Bu nedir yahu! Elinizden gelse doveceksiniz Yuh yani size bisi demeyim dedim ama hakaret edenleriniz bile var. Esimle yan yana calisiyoduk. Orda tanıştık evlenme kararı aldık bizde 20 yaşından sonra evlenenlere evde kalmis gözüyle bakarlar ( simdi size saldıracak bi konu daha söylemiş bulundum saldırabilirsiniz) kimse laf eder diye de hayatıma yon verecek değilim eşimi coookkk seviyorum iyiki onunla evlenmisim. Yan yanaydik çalışırken güzel olduğumu söyler hep kiskanctir seven kıskanır bnd çok kiskancim bn öyle kocami kapının önüne falan da koyamam kocada neymiş ne demek ya madem öyle diyecektin niye evlendin ablacim adamla kapının önüne koymak için mi? Bn çalışmak istiyorum sikiliyorum dediğimde; bebeğim sen otur evine bak bunyen zayıf çalışmayı kaldiramazsin kiyamam bn sana bebeğimiz olunca onunla ilgilenir vakit gecirirsin diyo hep siz hemen saldırıya gecmissiniz olayın özünü bilmeyip sadece o okuduklarınizla saldırmak niye? Yaşıma gelince yaşımdan olgun biriyim. Biriside ailemi suçlamış bn sevdim ben aldım kendim istedim anneme babama kadar laf soylemissiniz Yuh yanı Yuh! Paraya ihtiyaçtan değil can sıkıntısından çalışmak istiyorum anladiniz. Ben eşim beni kıskandığı için çalıştırmadığını düşünüyordum megerse kiyamadigindanmis. Allah herkese bnm kocam gibi es nasip etsin bana saldiranlarinda vardır bir yaraları bu kadarda olmaz