Ilk kez gordunuz ve ogrendiniz, ogrenmenin yasi yok ne de olsa.şaka mı bu
kendi doğurabilse onalara bakacak ne demek yahu kendi de doğurmuş zamanında işte
menapozu torun bakma temeline indirgeyen ilk kez görüyorum, benim annem menapoza girmedi ne yapacaz onu
Ayrıca şu an çocuğunuzun ihtiyacı amasya yarın et olacak günümüz yiyecekleri malum ben çocuğumun önüne soğan koyup yanında olacağıma 3 saat onunla oturup pirzola yerim ayrıca kadini çalışmak mecburi sosyallestiriyor çok büyük artıları var tabii ki
Valla bu arastirmayi yapan bilim adamlari utansin. Klavye uzerinden bilim yapabilen bu kadar kadin varken bosuna ugrasmislar demek.Demek kadinlar torunlarina bakabilsin diye menapoza giriyor oyle mi?
Muthis aydinlandik, sizi tebrikliyorum, hayatımda duydugum en bilimsel aciklamayi yaptiniz
Bize yillarca, kadinlarin belli bir yaştan sonra cocuk dogurmasinin saglikli olmayacagi ve cocuk bakacak yetilerini kaybettikleri icin menapozr girdiğini ogreten bilim adamlari utansin simdi
Hahaha valla ben de sizin cehaletinize ve bunun beraberinde getirdigi muthis kendine guvene kahkahalarla guluyorum. Seneler once bilim teknik dergisinde yayinlanmisti yanlis hatirlamiyorsam.
Ama ogrenmis oldunuz, ogrenmenin yasi yok, tabi isteyene.
Ilk kez gordunuz ve ogrendiniz, ogrenmenin yasi yok ne de olsa.
Valla bu arastirmayi yapan bilim adamlari utansin. Klavye uzerinden bilim yapabilen bu kadar kadin varken bosuna ugrasmislar demek.
Size ogreten bilimadamlari da 50 sene onceki bilgilerini guncelleyecekler bir zahmet, okumadan bilim adami oldularsa ne ala.
Ben de bilimkadiniyim bu arada, hayatimin yarisi arastirmayla gecti. Klavyecilerle karistirmayin.
Herkes kendi tercihini yaşar ben çocuklarıma evhanımı olarak değil ayakları üstünde durabilen anne olarak örnek olmak istiyorum evde olankadinlar 24 saat bebekle ilgileniyorlar sanki bebeğe bakacağım diye popo buyutuyorlar ancak
Sanmiyorum, millete laf sokmayi marifet sanmak nasa da pek prim yapmiyor.ay eminim bilim kadınısındır kesin öyledir bende part time astronotum
Usenmedim bir de bu konuyu detaylariyla anlatan bir makale buldum, bu tam bir bilimsel makale degil, ama konuyu genel hatlariyla acikliyor.
https://www.scientificamerican.com/article/the-origin-of-menopause/
"Omo dogonon konono bo"hahahaha
Sanmiyorum, millete laf sokmayi marifet sanmak nasa da pek prim yapmiyor.
Anca kk da yapar, o da bir yere kadar
soruma cevap?
benim annem menapoza girmedi o yüzden mi çocuğuma bakmıyo
Soruna cevabi almak icin duzgun sormayi ogrenmen gerek, fakat o konuda bir umit goremiyorum. Nasa daki part time arkadaslarina sor, onlar da genelde biliminsani oluyorlar, cevap verirler guzelce sorarsan.
Herkes kendi tercihini yaşar ben çocuklarıma evhanımı olarak değil ayakları üstünde durabilen anne olarak örnek olmak istiyorum evde olankadinlar 24 saat bebekle ilgileniyorlar sanki bebeğe bakacağım diye popo buyutuyorlar ancak
Saçma sapan bir fikri bilim diye öne sürüp, bir de üzerine iddia ediyorsunuz. Dediğinizin ne pratikte, ne teoride bir yeri yok. Genel geçer bir şey değil.Soruna cevabi almak icin duzgun sormayi ogrenmen gerek, fakat o konuda bir umit goremiyorum. Nasa daki part time arkadaslarina sor, onlar da genelde biliminsani oluyorlar, cevap verirler guzelce sorarsan.
Ben yazdıklarımı yukarda bir üyeye söylemiştim kariyer yapacaksa dogurmasin o zaman demiş bunu okuyan bir annenin kendini ne kadar kötü hissedeceginden haberiniz var mi
anne olmadım ama annem babam öldükten sonra çalıştığı için kardeşime yıllarca tek başıma ben baktım sesimi yukseltmeden asla elini kaldırmadan emin olunçok kişiden daha iyi bir büyük oldum kardeşime şimdi bakıyorum da annemle ben ne kadar buyuk is is basarmisiz
Çocuğunuzun sevdiği çizgi filmleri biliyor musunuz yoksa sadece televizyonu açıp karşısına oturtup kaçıyor musunuz çocuğunuz neler yapıyor gerçekten beraber neler yapıyorsunuz genelde annelik kaşıkla arkasından koşarak yapılıyor bizim gibi yemek yemeye başladığında önüne tabak koyup ortalığı kirlettiginde afiyet olsun oğlum diyebilmekte bence millet hamile kalınca anne olur ben küçücük kardeşimi görünce anaç bir insan olduğumu anladım
Iki teyzem de çalışan insanlar kuzenleri gorseniz bu kadar mükemmel adamlar olamaz dersiniz yani mesele kalkıp çalışma çalışmama meselesi değil ben ev işinin ne kadar yorucu da olduğunu biliyorum tabii ki
Üstüne bir de çalışan kadini düşünün çalıyor 8 saat uyuyor 6 saat 2 saat yol desenev hanımının16 saatte yaptığını çalışan kadin 4 saatte yapmak zorunda gerçekten çalışan ev işlerini yapan kocasına vakit ayıran çocuklarına bakan günümüzün süper kadınlarını tebrik ediyorum saygı duyulması gerek
Ayrıca şu an çocuğunuzun ihtiyacı amasya yarın et olacak günümüz yiyecekleri malum ben çocuğumun önüne soğan koyup yanında olacağıma 3 saat onunla oturup pirzola yerim ayrıca kadini çalışmak mecburi sosyallestiriyor çok büyük artıları var tabii ki
O dergileri okumayı derhal bırakmalısın!Hahaha valla ben de sizin cehaletinize ve bunun beraberinde getirdigi muthis kendine guvene kahkahalarla guluyorum. Seneler once bilim teknik dergisinde yayinlanmisti yanlis hatirlamiyorsam.
Ama ogrenmis oldunuz, ogrenmenin yasi yok, tabi isteyene.
Ayy demagojiden gözlerim kanadı resmenBakın hala anlamamışsınız ne demek istediğimi.Hala imkan doğrultusu anne baksın diyorsunuz. TEKRAR BÜYÜK YAZAYIM.BİZAHMET ANNE OLMASIN DİYENE ENNNNNNN BÜYÜKLE YAZAYIM.İMKANIIIII VARSA ÇALIŞMASIN DİYENE DAHA BÜYÜK YAZAYIM.
O DOKTOR MÜHENDİST KADIN OLUYOR HANIMEFENDİCİĞİM.O DOKTOR MÜHENDİST İMKANI VARSA DA ÇALIŞMAYI TERCİH EDİYOR.BİZAHMET ANNE OLUYOR.BİZAHMET ÇOCUĞA BAKICI,ANNEANNE BABAANNE BAKIYOR.O ÇOCUKLARDA GÜZEL YETİŞİYOR.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?