Çalışmak istiyorum ama eşim izin vermiyor :(

Valla kimse kusura bakmasin da ah vah edemeyecegim ben.
Cok sukur 20 yasindayken de nisanlanmayacak ya da evlenmeyecek kadar aklimiz basimizdaydi.

Evde kendinize yapacak seyler bulun ve calismayin tabiki hem ev hem is hem es ilerde cocukta olursa cok yorulursunuz esiniz kiskanmakta hakli bekar evli fark etmiyor bazen sapik cok memlekette bencede calismayin tadini cikarin

Ciddi değilsinizdir umarım
23 yıldır öyle bahsettiğiniz sapıklardan hiç görmedim
Adam gibi çalışana kimse bulaşmaz
Bir kadın olarak bu verdiğiniz tavsiyeye inanamadım...

Çalışmayı ne olarak görüyorsunuz?
Aklının kalması ne demek biliyor musunuz? Sende beni aldatma, elalemle flörtleşme yatkınlığı var, ben de seni eve kapatarak buna mani oluyorum, hakaret değil de nedir bu?
İş bu iş...
Kendi de bu olasılıklarla mı işe gidiyor acaba? Ya da çalışan her kadına bu gözle mi bakıyor?
Ah neler denir de susacağım!

Nişanlıyken o hoş gelen kıskançlıklar böyle ömrünüzü yiyor işte, bir örnek daha.
Sen de rest çekip çalışabilecek bir inat, dik duruş göremedim daha çok dertleşmeye gelmişsin.
O zaman söylenecek tek söz kalmış, bu hayatı sen seçtin, şimdi de ceremesini çekeceksin.

Ciddi değilsinizdir umarım
23 yıldır öyle bahsettiğiniz sapıklardan hiç görmedim
Adam gibi çalışana kimse bulaşmaz
Bir kadın olarak bu verdiğiniz tavsiyeye inanamadım...

Karsilasmamaniz olmadigi anlamina gelmez bir suru ornek verebilirim size ,dogru dursaniz bile kadinsaniz zayif gorulebiliyorsunuz ufak bir hosgeldiniz gulumsemesi bile yanlis anlasilabiliyor bunlar var ,bu kadar hayret edilecek ne var anlamiyorum bircok kisi.yorumumdan alinti yapmis hemde sizlerde kadinken ,rahatsiz edeniniz olmadimi? begenme adi altinda evli bile olsa farkli gozle bakmalar vs...lutfen bu kadar saf olmayin (bu genel di alinti sahibine degil)

Kim oluyorsunuzda benim anlamayacagim zannina kapiliyorsunuz acaba?seviyesizligin luzumu yok senin dusuncen sana benimki bana, ok.

Kim mi oluyorum, 6 senedir avukatlık yapan; her gün eşinden şiddet görüp, aldatılıp maddi imkansızlıklardan boşanamayan kadınların çaresizce ne yapabilirim diye kapıma geldiği biriyim...Kadınların en çokta kendi hemcinslerinden darbe aldığı bir ülkenin vatandaşıyım...Evet anlayamazsınız siz benim yazacaklarımı, neden mi çünkü sizin zihniyetiniz ,kadın çalışmasın, dışarıda sapık var evden çıkmasın şeklinde. Bir kadın, nasıl olur da kendi hemcinsini bu derece sosyal hayattan kopartmaya yönelik bir mesaj yazar???? Konu sahibini geçiyorum, burayı binlerce genç kız okuyor belki de, sadece bir tanesi bile sizin bu yazdığınız cümlelerden etkilenip o yoldan ilerlese , benim güzel ülkem bir kadınını kaybetmiş olur....Bu ülkenin çalışan, okuyan, kendi ayakları üzerinde duran kadınlara ve onların yetiştirdiği çocuklara ihtiyacı var...

Ve ayrıca, seviyesizlikten bahsedip; seviyesizliğin en alasını yapmanız düşüncelerimin ne kadar doğru olduğunun da ispatıdır.

Nişanlıyken işinizi bırakmanızı istemiş, siz de tıpış tıpış bırakmışsınız, daha doğrusu tıpış tıpış hayatınızı teslim etmişsiniz eşinize. Şimdi neyin ağlaması, sızlaması bu? Hiç mi düşünemiyorsunuz yarın bir gün boşanırsam veya Allah korusun eşimi kaybedersem hayatla nasıl mücadele edebilirim diye? Neyin cesareti bu?

Mühendisim. 500 erkeğin arasında çalışıyorum. Fabrika ortamı. Geneli eğitimsiz. Mavi yaka. Öyle dediğim dedik höt höt bir hatun değilim. Çok yumuşak bir tpim. Arada bulaşan da oldu. Ama bunu çarşıda pazarda misliyle yaşadım. İş yerne kimse oynaşmaya gelmiyor. Birkaç ezik tip sayarım kızlara asılan. Ekstra problem yaratacak bir durum yaşamadım. Benim iş yerim uç bir örnek. Eğitim oranı daha yüksek bir yerde hiç sanmıyorum. Çoğu kadın zaten ofis ortamında çalışıyor. Muhtemelen hiç çalışmadınız. Çalışan kadın da gidip erkeklerle kırıştırıyomuş gibi tavır yapmayın.

is bu is diyenler eger saglam bir meslegi yoksa ben de kadinin calismasina karsiyim.hem evde calis hem cocuk yap hem disarida calis cok sacma.
ise gidecek diye cocuk bakiciya ya da kayinvalideye birakiliyor.anneden ayri baskasinin tarzinda yetisen bir cocuk.hele kayinvalideyse annenin yapmadedigine yap diyorlar genelde.tutarsiz buyutulen cocuklar..
bakiciysa calistigini bakiciya zaten veriyor.e kadin disarida baskasina hizmet etsin calissin aldigi para zaten bakici,kiyafet vs gidiyor
ha calisiyordur kazaniyordur en az 4000 5000 eyvallah calissin.ya da yarim gun bi istir peki.ama aldigin para masrafina denk gelen calisma bence kadina eziyet.evde yeterince sorumluluk var.
ha baslik sahibinin esininki kiskanclik onu tasvip etmiyorum o ayri.ama calisma kinusunda boyle dusunuyorum.

Ekonomik özgürlüğünü kazanmış, aile bütçesine katkı sağlayan, üreten bir insan olmanın getirisi olarak kendine güvenen, kendi ayakları üzerinde duran, özgüvenli bir kadın olmaktır çalışmak...

Enerjisinin büyük bir kısmını, kendisine her gün "niye çalışıyorsun?", "evinle, eşinle, çocuklarınla ilgilensene", "kocanın kazandığı para size yetmiyor mu?", vb. diyenlere çalışmanın, üretmenin, emek vermenin, toplumda bir yer edinmenin önemini ve güzelliğini anlatmaya harcamaktır...

Kadın çalışmasın, kadın okumasın, kadın kocasına baksın, kayınvalidesine baksın, çocuklarına baksın...

Ama yeri gelince bana kadın doktor baksın!..

bu sözlerim evinde otur diyen arkadaşa...

Ayrıca Evde yeterince sorumluluk var..? deniyor ya...
Benim evde sorumluluğum evlendiğim adamla olduğu kadardır.. !

Evde kendinize yapacak seyler bulun ve calismayin tabiki hem ev hem is hem es ilerde cocukta olursa cok yorulursunuz esiniz kiskanmakta hakli bekar evli fark etmiyor bazen sapik cok memlekette bencede calismayin tadini cikarin

Kaç yaşındasınız?

Yuları baştan vermişsin kocanın eline,helede nişanlıyken işten çıkartacak neymiş aklı sende kalacakmış.
Oldu......

oh olsun diyesim geldi. askere gidince sizi sokakta filan kapıcaklar ya o korkuyla o işi bırak demiş siz de bırakmışsınız. şimdi de izin vermiyor diye ağlıyorsunuz, vermez tabi ki. adamın her isteğini alalhın emri gibi yerine getirirseniz daha çok ağlarsınız böyle. çalışmayın siz. bırakın hakeden ve isteyen çalışsın o işlerde.

kariyerinizle ilgilenmiyorum hala yazdiklariniz beni rahatsiz ediyor ,on yargili ve sadece kendi dogrulariniz dogrultusunda ki buda rahatsiz edici bir yandan anlatmak istiyorum dusuncelerimi lakin uzun.cumleler kurmam gerekecek.simdilik kalsin

Konu sahibi evlenirken kendini yeterince buyuk gormus ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…