülde çıkabilirsin dedii :) şuan içim okadar rahatladıki.. gerçi ben bu ay çıkmak istiyordum tatil mevzuları için ama buna da şükürrr :) hepinize teşekkür ederim :)

Allah sana güç ve sabır versin

Asgari Ücret +yemek+prim alıyorum canım ayda 500 tl masrafım var sigara yemek falan eve pekde birşey kalmıyor kayınvalidem yardım da etmiyor aslında durumu da var

Sen evde rahat otur diye kv'de niye para yardiminda bulunsun? kv'deden medet umacagina, esin ile konus. O ev ikinizinde evi. O'da ev islerinde artik mecbur yardim etmeye. Mesela sen yemek yaptiginda, o masayi toplayip, bulasiklari yapabilir. Bide "o erkek, kadin gibi yapamaz" diye birsey yok. Kadinlar ana rahimde temizlemeye ögrenmedi degilmi? Özel bir 'temizleme gen' ile dogmadik biz.

Borclariniz var, isi birakmak o kadar kolay degil. Esin mecbur bu sürecte seni rahatlatmak zorunda. Ha bakiyorsun, sen yorgunluktan ölürken, bey efendi halen birsey yapmiyor, o zaman kendini isten attir. Issizlik maasininda kurusunu bile esine verme, kendine harca. Görsün beyefendi neyin ne oldugunu!

ay ben de işimden memnun degilim. Eşiniz ne iş yapiyor? Tek maasla gecinebiliyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…