çalışmak yanlış mı?

Bunaldim bende gerçekten. .bugün yüzüne o zaman aylık 1000 lira gönder dediğimde bozuldu bi tuhaf oldu anlayacağı dilden konuşmam lazım.

Acı evet ve toplumda böyle bir sürü insan var.. Ben bile başlarda bana böyle davranmasını yadirgamamisim ki daha yeni dank etmiş.. Nasıl da işlemiş bazilarimizin içine toplum dayatmalari

Çok güldüm Allahta sizi güldürsun. .evet zaten doğru olan evde oturup itaat etmek eşe onun ağzına bakmak

İleride ki tavrı çalışmayacaksın olur mu bilmiyorum.. ona bir lafı yok..ama düşünüyorum ne degisecekki sindi kiskanan ilerde de kıskanır

Bakin bunlara tahammül ettim bi dönem ama doğru buldum diye değil. .bi ilişkim vardı ne bileyim o an huzur için o gerekiyordu..ve ona ters gelen birsey istediğimde adeta günahkar hissettiriyordu beni..
İşte zaten esas sorun da bu.Yani siz de böyle düşünseniz evimde oturmalıyım kocam çalışsın evimden çıkmam kafasında olsanız zaten bi sorun yok mutlu mesut geçinip gidersiniz.
Ama ortada büyük farklılıklar var mutsuz olacağınız apaçık ortada.40yıl evli kalsanız 40 yıl huzur için susup oturacak mısınız?O neden siz huzurlu olun mutlu olun diye düşüncelerinden taviz vermiyor?Çünkü pipisi var evet.
Hayır bir de hadi sizi geçelim bi şekilde kabullendiniz diyelim.Ama ailenize yazık değil mi?
İnsanlar evlatlarını neden okutuyor emek veriyor?Ayakları üzerinde dursun kimseye muhtaç olmasın diye.
Yani nişanlınız sadece size değil ailenize de çok büyük saygısızlık yapıyor.Bence bu sorunu çözmeden evlenmeyi reddedin ya da ömrünüz boyunca susun ve şikayet etmeyin derim ben.

Şimdi olayı tam net bilemediğimden net birşey söylemem doğru olmaz
Ama görünen o ki sen sakladığın ve onu haberdar etmediğinden oda doğal olarak kendini değersiz kaale almadığını düşündü..Oturup sakince konuşun derim..

Bunaldim bende gerçekten. .bugün yüzüne o zaman aylık 1000 lira gönder dediğimde bozuldu bi tuhaf oldu anlayacağı dilden konuşmam lazım.

Şu an çalışsan, min. 1300tl asgari ücret alıcaksın. Ki üniversite mezunumuşsun, mesleğin nedir?

Asgari ücretten fazla kazanacağını düşünüyorum. Şimdiden karar ver, yaşamak istediğin hayat ne?

Sürekli seni engelleyen, seni 4 duvar arasına kapayacak birini mi istyorsun?

Bunu çok güzel başarıyor ona hayret ediyorum yani bana normal gelen şeyler sanki edepsiz kötü şeyler gibi.. Bu canımı çok yakıyor mutlu olmanın tek yolunun benim kendimi hiçe saymam. .bunu da yapmak istemiyorum

Valla öyle sansa iyiydi.. Bana o zaman ben nerden bilcem erkeklerle konusmadigini demesinden iyidir..

İng. Öğretmenliği okuyorum suan çalışmaktadır kastım öyle dersanelerde fln ders vermekti..oluyor öyle yerler bilirsiniz öğrencilerinden calisabildigi.. meslegimi yapmamayı düşünemiyorum büyük konuşmayım ama çok emek verdim. .

Ayrılırsan naparim diye düşünmeyin inşallah atanırsaniz ya da çalışmaya başlarsanız ki benim sadece özel ders vererek geçinen arkadaşlarım bile var, kendinize yetecek bi maaşınız olur sonra da belki çalıştığınız yerde kendinize uygun, sizinle gurur duyan, kararlarıniza saygıyi duyan sizi mutlu edebilecek bir eş bulursunuz.

İnsanın elinde bir mesleği olması çok önemli isterseniz kendinize yepyeni bir hayat kurabilirsiniz. Kendinizi hafife almayın gerekirse size yaptıkları yardımı çalıştıkça ödeyeceğinizi söyleyin. Malesef nişanlınız çekilecek adam değil

Evet zaten önü de açık çok şükür.. ayrılırsam dert etmiyorum geçimi ama o para mevzusu canımı sıkıyor bide küçük yerdeyiz çok laf olur dedikodu fln.. ne bileyim

Evet zaten önü de açık çok şükür.. ayrılırsam dert etmiyorum geçimi ama o para mevzusu canımı sıkıyor bide küçük yerdeyiz çok laf olur dedikodu fln.. ne bileyim

Parayı ödeyeceğinizi hatta fazlasıyla ödeyeceğinizi hiçbir iyiliklerinin altında kalmayacağını hiç merak etmemelerini söyleyin. Fazla parayı duyunca yumusarlar kesin...

Milletin ne dediği sizin mutluluğunuzdan daha mı önemli? O adamın kahrını sizin yerinize o densiz densiz konusan dedikoducular mi çekecek? Yapmayın bunu kendinize

Çalışmana karışması yanlış tani ama seninde ondan saklaman yanlış madem çalışacaktın söyleseydin ikna ederdin ama bu şekilde gizli olması kötü olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…