Çalışmak veya çalışmamak iste bütün mesele bu !!!

Altına imzamı atarım ama konu sahibinin ilişkisi "öyle bir ilişki" değilmiş, öyle yazmış kendisi hayat müşterek diyenlere Adam çalışmanızı istiyor siz çalışmak istemiyorum diye bağırıp çağırıyorsunuz. Adamın yemek ısıtmakla ilgili bir problemi olsa çalışma sıcak yemek ver bana derdi değil mi? Ama bana destek ol yükü beraber omuzlayalım diyor doğal olarak. Kusura bakmayın ama tavrınız çok yanlış. Bi an önce kendinize gelip işe başlayın bence.

ben çalışma hayatını çok seven bi insanım, ev kaldığımda falan bunalıma girmiş gibi oluyorum eşim bundan korkuyo sevdiğim işi yapmamı istiyo, ama onunla ilgilenmek benim için daha önemli

Ocaktaki yemegi yalniz isitip yerse ne olur ki kocaniz? Calismak şahsi bir karar bence. Esine cay demlemek icin vazgecilmez ya da istemiyorsan sirf para icin calisilmaz.
Evliligin basindan annesi gibi davranirsan cocuk olduktan sonra esim hic sorumluluk almiyor evin her yuku ben de diye baslik acarsin..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sizi çok iyi anlıyorum.. bende bir polisle beraberim ve ileri ki yıllarımızı hayal edince nasıl olacak diye düşünüyorum..
çalışma saatleri haliyle dengesiz oluyor, izin günlerimiz uyacak mı?
nasıl bir iş bulacağım...

eve geldiğinde kapıyı açıyor olmak isterim, kendisi normal şartlarda 5 de çıkıyor, ben özel sektörde 7 de çıkarsam 5 den 7 ye kadar beni beklesin istemem.
izin günleri deseniz belli belirsiz , hafta sonu kavramı yok..

vs vs bu düşünceler bazen beni de korkutuyor..

ancak ben biraz da şöyle düşündüm.
şu an doğu görevinde değilsiniz sanırım ..
batıdayken ve hazır çocuk yokken çalışmak ve biriktire bildiğin kadar para biriktirmek en mantıklısı..

yarın bir gün doğu hizmetlerinde belki gittiğiniz şehirde çalışma imkanı bulamayabilirsiniz..
çocuğunuz olur ona bakacak kimse bulamayabilirsiniz.
bu gibi sebeplerle o zaman çalışmazsınız..

yani çalışmama hakkınızı o zaman kullanırsınız..

bir iki ay cicim ayları olarak istediğinizi yapın ancak bir iş bulduktan sonra doğu göreviniz olana kadar çalışın derim

Eşin bariz çalışmanı istiyor, o sorun yapmıyor demek ki yalnız yemek yemeyi. Hem öyle olsa ne olur ki büyütülecek bir şey değil. Şu şartlarda çalışman gerekir.

Bence de kadının çalışıp kendi ayaklarının üstünde durması gerekir. Çocuk yokken çalışmalısın.

Katiliyorum

Kac yillik evlisiniz cocuk varmi sanirim yok

Sicak yemek bulsun gelince diyerek cok incelik ediyorsunuz ama bu buyuk bir sorun degil

Benim esiminde gece nobetleri olur sabah 8de gelir yatar aksam ustu uyanir

Ben isten gelirim yemek yeriz vs yillardir boyle

Zaten gece calisan insanin gunduzu gunduz olmuyor uyuyor

Bencede esiniz maddi destek istiyr sizi kirmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…