Evet bunu da sunuyorum eşime buna da karşıDiğer konunuzada yazdım.
Eşiniz kesinlikle kreş parasını düşünüyor. Onun derdi para çıkmasın, çocuk küçük olması değil mevzu. Ki zaten 3 yaşındaki çocuk için kreş çok normal.
Haftanın 3 günü kreş, 2 gün babanne olsa nası olur? Çocuk kreşde mutlumu, yoksa babaannin yanıdamı durmak ister anlarsınız.
Babannenin yanında güvende olur, karnı doyar, uyur kalkar, başka beklentiniz olmasın.
Ama sizde işi bırakıp kendiniz baksanız bile okadar verirsiniz evde. Ek olarak 2-3 oyun, aktivite olur fazlasını sanmiyorum.
Vardiyalı calıssa da bakamaz?Ne zman uyuyacak?Benim esimde ayda 15 gün gececi.En başından bu yana eşim bakacak tı çünkü vardiyalı gidiyordu covid sebebiyle onunda çalışma saatleri değişti. Çözüm olarak eşim bunu buldu yine benim fikrim değildi ben en başından kreşe gitmesi tarafındayım çocugun kişisel gelişimi için. Evet tam da dediğiniz gibi eşim bahane uyduruyor.
Evet bunu da sunuyorum eşime buna da karşı
Tabii karşı olur. Onun keyfi yerinde. Çocuğu babaanne/hala baksın, karısı çalışsın. Eve ek para girsin ama sakın çıkmasın. Çocuk 5 yaşındada olsa eşiniz kreşe yollamaz.Evet bunu da sunuyorum eşime buna da karşı
Evet saygısızlık bence de. Dedim ya fikrini söyler siz de fikrinizi söylersiniz ortak bir karara varırsınız. Varamazsaniz sonuçta sizin dediginiz olur. Çünkü çalışacak olan sizsiniz. Çocuğunuzu da iyi tanıyan sizsiniz. Tabii baba da iyi tanır ama anne bir tik daha iyi bilir.Aslında beni üzen çalışmamak geri kalmak değil, eşimin benim düşüncelerime saygı duymaması. Benim de yaptığım ne kadar doğru bilmiyorum ama bende onun istediği gibi olsun istemiyorum. Hem çalışmamı isteyecek hemde çocukla ilgili kararları o verecek.
Çocuğun gelişimi için eşinizi ikna etme işi yine sizdeEn başından bu yana eşim bakacak tı çünkü vardiyalı gidiyordu covid sebebiyle onunda çalışma saatleri değişti. Çözüm olarak eşim bunu buldu yine benim fikrim değildi ben en başından kreşe gitmesi tarafındayım çocugun kişisel gelişimi için. Evet tam da dediğiniz gibi eşim bahane uyduruyor.
Nasıl kreşe vereyim eşimin bu kadar karşı duran biri karşısındaTabii karşı olur. Onun keyfi yerinde. Çocuğu babaanne/hala baksın, karısı çalışsın. Eve ek para girsin ama sakın çıkmasın. Çocuk 5 yaşındada olsa eşiniz kreşe yollamaz.
Karar sizin tabii burdan kimse çalış veya çalışma diyemez. Ama ben olsam kreşe verir işime devam ederdim.
Bu mantıkla zamanı gelince çocuk okulada gitmesin. Sabah sıcak yataktan kalkacak mecbur.aslıdan öbür konuda eşiniz çocuk erken kalkmasın modunda demiştiniz
bence kv o konuda biraz eşinizi etkilemiş
yani elin çocukları sıcak yatağında yatıyor senin eşin işe diye gidiyor da bu çocuk arada sefil oluyor cümleleri yurdum kv sözleri
sorun evden çıkması ise ine yazayım kv gelsin
eşiniz kaçta gidiyor bilmiyorum ama sizden sonra gidiyorsa o gideceği saatte kv gelsin
öbür konuda 12 ye kadar yatıyormuş da demiştiniz
yani o çocuğun 12ye kadar yatması da olağan değil
Zaten öyle yapacağım işten çıkacağım çocugu kreşe alıştırdıktan sonra tekrar iş bakacağım. Belki bu kadar iyi şartlarda iş bulamam ama yapacağım başka bir seçenek kalmıyor.Çocuğun gelişimi için eşinizi ikna etme işi yine sizde
Şahsen ben çalışmasam da 3 yaşında çocuğu yine kendi iyiliği için kreşe verirdim
Ben size benim yapacağımı yazdım, siz nasıl yaparsınız orası size kalmış.Nasıl kreşe vereyim eşimin bu kadar karşı duran biri karşısında
Siz de ona karşı duracaksınız, eminseniz istediğiniz şeyden. Aranızın az bir süre bozulmasini göze alarak duracaksınız. Yoksa bu biter başka şeyde diretme başlar.nasil olsa benim dediğim oluyor diye. Aslında böyle inatlaşma da olmaz da bir şekilde göstermelisiniz bunun ortak bir karar olduğunu ama sizin çalışma hayatınız olduğu için en çok söz hakkinin da sizde oldgunu.Nasıl kreşe vereyim eşimin bu kadar karşı duran biri karşısında
Bu işi inada bindirmişsiniz sanırım. Siz çocuğunuzu düşünün. Pandemi döneminde kreş işi mantıklı mı? kreş bir tercih meselesi ama yüzyüze eğitim yapılmazken neden kreş? Bir sene daha sabredin çocuğunuz için, sonra hayatınızla ilgili kararları zaten kendiniz verirsiniz.Aslında beni üzen çalışmamak geri kalmak değil, eşimin benim düşüncelerime saygı duymaması. Benim de yaptığım ne kadar doğru bilmiyorum ama bende onun istediği gibi olsun istemiyorum. Hem çalışmamı isteyecek hemde çocukla ilgili kararları o verecek.
Ben eşimin bana mantıklı ona mantıksız gelen bir bahanesi varsa ona bakarım ama eşim saygısız davranıyor genel hali bu değil sadece çocuk konusunda böyle.Eşiniz genel olarak mı böyle kendi bildiğini okur evliliğinizde? Ortak bir noktada buluşmaya hiç yanaşmamasindan genel hali böyle diye düşündüm ben.
Yoksa haftada 2-3 gün olacak şekilde bir yol izlenir yada bir oyun ablası da ayarlanabilir çocuk tüm gün babaanneyle ne yapacak diye düşünüyorsaniz.
Sizin fikrinizi önemsememesi ciddi sorun bence.
Çocuk gibi ortak kararin olması gereken bir konuda eşim istemiyor demeyi ben çok anlayamıyorum. Sadece onun istememesine bağlı olmamalı, ilişkinizin genel seyri böyle demek ki, o yüzden de karşı çıkmıyorsunuz.
Bu mantıkla zamanı gelince çocuk okulada gitmesin. Sabah sıcak yataktan kalkacak mecbur.
Kv bence çocuğa bakmak istemiyor. Yoruluyordur. Haklı. Yaşlı başlı insanların kafası kaldırmaz, canı istemez. Belki o gün yemek yapmak istemiyor canı ama torunu olduğu için mecbur kalıyordur vs. Mecbur değil yani. Helede hergün evinden çıkıp torun bakmaya gitmeyede hiç mecbur değil. Halada haklı, oda bakmak zorunda değil.
Konu sahibinin eşi keyfi olacak diye sülalede tüm kadınlar seferber olması bekliyor resmen. Paşatorunu herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?