bakıcı bul annelerde denetçi olsunMerhaba arkadaslar
Bebegim 4 aylik iznimin bitmesine 4 ay var ama ben bebegimden hic kopabilecek is hayatina geri dönmek istemiyorum.
Aklimdaki sorulara mantikli bir cevap bulamiyorum yardimci olursaniz sevinirim.
Özel sektörde calisiyorum ve isim piyasaya göre iyi sayilir.Is yerine geri dönecegim diye söz verdim ve hem kendi anneme hem kayinvalideme yakin bir yere tasindim ikisine de 5 dakika mesafe yok bile.
Bebegim suan sadece bende duruyor cok eziyet ediyor.Anne olarak onu nasil sakinlestirecegimi biliyorum..Ama kendi annem benim bebegimi kucakladigi an cocuk deliriyor basliyor aglamaya bu durumda ben nasil birakayim gideyim diye.cok üzülüyorum. Kayinvalidem ile anlasamiyoruz bazi konularda lohusalik dönemini burnumun dibinden ayrilmayarak berbat etti. O yüzden ona bebegimi birakmak hic istemiyorum.Annemde bakabilecek durumda degil kayinvalidem anneme göre daha canli duruyor annem halsiz duruyor hep cok zor senin cocuk diyor..
Ama bizde ki o zitlasmadan dolayi ben cocugu kv ye birakmak istemiyorum. Cocuguma hala daha annem diye sesleniyor.. Bunun gibi beni sinir eden cok sey var basit gibi görünüyor ama
.. 3 gün birine 2 gün birine biraksam.
. Bu sefer bebegimin psikolojisi cok mu kötü olur bilmiyorum.is yerine cok söz verdim ve cogu konuda haklarini ödeyemem vefa borcum var
Olmadi istifa ediyorum demek cok zor ..
Ikinci bir sey maddi olarak calisip para kazanmak bizi rahatlatiyordu.Bundan sonra da bebegim icin calisacagim diyordum.. Ama iki annemle de cok zor.Kayinvalidem cok rahat bir kadin gecen sene isten cikti calismis onca zaman.Ev isinden kacmak icin calistim diyor.Esim annem bakmaz diyor anneme güvencim yok ne.senin ne de benim annem bakmaz diyor.Kv bakariz sen calis diyor.. Bakariz diyor da benim bebegimin aglama krizlerine o dayanabilecek mi.. Susturabilecek mi...
Bilmiyorum iste.. bana akil verin 3 gün annem 2 gün kv mi baksin.Bebegime yazik olur mu cok aglatirlar mi onu.. Hep kendi anneme versem kadincagiz zaten kac cocuk büyütmüs.. torun torun diye öldüler ilk basta simdi cok garip ikisinden de o enerjiyi alamıyorum... onca sene okudum iyi bir is buldum biraksam bu sehirde buna benzer rahatlikta is bulamam bir de cok söz verdim.yüzüm yok istifa etmeye..
Bana yardimci olun lütfen
Ben bu kadar küçük bir çocuğun bakıcıya emanet edilmesine karşıyım.Kadın düşürse bişey yapsa nerden bileceksiniz konuşamıyo edemiyo!
Bilmiyorum.bende de hata olabilir yorumunuz icin tsk ederimBırak kv den baksın hem böylece daha istekli bakar.Sen şimdi lohusalık psikolojisiyle bebeğini kıskanıyorsun ama bence iyi bakar babannesi sonuçta.Çoğu kv aman ben ne bakıcam gelinin anası baksın der sen bulmuş da bunuyosun walla!Ama kadına temizliğine yardımcı birini tutun mutlaka bebekle çok zorlanır.
Zaten ne olduysa dogumda oldu...Şimdi ilk doğumda annelik içgüdüsüymüş bu sanırım hormonlar fazla salgılanırmış anneler nasıl ki bir dişi aslan düşmanlara karşı bebeğini korumak için saldırır işte bunun gibi çoğu yeni doğum yapan anneler de bu iç güdüyle kendisine bebeğiyle ilgili laf söyleyen karışan kişiyi bu kv olur bir başkası olur düşman gibi görüyo.İlk doğumumda ben de öyleydim.İnanın ki bu hormonların yoğunluğundan kaynaklanıyo hepsi geçecek merak etmeyin.Bence kv niz de baksın daha ne istiyorsunuz!
Bende öyle istiyorum aslinda ama iste dogumda cok sinir etti beni 1 ay ugrasti benimle.Hatta 40 cikana kadar ugrasti inatlasti.. Bebegime hic birsey almadi hep benim annem üstlendi vs cok sinir etti beni ha yapmak zorunda degil zaten iki tarafta yapmasin ama hep oglan tarafiyim diye üstün gördü kendini bende anneme baktirmak istedim ama simdi annemde de cok can yok .. arada hasta oluyor evin tüm yükü annemdeKarşılıklı konusun önce kv nize söyleyin işte annemle dönüşümlü bakın 3 gün sen 2 gün o şeklinde,hani sadece birinize yüklenmek istemiyorum de.Bak bakalım ne dicek,yok ben bakarım derse ne ala baksın onun işi olduğunda anneniz bakar.
Bende sirf ona güclü bir anne olabilmek icin istiyorum ama güvenebilecegim kimse yok malesef .. bir tek annem var. O da.son dakka cocugun asiri yaramaz hic durmuyor gibi cümleler kurunca bende artik ondan ümidimi kesmek üzereyimBakıcı bulmak çok daha mantıklı yetiştirme farklılığı olur güvenilir biri olursa tabi ben de çalışmaya tekrar başladım bebeği bırakıp gitmek zor oluyor ama ilerde o da büyüyecek ihtiyaçları artacak ona kaliteli bir hayat sunmak zorundayız ayrıca o da güçlü bir anne ister işten dönünce onunla kaliteli zaman geçirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?