Çalışmak istiyorum ama eşim izin vermiyor :(

Profiline baktım sen daha küçüksün 20 yaşında bu evlilik denilen illete neden bu kadar erken bulaşırsınız anlamam hakkında hayırlısı olsun izin vermiyorsa kabullenecen çünkü adam zaten önceden rengini belli etmiş uzulmeyi bırak zevkini çıkarmaya çalış

Evde kendinize yapacak seyler bulun ve calismayin tabiki hem ev hem is hem es ilerde cocukta olursa cok yorulursunuz esiniz kiskanmakta hakli bekar evli fark etmiyor bazen sapik cok memlekette bencede calismayin tadini cikarin

Keşke bu kafada olsam hayat ne kadar kolay olurdu.

Evde kendinize yapacak seyler bulun ve calismayin tabiki hem ev hem is hem es ilerde cocukta olursa cok yorulursunuz esiniz kiskanmakta hakli bekar evli fark etmiyor bazen sapik cok memlekette bencede calismayin tadini cikarin

Merakımdan soruyorum yıl 2016 ne bileyim uzaya falan gidiliyor. Bu kadar medeniyetin içinde nasıl bu kafa yapısı ile kalıyorsunuz?

Bu adamlara bu hadsizligi yapma firsati veren hemcinslerime uzulemiyorum maalesef.
Ne demek akli kalir dedim çıktım? Askerdeyken calissaniz isyerinde ne yapacaktiniz ki adamin akli kalacakti?
Neyse uzatmayacagim belli ki rest cekecek degilsiniz, bari hobiler edinin, vaktinizi butun gun ev isi tv internet ucgeninde harcamayin.

ben bu yuzden calismaya izin vermeyen eslerde cok buyuk kotu niyet ariyorum.. daha basta nisanliyken hata yapmissiniz, ne demek akli bende kalmasin diye.. siz de bu mantigi kabul etmissiniz.. calisan kadinlar asna fisneye mi gidiyor Allah askina?bu nasil bi mantik. oturun evinizde. en basinda kabul etmissiniz zaten bu mantigi.simdi niye zor geliyor ki??

Bencede her kadın çalışmalı (şuan çalışmıyo olsamda bu fikirdeyim) evlenmeden önce bende çalışıyodum.evlendikten sonra il dışına geldim işten ayrıldım.ama zaten özel sektördü ve çok yorucuydu.eşim özel sektör istemedi hem yaşadığımız yer küçük bi ilçe benim çalışabileceğim biyer yok.hemde özel gerçekten çok yıpratıcı.sebebi kıskançlık değil yani.kpss ye girdim iyi bi puan aldım ama atanamadım.şuan ikitane çocuğum var biri daha iki aylık.ama seneye tekrar gircem sınava.maddi anlamda şükür sıkıntımız yok.ama bende sıkılıyorum.30 yaşına geldiğimde çocuklarım kocaman olcak.onun için istiyorum çalışmayı.

Haya
Hayat ne garip bende çalışmıyorum diye aşağılanıyorum:) keşke çizgilerinizi evlenmeden koysaydınız.

aklı niye sende kalsın çalışınca kocaların aklı eşlerindeki kalıyor bu nasıl bir düşünce

Eğer gerçekten büyük bir maddi sıkıntınız yoksa eşinizle bu konu için aranızı açmayın.

Pardonda niye bu kadar heyecan yaptiniz?bu soylediginiz sartlar konu sahibinde yok maddi durumunda da sorun yok tek dert sıkiliyorum.. bende diyorum ca lis ma .

Merakımdan soruyorum yıl 2016 ne bileyim uzaya falan gidiliyor. Bu kadar medeniyetin içinde nasıl bu kafa yapısı ile kalıyorsunuz?

Basma kalip dusuncelerle gelmeyin bana kendinizden baska biri bir dusunce soylenince hayretler icerisinde kaliyorsunuz neden? Benim kafa yapim benim kararim varmi sorun ?yok

Eşin calismamaya izin vermemesi ne demek ya?
Oyle bir dunya mi var?
Bunu bastan bilmiyor muydunuz?
Adam askere giderken gostermis kendini, siz de kandırırim demissiniz olay patlamis belli.
Esimin bana boyle bir konuda izin vermesi ya da vermemesi soz konusu bile olamaz. Yarin 7. Evlilik yil dönümum, yeminle koyarim kapinin onune. Es kim oluyor?

bu yorumlarinda kizcagiza giydiren otuz yas ustu hanimlar farkinda misiniz daha kucucuk.kimbilir kac yasinda evlendi kac yasinda nisanliydi?nereden bilsin ya hu cevrede boyle gorduyse.suç ailesinde.aile suçlu net.kizinin bu yasta boyle bi cendereye girmesine izin veren aile suclu

Kim oluyorsunuzda benim anlamayacagim zannina kapiliyorsunuz acaba?seviyesizligin luzumu yok senin dusuncen sana benimki bana, ok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…