- 13 Ocak 2018
- 3.507
- 5.649
- 158
- Konu Sahibi esraylmz03
-
Konunuzu hiç okumadan tabi ki çalışmak diyorum bir kadının kendi ayakları üzerinde durması kadar güzel bir şey yok.Kızlar çalışıyodum fakat iş yerim kapandı ayrıldım asgari ücretle çalışıyodum.eşimin aylık kazancı çok iyi evimiz arabamız var 1 aydır evdeyim inanılmaz rahatım şimdi bi iş yine buldum 1.500 tl maaşlı insan kaynakları acaba başlasam mı çalışmaya ilerde pişman olur muyum servisi yemeği var çalıştığım yerin benim pişmanlığım ilerde pişman olur muyum Etrafım da herkes çalışıyo bütün bayanlar ben kendimi tuhaf hissediyorum çoçuğum yok bu arada
Çalış çocuk yokken birikim olsunKızlar çalışıyodum fakat iş yerim kapandı ayrıldım asgari ücretle çalışıyodum.eşimin aylık kazancı çok iyi evimiz arabamız var 1 aydır evdeyim inanılmaz rahatım şimdi bi iş yine buldum 1.500 tl maaşlı insan kaynakları acaba başlasam mı çalışmaya ilerde pişman olur muyum servisi yemeği var çalıştığım yerin benim pişmanlığım ilerde pişman olur muyum Etrafım da herkes çalışıyo bütün bayanlar ben kendimi tuhaf hissediyorum çoçuğum yok bu arada
Dışarda çalışanlar da ev hanımlığı yapıyor. Bundan muaf olamıyorlar maaalesef.
Berbatmı asıl hem ev hanmlıgı hem çalışmak berbat. Kadın bildiğin köle evde iş işte iş. Nefes alcak zamanı yok çogu cocuklunun asgari ücretlilerin özellikle. Tam bir köle hayatı. Ama gelirin iyi yardımcın varsa ne ala..
Ne diyon gayz sen lafı istediğin yerden alıp polemik çıkarma başımıza. Kadını savunuyorum ben farkındaysan. Her türlü ezilen kadın. Asgari ücretle çalışan kadın hergün çokmu severek gidiyor işe çocugunu bırakmak çokmu kolay onun için canına okunup geliyor birde evde koca cocuk ev işi hepsini yapıyor.. Çok mu güzel Bi hayat bu birinin eşi birinin annesi aradada kendisi nadir zaman bulursa ama zorrr. Heralde herkes refah içinde çalışanların sanıon. Senin hayatını kocanı soran oldu sankii... Kendi kocanıda sıkıstırmıssın araya.Hiç de kendimi köle gibi görmüyorum beni öyle hissettirecek biriyle evlenmedim. Çalışsam da çalışmasam da tüm yük üzerimde hissetmedim hiç. Insanin evinin işini yapmasını kölelik olarak görmüyorum. Bir kadının işi meslegi olmalı sadece kendi için çocukları ya da kocası için değil. Ben sadece birilerinin annesi birilerinin eşi değilim. Kendimi bu sıfatlarla nitelendirmiyorum. Ev hanimligini berbat görmenin sebebi bir işinin olmamasıdır. Ayrica bu eski konuyu kim hortlatti
Soralı 2,5 yıl olmuş yalniz calisti mi acaba merak ettim:) Tabi ki calismak,calismak,calismakKonunuzu hiç okumadan tabi ki çalışmak diyorum bir kadının kendi ayakları üzerinde durması kadar güzel bir şey yok.
Kusura bakmada çalışma 1500 için kölemisin sen asgari ücret bile değil. İnsan kaynakları ne demek misal isten saymıolarmıda 1500 veriolar. Yorulmaya degmez akşam kocanla afedersin fingşrdeşip çocuk yapmaya enerji bulamazsın gereksiz..
Evin sefasını sür yaKızlar çalışıyodum fakat iş yerim kapandı ayrıldım asgari ücretle çalışıyodum.eşimin aylık kazancı çok iyi evimiz arabamız var 1 aydır evdeyim inanılmaz rahatım şimdi bi iş yine buldum 1.500 tl maaşlı insan kaynakları acaba başlasam mı çalışmaya ilerde pişman olur muyum servisi yemeği var çalıştığım yerin benim pişmanlığım ilerde pişman olur muyum Etrafım da herkes çalışıyo bütün bayanlar ben kendimi tuhaf hissediyorum çoçuğum yok bu arada
Çalış bence.Kızlar çalışıyodum fakat iş yerim kapandı ayrıldım asgari ücretle çalışıyodum.eşimin aylık kazancı çok iyi evimiz arabamız var 1 aydır evdeyim inanılmaz rahatım şimdi bi iş yine buldum 1.500 tl maaşlı insan kaynakları acaba başlasam mı çalışmaya ilerde pişman olur muyum servisi yemeği var çalıştığım yerin benim pişmanlığım ilerde pişman olur muyum Etrafım da herkes çalışıyo bütün bayanlar ben kendimi tuhaf hissediyorum çoçuğum yok bu arada
Çocuğunuz yoksa çalışın. Evde sıkılabilirsiniz bir zaman sonra.
Burada "çalışmalısın" diye akıl verirken alt alttan çalışmayanlara laf sokan hakaret eden kafalara da hiç aldırış etmeyiniz.
İsterseniz Muzaffer Sarısülük gibi insanlardan izole bir hayat yaşayın.
Kimseye zararınız olmadığı sürece aşağılık insanoğluna vereceğiniz tek bir hesap yok.
Boş oturmanizin hesabını ancak neye tapiyorsaniz ona verirsiniz. Eşekse eşek,inekse inek. Allah'sa Allah..
Ahahaha ohaa hiç dikkat etmedim.sagol canmKonu 2017 yılının o sene asgari ücret 1400 liraydı. Yani konu sahibi asgari ücretten fazla kazanıyormuş
Ne diyon gayz sen lafı istediğin yerden alıp polemik çıkarma başımıza. Kadını savunuyorum ben farkındaysan. Her türlü ezilen kadın. Asgari ücretle çalışan kadın hergün çokmu severek gidiyor işe çocugunu bırakmak çokmu kolay onun için canına okunup geliyor birde evde koca cocuk ev işi hepsini yapıyor.. Çok mu güzel Bi hayat bu birinin eşi birinin annesi aradada kendisi nadir zaman bulursa ama zorrr. Heralde herkes refah içinde çalışanların sanıon. Senin hayatını kocanı soran oldu sankii... Kendi kocanıda sıkıstırmıssın araya.
Bir mesleğim var çok şükür.Hiç de kendimi köle gibi görmüyorum beni öyle hissettirecek biriyle evlenmedim. Çalışsam da çalışmasam da tüm yük üzerimde hissetmedim hiç. Insanin evinin işini yapmasını kölelik olarak görmüyorum. Bir kadının işi meslegi olmalı sadece kendi için çocukları ya da kocası için değil. Ben sadece birilerinin annesi birilerinin eşi değilim. Kendimi bu sıfatlarla nitelendirmiyorum. Ev hanimligini berbat görmenin sebebi bir işinin olmamasıdır. Ayrica bu eski konuyu kim hortlatti
Iki üniversite mezunuyum. Ayrıca su an yüksek lisans yapıyorum. Mesleğim var yani. Ama askari ücretle köle gibi çalışıp çoluğumu çocuğumu perişan etmektense ev hanımı olmayı tercih ettim.Hiç de kendimi köle gibi görmüyorum beni öyle hissettirecek biriyle evlenmedim. Çalışsam da çalışmasam da tüm yük üzerimde hissetmedim hiç. Insanin evinin işini yapmasını kölelik olarak görmüyorum. Bir kadının işi meslegi olmalı sadece kendi için çocukları ya da kocası için değil. Ben sadece birilerinin annesi birilerinin eşi değilim. Kendimi bu sıfatlarla nitelendirmiyorum. Ev hanimligini berbat görmenin sebebi bir işinin olmamasıdır. Ayrica bu eski konuyu kim hortlatti
Bir mesleğim var çok şükür.
Iki üniversite mezunuyum. Ayrıca su an yüksek lisans yapıyorum. Mesleğim var yani. Ama askari ücretle köle gibi çalışıp çoluğumu çocuğumu perişan etmektense ev hanımı olmayı tercih ettim.
(Şartları bana uygun olan bir işte tabiki de çalışırım.)
Birilerinin annesi ve eşi olmaktan da gocunmuyorum çok şükür.
Sizin şartlarınız normal üstü olabilir ama maalesef Türkiye şartlarında kadınlar hem evde hem işte çalışmak zorunda. Aaa sen çalıştın, işten geldin, uzat ayağını otur, demiyor kimse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?