Valla kimse kusura bakmasin da ah vah edemeyecegim ben.bu yorumlarinda kizcagiza giydiren otuz yas ustu hanimlar farkinda misiniz daha kucucuk.kimbilir kac yasinda evlendi kac yasinda nisanliydi?nereden bilsin ya hu cevrede boyle gorduyse.suç ailesinde.aile suçlu net.kizinin bu yasta boyle bi cendereye girmesine izin veren aile suclu
Keşke bu kafada olsam hayat ne kadar kolay olurdu.
Evde kendinize yapacak seyler bulun ve calismayin tabiki hem ev hem is hem es ilerde cocukta olursa cok yorulursunuz esiniz kiskanmakta hakli bekar evli fark etmiyor bazen sapik cok memlekette bencede calismayin tadini cikarin
Basmakalip düşünce mi , bunu siz mi diyorsunuzBasma kalip dusuncelerle gelmeyin bana kendinizden baska biri bir dusunce soylenince hayretler icerisinde kaliyorsunuz neden? Benim kafa yapim benim kararim varmi sorun ?yok
Ol bacim
Ciddi değilsinizdir umarım
23 yıldır öyle bahsettiğiniz sapıklardan hiç görmedim
Adam gibi çalışana kimse bulaşmaz
Bir kadın olarak bu verdiğiniz tavsiyeye inanamadım...
Kim oluyorsunuzda benim anlamayacagim zannina kapiliyorsunuz acaba?seviyesizligin luzumu yok senin dusuncen sana benimki bana, ok.
Karsilasmamaniz olmadigi anlamina gelmez bir suru ornek verebilirim size ,dogru dursaniz bile kadinsaniz zayif gorulebiliyorsunuz ufak bir hosgeldiniz gulumsemesi bile yanlis anlasilabiliyor bunlar var ,bu kadar hayret edilecek ne var anlamiyorum bircok kisi.yorumumdan alinti yapmis hemde sizlerde kadinken ,rahatsiz edeniniz olmadimi? begenme adi altinda evli bile olsa farkli gozle bakmalar vs...lutfen bu kadar saf olmayin (bu genel di alinti sahibine degil)
Evde kendinize yapacak seyler bulun ve calismayin tabiki hem ev hem is hem es ilerde cocukta olursa cok yorulursunuz esiniz kiskanmakta hakli bekar evli fark etmiyor bazen sapik cok memlekette bencede calismayin tadini cikarin
Merhaba hanımlar size dert gibi gelmeye bilir ama inanın çok bunaldim artik evde oturmaktan11 aylık evliyim esimle 2 yildir tanışıyoruz tanışmadan önce calisiyodum nisanlandiktan sonra isi birakmami istedi bıraktım askere gidecekti çünkü akli bnd kalmasın diye ama simdi evdeyim artik çok sikildim sürekli çalışıyordum simdi evde olmak beni çok bunaltmaya başladı esimde çalışmama izin vermiyo çok aşırı kıskanç napcam bilmiyorum aranızda bnm gibi olan varmıdır acaba
kariyerinizle ilgilenmiyorum hala yazdiklariniz beni rahatsiz ediyor ,on yargili ve sadece kendi dogrulariniz dogrultusunda ki buda rahatsiz edici bir yandan anlatmak istiyorum dusuncelerimi lakin uzun.cumleler kurmam gerekecek.simdilik kalsinKim mi oluyorum, 6 senedir avukatlık yapan; her gün eşinden şiddet görüp, aldatılıp maddi imkansızlıklardan boşanamayan kadınların çaresizce ne yapabilirim diye kapıma geldiği biriyim...Kadınların en çokta kendi hemcinslerinden darbe aldığı bir ülkenin vatandaşıyım...Evet anlayamazsınız siz benim yazacaklarımı, neden mi çünkü sizin zihniyetiniz ,kadın çalışmasın, dışarıda sapık var evden çıkmasın şeklinde. Bir kadın, nasıl olur da kendi hemcinsini bu derece sosyal hayattan kopartmaya yönelik bir mesaj yazar???? Konu sahibini geçiyorum, burayı binlerce genç kız okuyor belki de, sadece bir tanesi bile sizin bu yazdığınız cümlelerden etkilenip o yoldan ilerlese , benim güzel ülkem bir kadınını kaybetmiş olur....Bu ülkenin çalışan, okuyan, kendi ayakları üzerinde duran kadınlara ve onların yetiştirdiği çocuklara ihtiyacı var...
Ve ayrıca, seviyesizlikten bahsedip; seviyesizliğin en alasını yapmanız düşüncelerimin ne kadar doğru olduğunun da ispatıdır.
Kaç yaşındasınız?
bu yorumlarinda kizcagiza giydiren otuz yas ustu hanimlar farkinda misiniz daha kucucuk.kimbilir kac yasinda evlendi kac yasinda nisanliydi?nereden bilsin ya hu cevrede boyle gorduyse.suç ailesinde.aile suçlu net.kizinin bu yasta boyle bi cendereye girmesine izin veren aile suclu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?