Iyyyy.iğrenç.Erkeklerde erkeklik kalmamış.Paralı hanım napsın onu.Evde süs bitkisi mi yapsın.Olmaz olsun öyle koca.İş bulamaz bir süre çalışamaz anlarım da adamın düşüncesi ebeveynden otlanmak sonra da paralı kadın bulup otlanmak işte bu iğrenç.Kadında bile hazırcılığı sevmem ben.Zengin kadin istiyormus. Evlenmek istemiyor. Zengin olursa evlenirmis. Kkadin parasi yiyecekmis.
Ay inanmıyorum annene.En suçlusu o.Kocası var başında oğlunu niye koca gibi başında istiyor ki?Annem erkek evlad delisi. O benim evimin diregi sen koca bulup gidersin bu evden dokunma ogluma diyor
İstenmeyen uvey evlat gibi muamele goruyorum.
Cok seviliyor el ustunde. Hep beni kotuluyor aileme. Annem babam sevmiyor artik. Su kpss olmasa cekip gidecem gidemiyorum. Ders de zor calisiyorum
İyi o zaman vermeye devam etsinlerAnnem babam destek veriyor. Kiyamiyorlar
Aslinda aramiz iyi iste. Efendi saygili sigara alkol kadin madin derdi yok sadece hayata dair calisma istegi yok. Özgüvensizlikten kaynakli keske bu durumu duzeltmek icin ozel gucum olsa.
Ev hanimligini sevmis rahatim iyi boyle dedi.
ya valla yorum yapmayım dedim de çüş artık yani,
20 sayfa boyunca brokoliden tut jıgololuk yapsına kadar hakaret ettirip bir de ev hanımı dediğin abını
sevdiğini düşünmuyorum, sevdiğin ve iyiliğini istediğin için de bu kadar çaba göstermiyosun belli,
anne-babamın parası biter bana para kalmaz mı derdin?
psikolojık sıkıntılar sadece kadınlara vurmuyor abınde de bır sorun olabılır hastaysa zaten delirecek
aşamaya gelmiştir sayende. öğretmen olunca da bu yolla çözmezsin insallah sıkıntılarını ögrencilerle.
Ya bence abinin psikolojik bir sorunu var.İçe kapanma dışarı çıkmama bir erkek olarak.Depresyon var belki.Psikiyatriye götürmelisiniz.Ben aslinda onun iyiligi icin ugrasiyorum. Evde kaldikca insanlara yabancilasiyor yabani oluyor yabani oldukca calisma istegi gelmiyor. Eve bir misafir gelse odasindan cikmiyor. Psikolojisi bozuluyor. Gittikce daha da kotuye gidiyor. Akli sanki kuculuyor gibi geliyor bos durmaktan. 40 yasina gelince delirmesinden korkmuyor degilim. Evden disari adimini atmiyor cunku.
Ya bence abinin psikolojik bir sorunu var.İçe kapanma dışarı çıkmama bir erkek olarak.Depresyon var belki.Psikiyatriye götürmelisiniz.
benim babamda öyleydi annem zorla işe koydu iş bulamıyorum diye 5 yıl evde oturdu yemek yaptı kahveye gitti annem bir iş buldu oda rahat bir işti diye çalıştı emekli oldu sonra da bir daha asla çalışmadı emekli ve senelerdir evde yemek yapmaya bayılır kadın gibi iş yapar tv de yemek tarifleri alır pişip yedirmeye bayılır babamın biryerlerde oğlumu var acaba:)Ev isini yapiyor. Yemekleri cogu zamn o yapiyor.
Ya bunlar zevk meselesi......darisi benim gibi mutfakla küs olanlarin basinabenim babamda öyleydi annem zorla işe koydu iş bulamıyorum diye 5 yıl evde oturdu yemek yaptı kahveye gitti annem bir iş buldu oda rahat bir işti diye çalıştı emekli oldu sonra da bir daha asla çalışmadı emekli ve senelerdir evde yemek yapmaya bayılır kadın gibi iş yapar tv de yemek tarifleri alır pişip yedirmeye bayılır babamın biryerlerde oğlumu var acaba:)
Hemmen mahkeme acin hakkini kesinlikle alir6 yil calisti. En son ciktigi is yerinde sigortasini yapmamislar maasini vermemisler ona dayanarak bahaneler ardi arkaasi kesilmiyof. Bahane hep hazir hep
Ev işlerine yatkınsa konaklarda kahya'lık işi baksın. Zengin zevce bulma ihtimali de olabilir o muhitlerde bence. Hem hafif iş bel fıtığı falan olmaz herhalde.Ev isini yapiyor. Yemekleri cogu zamn o yapiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?