Çalışmamak İçin Bahanelerim

Cok yersiz cikislariniz var yahu. Bence susun.

bu iş neyse bende istiyorum ne iş yapıo esiniz

insanlar sadece para kazanmak için çalışmazlar ki çalışmak insanı değerli yapar yarın birgün nasıl olacagının garantisi var mı yok eşiniz sizi 35 yaşında bırakır giderse o zaman çalışacak bir iş bulmak için yaşınız geçmiş olabilir ... eşinizin kahvaltısını yemeğini şimdiden düşünmeyin herşey için bir yol bulunur...

şu işi bende yapmak istiyorum da bi cesaretimi toplayıp girişemiyorum :)
borsada al sat yapmak bir iş değil ki tamamen kumardır. bence hiç girmeyin böyle bir şeye ama siz bilirsiniz.

konu sahibi 3-4 binlik uzmanmüfettiş maaşını çrez parası diye birkaç defa küçümsemişsiniz Allah artırsın ne diyelim. bence sizde ne çalışma hevesi ne de vizyonu yok evinizde oturun işte eşinizle paralarınızı sayın

Ben aile şirketimizde çalışıyorum, iyi bir gelirim var. İşe gelmesem de aynı gelir her ay hesabıma yatacak eşimin de iyi bir işi var.
Aile şirketinin çok zor olması ve kuşak çatışması yaşamamıza rağmen sorumluluk alıp iş yapıyorum.
Yani evde otur otur nereye kadar sürer ? Şuan belli bir işte tuturmazsan ilerde sıkılıp denediğinde bu olay daha zor olacak.
Bence yolun başındasın o paraya ihtiyacın olmasa da birikmişim olur diye düşünüp çalış.
İlerde zaten istersen bırakırsın.

Eşin ne iş yapıyor? Tek ilgilendiğim kısım bu oldu şu yazıda. Yok yani iyi para varsa biz de o yolda ilerleyelim.

Yoksa çalışıp çalışmaman çok umrumda değil, çalış, ideallerinin peşinden git demeyeceğim. Ya da 35 yaşına gelince deneyimsiz biri olarak pişman da olacaksın, çalışmadım diyip kafanı taşlara vuracaksın, üniversitede 4 senen çöp olacak ve hiç okumamış bir kadınla aynı statüde ev kadını olduğunda peki o zaman neden okudum diyip hayatı sorgulayacaksın da demeyeceğim. İşte yıllar sonra peki elimde ne var şimdi, çocuklarıma neyimle örnek olacağım, şu hayatta ne başardım diye kendini sorguladığında geri dönüp o hayatı başa saramayacaksın da demeyeceğim.

Özetle canın ne istiyorsa onu yap ve 10 yıl sonra bundan pişman olma sadece.

Sorum şu gerçekten eşin ne iş yapıyor

Bence pastane tarzi bir yer ac kafe yani esinde orda durur hem seninde garantin olur.Kazandikca parayi esine odersin

web yazılımcısı yazmış ya 100 kez niye soruyorsunuz
banlanmış @joooker

100 kez mi yazmış saydın mı

Ya Allah aşkına dalga geçer gibi yazmış okumadın mı bilmem ne bu ne yahu? Okusam neden sorayım? İlk mesajı okudum cevap yazdım, yorum yazmak bile istemiyorum şöyle amaçsız akıllık taslayan yorumlara, öfff yani hakikaten her konuda var sizden.

seni alıntılamadım farkındaysan kaldırdım valla urasamam hiç bulaşma kaç aydır ilk kez yazıyorum her konuda olmam zamansızlığımdan mümkün değil :)
he bu arada 22 sayfadır yorum yazılmış kız anlatmış bi zahmet okuyunda 100 kere sormayın
100 evet işim yok onu sayacağım mübağala diye bir edebi sanat var bi ara üşenmezsen netten arat

ayrıca sana kib biraz saygılı konuş

ilk mesajınızı okuduğumda anlamıştım yazılımcı olduğunu.
teknoloji sürekli değişiyor. hızına yetişmemiz imkansız. her daim bu kadar yüksek kanazamayabilir. ama akıllı davranırsa aç kalması işsiz kalması işlerinin devam etmemesi zor.
siz de bilgisayar mühendisliğini uzaktan eğitimden falan okuyun? gerçi üniversite mezunusunuz sanırım. bilemedim.
gerçekten değmeyecekse düzeninizi bozmayın bence.

Ben de 100 kezi saydın mı derken gerçek dedim zaten, mübalağa mübalağa olmaz mı =) Bak mübağala değil mübalağa ben biliyorum demek ki Sen bak belki doğrusunu öğrenirsin.

Beni alıntılayıp laf sokup sonra silmen, KİB'lediğinde haklı görünmen için mi? Benim dediğim lafa direk laf edip sonra çevir kazı yanmasın yapmak ve beni böyle tek taraflı atışıyor göstermek, gerçekten takdire şayan bir çaba. İnsanları salak yerine koyma gibi bir huyun var sanırım, 100 kez yazmış okumadın mı, sana demedim zaten alıntıyı sildim falan.

Oturup her sayfayı tek tek okumak zorunda değilim. Zorunluluğum varsa söyle, sen 60 sayfalık yorum yazılan bir konuya yorum yapınca hepsini okuyorsun sanırım. Ve sana da hakaret etmedim.

O iş şansa bakar. Eşim de aynı meslekten başka şeyler de yapıyor ama vakti zamanında yaptığın/aldığın siteler veya forumlar tutarsa paraya para denmiyor. Ama işte tutarsa:)

oy valla ne dediğini anlamıyorum nedir bu kin nefret kim kime napmış ne olmuş çözemiyorum
senin bu düşündüklerimi iddia ettiğin şeylerin yarısını bile düşünecek kadar fesat değilim ya

alıntıyı silmem senden korkmam değil senin gibi yazan birsürü kişi olmasındandır kapiş :)
hadi eyvallah mesaim devam etmekte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…