çalışmak yanlış mı?

Peki üzerinizde ne kadar bir baskı var? Ayrılmak isterseniz bu mümkün mü? Ya da en azından beni kısıtlarsan biter bu iş gibi bir ultimatom verirseniz araya aileler girip müdahale ederler mi?
Suan üzerimde bi baskı yok ailem karışmıyor. .kendime zor geliyo ayrılık. .Ailesi ve bizimkiler zaten bıktı sorunlarimizdan.. ne olursa olsun diyolar. .gözlerinde sevgiyi görüyorum ama bu yetmez ki
.

Hani şahsen oyle birsey demez diye düşünüyorum çünkü plan yaparken bile buna göre yapıyoruz işte es durumu ataması fln.. bunda niye böyle yapıyor anlamıyorum

Peki güzel güzel açıklıyor mu? Başka insanların evine gitmeni istemiyorum. Bu devirde neler oluyor. Başına bir şey gelecek diye korkuyorum. Gibi gerekçeler sunuyor mu?

Peki güzel güzel açıklıyor mu? Başka insanların evine gitmeni istemiyorum. Bu devirde neler oluyor. Başına bir şey gelecek diye korkuyorum. Gibi gerekçeler sunuyor mu?
Çalışma konusunda işte elin adamları fln olurmuş orda içi rahat etmiyormuş gönlü elvermiyormus özel derse kızar belki birsey diyemem ama biryerde Çalışmama da sinirleniyor

Ben verdim ama artık vermek istemiyorum.. yapmak istediğim şeyler boğazıma tikılıp kalıyor hep

Bence senin isteklerin daha ağır basıyor verdiğin karar da ve bu durumda bu çocukla işin biraz zor
Hakkınızda hayırlısı olsun canım bize bunu demek düşer.

Zaten mesele o benim için gerçekten yanu o beni Anlasa dinlese ben birsey demem ki yapmamda. .Kendisi bunların sebebi

Ben konuya deyimler ve atasözleriyle farklı bir giriş yapayım.
"Balık baştan kokar"
"Yüz verme ayı'ya gelir s...r halıya"
"İş işten geçmeden..."
"Başı duvarlara vurmak"
"Yol yakınken dönmek"
"Her işte bir hayr vardır"
"Bir kızı bin kişi ister bir kişi alır"
"Gelin ata binmiş ya nasip demiş"
Okumuş görmüş kızsın umarım anlatabilmişimdir

Çalışma konusunda işte elin adamları fln olurmuş orda içi rahat etmiyormuş gönlü elvermiyormus özel derse kızar belki birsey diyemem ama biryerde Çalışmama da sinirleniyor

Benim söylediğim gerekçeleri sunsa gene bir derece hani polis her gün ne haberler duyuyor sizin için endişeleniyor dicem ama elin adamları diyince sigortalar atıyor bende. Elin adamları her yerde. Siz nasıl davranacağınızı bildikten sonra ne farkeder? Yani size hiç mi güvenmiyor? Elin adamlarına karşı nasıl davranacağınızı bildiğinize güvenmiyor mu?

Bazi insanlar eslerinin calisamasini uygun gormuyorlar. Siz ise uygun goruyorsuniz. Bu bakis acinizin farkli oldugunu gosterir. farkliliklar icinde de mutlu olabilir insan ancak birlikte ortak bir cozume kavusmak lazim.
Siz ise cozmek yerine ustunu yalan ile ortmussunuz. Bu gercekten hos olmamis. Guven tek seferlik maalesef..
Dogru iletisim kuracaginiz gunler diliyorum sizlere..

O zaman Sgk'nı yatırsın, cep harçlığını düzenli versin, gözünü birşey de bırakmasın.
İstediğin arabayı alsın, hayatı yaşatsın.
Tek polis maaşıyla imkansız şeyler bunlar.

Seni ailen, bir erkeğin bu denli boyunduruğuna gir diye mi büyüttü!!!

Üzüleceksen böyle bir öküze söz hakkı verdiğine, ona hala nişanlım dediğine üzül. Böyle bir adamla evlenecek misin bir de? Yazık bu kafadaki biriyle geçecek ömre. Sana saygısı yok. Erkeğim benim dediğim olur, mantık arama kafasında. Böylelerini adam yerine koymak hata ama ayrılmayacaksın, hayatını yakacaksın, içimden öyle geçiyor. Umarım öyle yapmazsın. Umarım yanlış düşünüyorumdur. Off kadın haklarını geçtim, insan haklarını düşünün azıcık ya. Sizi insan yerine koyan biri, sen kendi paranı kazanamazsın, buna da ben karar veririm, yoksa karışmam, der mi? Siz onun hastalıklı egosu tatmin olsun diye mi varsınız? Hayatı paylaşmak bu değil, eş olmak bu değil. Böyle manyakları koca diye kabul etmeyin lütfen.

Allah aşkına böyle adamları çok mu arıyorsunuz?
Sonra da evliliğim şöyle kötü böyle mutsuzum diye gelir ağlarsınız 2 3 sene sonra.
Adam alenen ne olduğunu belli etmiş güya çok seviyor çok sahipleniyor.
Yahu daha karşısındaki okumuş etmiş kıza saygı duymuyor ailen seni okutmuş para dökmüş adamın biri de gelip çalışamazsın diyor.Neden çünkü onun pipisi var ve o üstün bi yaratık o ne derse o olur püfff.

Bu devirde bir birey olduğu için çalışmak isteyen kadının çalıştığı için yalan söylemesi...
Bu adam seni asar da keser de seni temin ederim böyle biriyle evlenirsen çok mutsuz olursun.
Mesele sırf çalışmanı istememesi değil.
Böyle tipler kadını bir malmışçasına sahiplenen kadının düşüncelerini, duygularını asla önemsemeyen tipler.Bu devirde çalışmana bile saygı duymuyor.Karşında ortaçağ zihniyetinden beter bi adam var.

Sen bizimle kafa mı buluyorsun?
Biraz ondan biraz bundan köpürtmeye başladın sanki.

Yok gerçek isen bu kafayla devam et o zaman
kader der geçersin.
Neden kafayı bulayim iyide ? İnsan dıştan bi yorum bi farkındalık gelmeyince bazen durumunu idrak edemiyor bunun için yazdım buraya

Böyle bireyler var maalesef nisanlimdan tut kardeşime kadar..ve işin tuhaf tarafı bunlara azıcık ağzını açtığında suçlu edepsiz fena oluyorsun

Evet tespitleriniz doğru. Keşke yalan soylemeseydim bu belki bahane değil biliyorum ama bu noktaya malesef o getirdi beni.. kendisine söyledim ya ben istiyorum sen istemiyorsun orta noktayı bulmak mantıklı birini susturmak değil. .

Bakin bunlara tahammül ettim bi dönem ama doğru buldum diye değil. .bi ilişkim vardı ne bileyim o an huzur için o gerekiyordu..ve ona ters gelen birsey istediğimde adeta günahkar hissettiriyordu beni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…