Çalışmak mı? Bebeğim mi?

Herkes bebeğini kendi büyütmek ister diye düşünüyorum ama şartlar uygun olduğunda.bence bebeğinizin daha iyi şartlarda büyümesi için çalışmanız gerek

Evimiz Bursada iyi bir muhitte dedesinin evinde yaşıyoruz kirayı 100 tl gibi bir indirimle ödüyoruz. Buradan çıkarsam kendi evimden başka yere gitmem diye diretiyor. Çokta uygun bir fiyat değil halbuki çünkü giriş katı odaları ışık almıyor mutfak yatak odası oturma odası hepsi küçücük. Anlamıyor beni yada işine gelmiyor. çünkü onun iş yerine 10 -15 dk mesafedeyiz. Birde bebeğime şuana kadar hiç bişey almama izin vermedi birlikte alışverişe çıktığımızda bile yüzü düşüyor bişey alacağım diye ödü kopuyor resmen. Bana yapılan haksızlık değil mi? Her ay 1000 TL kredisini benim maaş günüme denk geldiği için ben ödüyorum 5 aydır.

o zaman size çalışmanı istemiyorum deme lüksü yok ki. çalışın. size de söz hakkı doğsun.

Sanki beni anlatmissiniz:(
Hersey cok benziyor

Bu arada calisinca bebeginizden vazgecmis olmuyor insan, tercih ettim falan diyenler olmus da

Krediler cok yuksek su an cekmeyin. Yani krediler dusene kadar bebeginle vakit gecir. Bir daha agucuk gugucuk yapamayacak:)

Sanki beni anlatmissiniz:KK43:
Hersey cok benziyor

Bu arada calisinca bebeginizden vazgecmis olmuyor insan, tercih ettim falan diyenler olmus da

Çok üzüldüm sizin adınıza da tek başına çırpınmak çok yordu beni. Evliliğin en başında verilen vaatler vaat olarak kalmakla birlikte beni birde bu duruma düşürdü. İleride bebeğimle ilgili hayallerim çok farklıydı. Yaşanılanlar çok daha farklı.

Ben çalışmıycam anneye daha çok ihtiyacı var ben bakıcılarda büyüdüm en azından iki yıl

durumuz bizimle çok benziyor.biz de ev almak istiyoruz ama bulamadık naip olmadı....

çok şükür hamileyim ve haziran doğumum ..öğretmenim... ilk dönem ücretsiz izne ayrılıcam ben ..
en azından ilk 6 ay anne sütünü alsın ...aramızdaki bağımız kuvvetlnsin istiyorum...
snrası Allah kerim...

Ne guzel bakacak tanidik kimseler var ne yapiyorsak onlar daha iyi yasasin diye kim istemez bebegiyle vakit gecirmek.calisirdim calistim da...insan cogu zaman ici sizlayarak gidiyor ise:( ama imkanlari cok daha guzel bebegim icin...bazen deger mi demiyor degilim ama tum calisan anneler yasiyordur ayni duygulari kolay değil tabi..

Çok üzüldüm sizin adınıza da tek başına çırpınmak çok yordu beni. Evliliğin en başında verilen vaatler vaat olarak kalmakla birlikte beni birde bu duruma düşürdü. İleride bebeğimle ilgili hayallerim çok farklıydı. Yaşanılanlar çok daha farklı.

Ne karar verdiniz?

Ne karar verdiniz?
Çalışmaya karar vermek zorundayım. İşi bıraksam şuan ki evimde de mutlu mesut bebeğimi büyütemeyeceğim malesef. Onun iyiliği için ileride kiraya gitmemeli. Evi onun için alacağım. Umarım oğlum ileride beni kararımdan ötürü kırmaz.

Kesinlikle çalışmaya devam etmelisin. Bu arada işyerinin koşullarına bayıldım. Maşallah diyeyim :)

Rabbim sizede nasip etsin inşaAllah daha iyisini hemde :)
Sağolun Allah razı olsun güzel duanız için :) Bende çalışıyorum. Oğluma 6 aylıktan beri annem bakıyor sağolsun. Elimde olsa çalışmam otururum, çocuğuma bakarım ama sizin hesap bizde ev kredisi ödüyoruz. Allah siz ve ben gibi bütün annelerin yardımcısı olsun :)

Sağolun Allah razı olsun güzel duanız için :) Bende çalışıyorum. Oğluma 6 aylıktan beri annem bakıyor sağolsun. Elimde olsa çalışmam otururum, çocuğuma bakarım ama sizin hesap bizde ev kredisi ödüyoruz. Allah siz ve ben gibi bütün annelerin yardımcısı olsun :)
Amin canım inşaAllah. Evim olsun başka ne isterim ki..

Back
X