Çalışmak istiyorum ama eşim izin vermiyor :(

Linammmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2016
1.052
941
43
30
Merhaba hanımlar size dert gibi gelmeye bilir ama inanın çok bunaldim artik evde oturmaktan 11 aylık evliyim esimle 2 yildir tanışıyoruz tanışmadan önce calisiyodum nisanlandiktan sonra isi birakmami istedi bıraktım askere gidecekti çünkü akli bnd kalmasın diye ama simdi evdeyim artik çok sikildim sürekli çalışıyordum simdi evde olmak beni çok bunaltmaya başladı esimde çalışmama izin vermiyo çok aşırı kıskanç napcam bilmiyorum aranızda bnm gibi olan varmıdır acaba

İşe izin vermemek nedir bu devirde geçim sıkıntısı varken anlamıyorum.
Madem izin vermiyor evden iş yapın örn;oriflame,avon,börek hamur isleri vs,takı...

İşe izin vermemek nedir bu devirde geçim sıkıntısı varken anlamıyorum.
Madem izin vermiyor evden iş yapın örn;oriflame,avon,börek hamur isleri vs,takı...
Cevrem yok Avon oriflame yapacak börek hamur taki islerinide beceremem hem yeni evliyiz azda olsa geçim.sıkıntımız var ama izin vermiyo çalışmaya karşı hep

Cevrem yok Avon oriflame yapacak börek hamur taki islerinide beceremem hem yeni evliyiz azda olsa geçim.sıkıntımız var ama izin vermiyo çalışmaya karşı hep
O zaman güven sorununu aşmanız gerekli hem onun bildiği bir yer de işe girebilirsiniz yavaş yavaş kafasına sokun yumuşayacaktır.

Hele bi cocuk olsun ozamn siz evde oturmak istersiniz esiniz çalışmanızı ister su an.daha gecim denen seyi yeni ogteniyor

Hele bi cocuk olsun ozamn siz evde oturmak istersiniz esiniz çalışmanızı ister su an.daha gecim denen seyi yeni ogteniyor
Çocuk olsa onunla ugrasirim sikilmam ama bebeğimiz de yok olmuyo yani evlendigimjzden beri korunmadik hic olmadı normal yolla çatlatma iğnesi ile hamile kaldım oda düştü vakti zamanı var ama bn evde çok bunaldim

Çocuk olsa onunla ugrasirim sikilmam ama bebeğimiz de yok olmuyo yani evlendigimjzden beri korunmadik hic olmadı normal yolla çatlatma iğnesi ile hamile kaldım oda düştü vakti zamanı var ama bn evde çok bunaldim

Eger calistiysaniz daha once ve bebek olaylari evde yalnızlık bunalima ve depresyona iter ugraslar bulun kendinizce yapmama demeyin zamanla eliniz alsir :) nikah sekeri taki yoka lohusa terligi nisan tepsisi vs yapabilrisiniz .. istedikten sonra

Geçmiş olsun. Bunun tek çaresi bu tür adamlarla evlenmemek. Adam size rengini belli etmiş, bile isteye evlenmişsiniz. Şimdi evinizde oturacaksınız, ya da ayrılacaksınız. Aklı kalmasın diye işten çıkarmak nedir yahu... Keşke bu saçmalığa baştan engel olsaydınız. Kocanız değişmez. Kendi çalışan kadınlara ne gözle bakıyorsa artık, size de o şekilde bakılacağını düşünüyor, vizyon bu kadar malesef.

Sakin cocuk yapma. O halde daha cok bunalirsin. Tüm gün evde yalniz bebek bakmakta pskolojik olarak zor oluyor. Esin gibi tiplerde genelde pek yardim etmez. Kalirsin bir lohusa depresyonu ile.

Ne yaparsan yap, ise gir. Esinin derdi kiskanclik degil, esinin derdi seni baglamak. Ondan dolayida mesela bebek istiyor.

Ķüserse küssün, sen git is bul ve calis. Bu senin en basit hakkin. Beyefendide begenmiyorsa kapiyi gösterirsin. Senin mutlulugunu kendi bencil nedenlerden dolayi umursamayan bir insani sende umursama.

Önceden ne iş yapıyodun? İşten çıkaracak mesleğin neydi merak ettim.
Sen işten çıkarak ipleri eline vermişsin. Nişanlıyken sevgiliylen size tatlı geliyo bu kıskançlıklar. Amaan sevdiğinden yapıyor. Bi evlenelim de hallolur. Al işte. Hiç mi akıl verenin olmadı annen baban?
Ama geç değil hiçbir şey için. Eski iş yerinle görüş. Kabul ederlerse ben çalışmaya başlıyorum de git. İZin almanı gerektiricek bir durum göremiyorum.

Nisanliyken bayiliyosunuz boyle kisitlamalara.evlenince bunaliyosunuz.kendisi is yerindeki kadinlara bakiyo mu da senin is yerindekilere sapik gozuyle bakiyo.aklim kalmasin ne demek?zihniyete bak

Evde kendinize yapacak seyler bulun ve calismayin tabiki hem ev hem is hem es ilerde cocukta olursa cok yorulursunuz esiniz kiskanmakta hakli bekar evli fark etmiyor bazen sapik cok memlekette bencede calismayin tadini cikarin

Askerdeyken aklı kalırmış kısmı gerçekten çok saçma.
Yanii askere gitmediği zamanda aklı kalsın ozaman, iş yerinde her zaman yanınızda değil ki...
Kadın bence çalışmalı, eğer 2 cocuğu falan varsa ozaman ewde olabilir ama daha gençsiniz, cocukta uzun süre düşünmüyorsanız, en azından cocuk olana kadar çalışmanıza müsade edebilirdi. Fazla kıskançlık zarar werir ewliliğinize...

isi birakmami istedi bıraktım askere gidecekti çünkü akli bnd kalmasın diye

Bastan daha nisanliyken sizi yonetmesine izin vermissiniz, evliyken niye yonetmesin? Ayrica akli niye kaliyormus? Biri bana boyle soylese hakaret kabul ederim. Ne olur yani aklin baskasina mi kayar, aldatir misin, yanlis seyler mi yaparsin nedir yani?

Evde kendinize yapacak seyler bulun ve calismayin tabiki hem ev hem is hem es ilerde cocukta olursa cok yorulursunuz esiniz kiskanmakta hakli bekar evli fark etmiyor bazen sapik cok memlekette bencede calismayin tadini cikarin

Ne demek sapik cok? Eh o zaman erkeklerde calismasin. Cidden calisan kadinlarin ne yaptigini saniyorsun? Niye kiskanilmasi lazim?

Nasil bir kadin, kadinlarin calismasina karsi gelir? Hayat müsterektir. Yarin birgün bosanmak istiyorsa konu sahibi ne yapacak? Esi isten atildiginda? Esi agir bir kaza gecirdiginde?

Cocuk diyorsunda, bir cocugun ne kadar pahali oldugunu biliyormusun? Iyi bir okula yollamak kac para biliyormusun? Hele Türkiye gibi bir yerde her kadin mecbur calismali diye düsünüyorum.

Kendi düşen ağlamaz, gibi acımasız bir yorum yapmak durumunda kaldım gerçekten....Daha nişanlıyken adam rengini belli etmiş, sizde kabul etmişsiniz. Şimdi neden ah vah ediyorsunuz...

Ve hayretler içerisinde okudum yazdıklarınızı, bir kadının böyle düşünmesi gerçekten çok acı...Söyleyecek çok sözüm var ama, sizin anlayacağınızı düşünmüyorum. Kelimelerime yazık olacaktı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…