Çalışması eşine bağlı kadınlardan oluyorum

işi bırakmayın hele ki bu süreçte iş bulmak zaten zor. kreş konusunda diretin. ne demek yani o babaysa siz de annesiniz. çocuğun sorumluluğunu biraz kendi üzerinize alıp resti çekin. çok istiyorsa arkadaşların dediği gibi eşin otursun evde baksın çocuğa. benim eşim de çocuk konusunda müdehale etmeyi sever. tabiki hakkıdır babası ama bazı şeylerde de annenin kararı ağır basar. çocuğun eğitimi söz konusu olduğunda özellikle. azıcık ipi ele alma vakti gelmiş sizin için de.

Çocuğunu nasıl başkasına bırakabiliyosun aklın kalmıyomu napıyo nasıl geçiyo günü diye bide daha büyüme çağında iyi yapmışsın işi bırakarak en doğru karar biraz büyüsün çocuk kendini idare edebilsin yine çalışırsın görümcene de yazık

Eşinizi dinlemeyin. İlla kreşe gitmeyecek diyorsa otursun evde kendi baksın. Sadece onun çocuğu değil, hem kendi bakmıyor sen bak diyor hem kreşe yollamıyor. Böyle saçmalık mı olur?

Ücretsiz izin olsa neyse ama işi iyi olan bir insanin bu devirde 3 yasinda kocaman kres yasinda cocuga bakmak için istifa etmek bence enayilik.
Çünkü ülkede işsizlik almis başını gitmis ha diyene is yok insanlar yıllarca issiz kalıyor.
O yüzden kimseye "isi birak "demek böyle kolay olmamalı bence

Burda zaten ben minnet etmek değil aslı
Zaten kreşe vermek istediğim için eşimle zıt düşüyoruz. Size katılmıyorum minnet değil çünkü karşımdaki insanlar iyi niyetliler ben minnetten daha çok onları zor durumda bırakmak istemiyorum.

Ben işi birak diyince birakmayacaktir zaten.
Sadece annem kendimi bildim bileli çalişan, babaaanne elinde ve okullarda büyümüş biri olarak yorum yapmak istedim.
Ha konu sahibinin aksine benim annemin "calişmasam da olur" lüksü pek yoktu o ayri.

Siz çocuğunuzun hayatıyla ilgili bir konuda ciddiye alınmıyorsunuz farkında mısınız? Baba istemiyor, babaanne istemiyor, hala istemiyor tamam o zaman annenin ne istediğinin önemi yok mu? Çocuğunuz tam kreş çağında. Evde oturup babaanneyle zaman geçirmesi ona bir fayda sağlamaz aksine insanlara yazık. Ağırlığınızı koyun biraz

Bu ne ya çalışma o zaman masrafı arttır çat çat harca

Benim annem de evdeydi ama öyle hep benle ilgilendi diye bir şey yok,evdeki kadın da ev isi yapmak zorunda 3 yasindaki çocuk gunde 1 kez ogle uykusu yapsa sadece bir iki is ancak bitirebilir. Diger işleri çocuk yanındayken yapmak zorunda kalir.
Sonuçta kresteki gibi akriviteler yapıp oyunlar oynayacak vakti olmaz.
Ben ev isi yapmayın cocukla ilgilenirim diye çok azdir. Evdeki kadindan her işi halletmesi bekleniyor. Bu durumda cocuga mecbur TV ve tablet bakmis oluyor.
O yüzden her türlü en iyisi kres sanki çocuk gelişimi açısından. Ve tabi kadınların da is gücüne dahil olması...

Babaannede eşimle aynı fikirde biri göndermek istemiyor diğeri ben bakarım diyor ama kızına götürüyor sıkışınca. Hala arada kalıyor kreşe ver diyor ne yapacağım bilmiyorum. Çalışmakta değil mevzu benim kararlarıma saygı duyan eşim yok karşımda.

Sabahtan aksama kadar duraksiz ilgilenmesi gerekmiyor zaten. İş yaparken bile cocugu da yaninda tutup eline biseyler verip sohbet ede ede işini yapanlar var. Biraz ilgilenmek istemekle alakali. İlgilenmek istemiyorsa evde olmasinin da bir onemi kalmaz elbet.

Ben eksiklik yasadigimi dusundugum icin boyle dusunuyorum.

Kayınvalidem gelmez uzun sürede örnek veriyorum tuvaleti bahane ediyor bizim evdeki klozet diye kullanamazmış sıkılırmış ona da hak veriyorum kalmak zorunda değil. Eşim 17.00 olmadan evde oluyor bende 18.30 gibi. Benimle de sıkılıyor ben aman çalışayım çocukta kreşe gitsin diye diretmiyorum bu çocuğun hakikaten kreşe ihtiyacı var.

Evet bence de asıl mesele bu. Biraz ağırlığınızı koymanız lazım. Eşiniz böyle yaparak sizi yok sayıyor ne yazık ki

Çocuguma bakmak zor gelmiyor. Yarınları garantiye alabilmek için çakılıyor her kadın yoksa herkes evinde oturmak ister neden zor olanı yapsın. Çocuk kreş çağına geldiği için gitsin istiyorum kreşe giderse zaten benim evde olmama gerek kalmıyor. Yoksa çocuga bakmak zor geldiği için değil çalışma sebebim.

Kreş sadece çalışan anneler için değil , çocuğunuz için faydalı. Örneğin ben 3 yaşındaki çocuğumu ev hanımı da olsam kreşe gönderirim , sosyalleşsin, aktiviteler yapsın diye. Okul öncesi eğitim çocuklar için çok faydalı öncelikle eşinizin bunu anlaması gerekir. Tabi ki her şey maddiyat değil ama bir kadının çalışma özgürlüğüne bir erkeğin karışma hakkını doğru bulmuyorum. Çocuğu iki kişi dünyaya getiriyorsa sorumluluklarına da iki kişi katlanmalıdır.

Maddi durumum iyi çok şükür ama çalışsam da fena olmaz.

Şunu yazip sonra herkes evde oturmak ister, yarinlari garantiye almak...vsvsvs çalissam da fena olmaz diyip sonra zorunluluktan oyle demeye getirdiniz.

Naparsaniz yapin tabi cocuk sizin.

Insanin kendi çocuğuna bakmasi kolay geliyor olabilir ama başkasının çocuğuna bakmak hiç kolay degil. Görümceniz hakli, eşiniz bir değişik

Böyle bir inatlaşma şekli yok ama. Eşinin davranışları o kadar anlamsız ki. Dünyada bir tek çalışan kadın siz değilsiniz, bir tek sizin çocuğunuz kreşe gitmeyecek.
Siz şu an çalışmasanız da çocuğun kreş yaşı gelmiş. Hiç mi gitmeyecek gerçekten. Evde sizinle mi oturacak çocuk sürekli?
Babaanne yanına bakıcı tutma imkanınız var mı peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…