rolunu secmiş zaten... adı erkek kalmış...Ev isini yapiyor. Yemekleri cogu zamn o yapiyor.
tıpkısının aynısı bizde de var..
ne yaparsak yapalım ikna edemedik..sevmiyor çalışmayı..bahaneler sizin söylediklerinizle tıpa tıp aynı..
iş bulsak beğenmiyor..
bıraktık gitti..
ben kaç yaş küçüğüm benden harçlık istiyor..
bazen kızsamda bişey demiyorum artık..
herkesin kendi hayatı kendi seçimi..
ileride çok pişman olacak.. yaş bir şekilde geçiyor..
dünyanın binbir türlü hali var en azından emekli maaşı için sigortasını doldurması lazım..
biz çözümünü bulamadık maalesef.. bulursanız bizede söyleyin:)
Iyyyy.iğrenç.Erkeklerde erkeklik kalmamış.Paralı hanım napsın onu.Evde süs bitkisi mi yapsın.Olmaz olsun öyle koca.İş bulamaz bir süre çalışamaz anlarım da adamın düşüncesi ebeveynden otlanmak sonra da paralı kadın bulup otlanmak işte bu iğrenç.Kadında bile hazırcılığı sevmem ben.
Evet ama buradaki hakaretvari yorumları okudukça psikolojisi daha da bozulacak özgüveni daha da zedelenecek ve evden dışarı çıkma isteği daha da azalacak bence. Niyetiniz yardımcı olmak ve de çok haklısınız ama bence kendi haline bıraksanız da zamanla kendi karar verse bu süreçte de siz cidden kendi yolunuza konsantre olsanız daha yararlı olur gibime geldi benim...
Aynen bakın size bir örnek vereyim. İşe girmeyip de evde oturduğum, arada da çeviri yaptığım, etrafımda herkesin bana şımarık işsiz dediği, benimse kendimi hırpaladığım günlerdi. Bir gün çeviri bürosundan gelen 1 sayfalık basit bir çeviri karşısında ağlıyorum. Başka zaman yarım saatte yapacağım işin karşısında 24 saattir oturmuşum, uyumamışım, uykusuz, mosmor gözlerle kilitlenmişim. Ağlıyorum ve hiçbir şey yapamıyorum. Babam eve geldi. Benim o halimi gördü. Aldı karşısına oturttu ve bana şunu dedi: "Kızım sen hastalanmışsın. Annen ve benim için senin sağlığın para kazanmandan, yaptığın işten, titrinden çok daha önemli. Bırak, çalışma, iyi olana kadar çalışma. Önce sağlığın. Sen bizim gözümüzde işsiz değilsin. Bir kızımız var ona da bakarız." Ve ertesi gün bir psikiyatristten randevu alıp ikisi de bana eşlik etti. İlaç yazıldı. Çok değil 2 ay sonra ben iş görüşmesinden önce kendime iyi telkinler veriyordum. Ve de o işe girdim.
Sosyal fobisi artiyor gun gectikce. Yazik evde tikili surekli disarida cikmiyor. Nadir cikiyor. Cikarkende cesaretini bile toplayip cikiyor. İyice eve alisinca calisasi olsada insanin calisasi gelmez.
Onlar ölünce napcakmış.32 yaşında bi erkek taşı sıksa suyunu çıkarır.zaten böyle olmasının sebebi annen ve baban.sakın evlendirme gibi bi hata yapmayın.elin kızının da Günahına girmeyin.Emekli annem babam. Paralarini yiyecekmis. Calismasina gerek yokmus.
Zengin kadında onu bekliyomuş.Zengin kadin istiyormus. Evlenmek istemiyor. Zengin olursa evlenirmis. Kkadin parasi yiyecekmis.
oha:)Zengin kadin istiyormus. Evlenmek istemiyor. Zengin olursa evlenirmis. Kkadin parasi yiyecekmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?