Cevrem yok Avon oriflame yapacak börek hamur taki islerinide beceremem hem yeni evliyiz azda olsa geçim.sıkıntımız var ama izin vermiyo çalışmaya karşı hepİşe izin vermemek nedir bu devirde geçim sıkıntısı varken anlamıyorum.
Madem izin vermiyor evden iş yapın örn;oriflame,avon,börek hamur isleri vs,takı...
O zaman güven sorununu aşmanız gerekli hem onun bildiği bir yer de işe girebilirsiniz yavaş yavaş kafasına sokun yumuşayacaktır.Cevrem yok Avon oriflame yapacak börek hamur taki islerinide beceremem hem yeni evliyiz azda olsa geçim.sıkıntımız var ama izin vermiyo çalışmaya karşı hep
Cevrem yok Avon oriflame yapacak börek hamur taki islerinide beceremem hem yeni evliyiz azda olsa geçim.sıkıntımız var ama izin vermiyo çalışmaya karşı hep
Nişanlılık döneminden beridir söylüyorum ama kızıyor hep bazen ısrar ettiğimde küsüyo bileO zaman güven sorununu aşmanız gerekli hem onun bildiği bir yer de işe girebilirsiniz yavaş yavaş kafasına sokun yumuşayacaktır.
Çocuk olsa onunla ugrasirim sikilmam ama bebeğimiz de yok olmuyo yani evlendigimjzden beri korunmadik hic olmadı normal yolla çatlatma iğnesi ile hamile kaldım oda düştü vakti zamanı var ama bn evde çok bunaldimHele bi cocuk olsun ozamn siz evde oturmak istersiniz esiniz çalışmanızı ister su an.daha gecim denen seyi yeni ogteniyor
Çocuk olsa onunla ugrasirim sikilmam ama bebeğimiz de yok olmuyo yani evlendigimjzden beri korunmadik hic olmadı normal yolla çatlatma iğnesi ile hamile kaldım oda düştü vakti zamanı var ama bn evde çok bunaldim
Çocuk olsa onunla ugrasirim sikilmam ama bebeğimiz de yok olmuyo yani evlendigimjzden beri korunmadik hic olmadı normal yolla çatlatma iğnesi ile hamile kaldım oda düştü vakti zamanı var ama bn evde çok bunaldim
isi birakmami istedi bıraktım askere gidecekti çünkü akli bnd kalmasın diye
Evde kendinize yapacak seyler bulun ve calismayin tabiki hem ev hem is hem es ilerde cocukta olursa cok yorulursunuz esiniz kiskanmakta hakli bekar evli fark etmiyor bazen sapik cok memlekette bencede calismayin tadini cikarin
Evde kendinize yapacak seyler bulun ve calismayin tabiki hem ev hem is hem es ilerde cocukta olursa cok yorulursunuz esiniz kiskanmakta hakli bekar evli fark etmiyor bazen sapik cok memlekette bencede calismayin tadini cikarin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?