- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Suan üzerimde bi baskı yok ailem karışmıyor. .kendime zor geliyo ayrılık. .Ailesi ve bizimkiler zaten bıktı sorunlarimizdan.. ne olursa olsun diyolar. .gözlerinde sevgiyi görüyorum ama bu yetmez kiPeki üzerinizde ne kadar bir baskı var? Ayrılmak isterseniz bu mümkün mü? Ya da en azından beni kısıtlarsan biter bu iş gibi bir ultimatom verirseniz araya aileler girip müdahale ederler mi?
Hani şahsen oyle birsey demez diye düşünüyorum çünkü plan yaparken bile buna göre yapıyoruz işte es durumu ataması fln.. bunda niye böyle yapıyor anlamıyorum
Cokkkk teşekkür ederim. .bu boğazıma düğüm gibi..keşke hiç olmasaydı ama hayırlısı böyleymis ne yapayimAllah yardımcınız olsun o zaman. Bu kısım olmasaydı keşke. Ama yapacka da pek bir şey yok görünüyor. Siz gene de kendinizi ezdirmemeye çalışın.
Çalışma konusunda işte elin adamları fln olurmuş orda içi rahat etmiyormuş gönlü elvermiyormus özel derse kızar belki birsey diyemem ama biryerde Çalışmama da sinirleniyorPeki güzel güzel açıklıyor mu? Başka insanların evine gitmeni istemiyorum. Bu devirde neler oluyor. Başına bir şey gelecek diye korkuyorum. Gibi gerekçeler sunuyor mu?
Ben verdim ama artık vermek istemiyorum.. yapmak istediğim şeyler boğazıma tikılıp kalıyor hep
Zaten mesele o benim için gerçekten yanu o beni Anlasa dinlese ben birsey demem ki yapmamda. .Kendisi bunların sebebiKusurabakmayın ama nişanlınız çok haksız bir bayanın çalışıp kendi parasını kazanması ayıp bişey değil bunu böyleymiş gibi göstermiş bence bana öyle bir izlenim verci acıkcası birde bana söz hakkı vermedi bana karsı guvenını yitirmiş diyorsunuz bu kadar ufak konuda bu böylr ise iyi dusunun önünüzde çok yol var ilerde sorun olmasın
Ben konuya deyimler ve atasözleriyle farklı bir giriş yapayım.Merhaba hanımlar. .yine size danışmak istiyorum.. nisanlimla tam duzelttik hersey yoluna girdi ki bi olay patlak verdi. Calismami istemiyordu öğrenciyken gidip bi yerde ders fln veremezmisim ilerde karismazmis. Bende hem ihtiyacım olduğu için hemde çalışmak istediğim için hep direttim ama sonra çalışma konusunu kapattim.. bu sene de polis okuluna girdi ve cok sık gidip gelemiyo bende bi ilkokul çocuğuna özel ders vermeye başladım ailesi fln güvenilir. Ama ona söylemedim yani aslında yalan söyledim çalışmıyorum diye buda yanlış biliyorum. .bugün de birlikte otururken çocuğun annesi mesaj attı canım kaç gibi gelirsin diye. Mesajı görünce çok üstüme geldi söylemek zorunda kaldım. .ve artık bana güveninin kalmadığını artik umrunda olmadigimi fln söyledi ..üzülüyorum ama ne bileyim bana söz hakkı vermedi bu konuda çalışmayi istememi fln umursamadi kendi dediğim olsun dedi..Şimdi de çok soğuk. .ne yapsam bilemedim..sizin fikirlerinin nelerdir nasıl bir tavır takinabilirim?
Çalışma konusunda işte elin adamları fln olurmuş orda içi rahat etmiyormuş gönlü elvermiyormus özel derse kızar belki birsey diyemem ama biryerde Çalışmama da sinirleniyor
Neden kafayı bulayim iyide ? İnsan dıştan bi yorum bi farkındalık gelmeyince bazen durumunu idrak edemiyor bunun için yazdım burayaSen bizimle kafa mı buluyorsun?
Biraz ondan biraz bundan köpürtmeye başladın sanki.
Yok gerçek isen bu kafayla devam et o zaman
kader der geçersin.
Böyle bireyler var maalesef nisanlimdan tut kardeşime kadar..ve işin tuhaf tarafı bunlara azıcık ağzını açtığında suçlu edepsiz fena oluyorsunBu devirde bir birey olduğu için çalışmak isteyen kadının çalıştığı için yalan söylemesi...
Bu adam seni asar da keser de seni temin ederim böyle biriyle evlenirsen çok mutsuz olursun.
Mesele sırf çalışmanı istememesi değil.
Böyle tipler kadını bir malmışçasına sahiplenen kadının düşüncelerini, duygularını asla önemsemeyen tipler.Bu devirde çalışmana bile saygı duymuyor.Karşında ortaçağ zihniyetinden beter bi adam var.
Evet tespitleriniz doğru. Keşke yalan soylemeseydim bu belki bahane değil biliyorum ama bu noktaya malesef o getirdi beni.. kendisine söyledim ya ben istiyorum sen istemiyorsun orta noktayı bulmak mantıklı birini susturmak değil. .Bazi insanlar eslerinin calisamasini uygun gormuyorlar. Siz ise uygun goruyorsuniz. Bu bakis acinizin farkli oldugunu gosterir. farkliliklar icinde de mutlu olabilir insan ancak birlikte ortak bir cozume kavusmak lazim.
Siz ise cozmek yerine ustunu yalan ile ortmussunuz. Bu gercekten hos olmamis. Guven tek seferlik maalesef..
Dogru iletisim kuracaginiz gunler diliyorum sizlere..
Yaşadığım yer küçüktü. .ama uni okuyunca düşüncelerim de değişti.. başlarda bu ilişki de taviz vermişim malesef çok hemde anlamam zaman aldı. .Ayy bu ne yaaaa, valla iyi dayanıyorsun ben olsam çoooooooooktan patlamıştım
Bakin bunlara tahammül ettim bi dönem ama doğru buldum diye değil. .bi ilişkim vardı ne bileyim o an huzur için o gerekiyordu..ve ona ters gelen birsey istediğimde adeta günahkar hissettiriyordu beni..Allah aşkına böyle adamları çok mu arıyorsunuz?
Sonra da evliliğim şöyle kötü böyle mutsuzum diye gelir ağlarsınız 2 3 sene sonra.
Adam alenen ne olduğunu belli etmiş güya çok seviyor çok sahipleniyor.
Yahu daha karşısındaki okumuş etmiş kıza saygı duymuyor ailen seni okutmuş para dökmüş adamın biri de gelip çalışamazsın diyor.Neden çünkü onun pipisi var ve o üstün bi yaratık o ne derse o olur püfff.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?