Çalışmayan erkek müsvettesi

Zengin kadin istiyormus. Evlenmek istemiyor. Zengin olursa evlenirmis. Kkadin parasi yiyecekmis.
Iyyyy.iğrenç.Erkeklerde erkeklik kalmamış.Paralı hanım napsın onu.Evde süs bitkisi mi yapsın.Olmaz olsun öyle koca.İş bulamaz bir süre çalışamaz anlarım da adamın düşüncesi ebeveynden otlanmak sonra da paralı kadın bulup otlanmak işte bu iğrenç.Kadında bile hazırcılığı sevmem ben.
 
Son düzenleme:
Annem erkek evlad delisi. O benim evimin diregi sen koca bulup gidersin bu evden dokunma ogluma diyor
Ay inanmıyorum annene.En suçlusu o.Kocası var başında oğlunu niye koca gibi başında istiyor ki?
 
İstenmeyen uvey evlat gibi muamele goruyorum.

Cok seviliyor el ustunde. Hep beni kotuluyor aileme. Annem babam sevmiyor artik. Su kpss olmasa cekip gidecem gidemiyorum. Ders de zor calisiyorum

Bence hiç umursamamaya çalışarak KPSSye yoğunlaşmak en iyisi. Bir de anne baba sevgisi konusunda yanılıyor ve fazla alınganlık yapıyor da olabilirsiniz.

Abiniz cidden depresyonda filan olabilir, kısır döngü içine girmiş. Ama yani siz yapacağınızı yapmışsınız bence artık üzerine gitmeyin. Kendisi bilir nasıl yaşayacağını. Kaldı ki evde yemek filan da yapıyormuş. Ama siz para vermeyin tabi orası ayrı.

İşin özeti bu kadar kafaya takmanız ne size ne de ona bir yarar sağlar görüşündeyim. Bence oluruna bırakın.
 
Aslinda aramiz iyi iste. Efendi saygili sigara alkol kadin madin derdi yok sadece hayata dair calisma istegi yok. Özgüvensizlikten kaynakli keske bu durumu duzeltmek icin ozel gucum olsa.

Evet ama buradaki hakaretvari yorumları okudukça psikolojisi daha da bozulacak özgüveni daha da zedelenecek ve evden dışarı çıkma isteği daha da azalacak bence. Niyetiniz yardımcı olmak ve de çok haklısınız ama bence kendi haline bıraksanız da zamanla kendi karar verse bu süreçte de siz cidden kendi yolunuza konsantre olsanız daha yararlı olur gibime geldi benim...
 
Ev hanimligini sevmis rahatim iyi boyle dedi.

ya valla yorum yapmayım dedim de çüş artık yani,
20 sayfa boyunca brokoliden tut jıgololuk yapsına kadar hakaret ettirip bir de ev hanımı dediğin abını
sevdiğini düşünmuyorum, sevdiğin ve iyiliğini istediğin için de bu kadar çaba göstermiyosun belli,
anne-babamın parası biter bana para kalmaz mı derdin?
psikolojık sıkıntılar sadece kadınlara vurmuyor abınde de bır sorun olabılır hastaysa zaten delirecek
aşamaya gelmiştir sayende. öğretmen olunca da bu yolla çözmezsin insallah sıkıntılarını ögrencilerle.
 

Yani evet bir yandan bu yorumun da haklılık payı var. Bence konu sahibinin abisi cidden epey bir sıkıntıda. Evden çıkamama, sosyal fobi, özgüvensizlik vb adam galiba epey zor durumda. Bu anlamda üstüne gitmek, hele hele buradaki hakaretleri okutmak çok ayıp geldi bana.

Ben de 1 sene işsiz kaldım. Daha doğrusu istesem anında avukat olarak işe girerdim bir büroda ama istemedim, evden çeviri yaptım, başka hayallerim vardı o işleri kovaladım. Bu esnada ağır ilaç tedavisi gerektirecek depresyona girdim. Benim ailem de bana destek oldu ve hiç şikayet etmediler çünkü beni anladılar. Etrafımdaki akrabalarımdan bazıları benim için şımarık, işsiz, baba parası yiyor filan da dedi, sanki para onların cebinden çıkıyormuş gibi. Peki şimdi ne oldu, istediğim alanda işe girdim. Diyorum ki iyi ki o akrabaların lafına uyup sabah akşam şirket birleştireceğim işlerden birine girmemişim. İyi ki ailem beni anlamaya çalışmış yargılayacağına.

Abinizin durumu elbette farklı yani şu an için başka bir hedefi yok görünüyor dediğinize göre, ama ben bunun büyk ölçüde yaşadığı psikolojik soruna bağlı olduğunu düşünüyorum. Anlayış en önemlisi.
 
Ya bence abinin psikolojik bir sorunu var.İçe kapanma dışarı çıkmama bir erkek olarak.Depresyon var belki.Psikiyatriye götürmelisiniz.
 
Ya bence abinin psikolojik bir sorunu var.İçe kapanma dışarı çıkmama bir erkek olarak.Depresyon var belki.Psikiyatriye götürmelisiniz.

Aynen bakın size bir örnek vereyim. İşe girmeyip de evde oturduğum, arada da çeviri yaptığım, etrafımda herkesin bana şımarık işsiz dediği, benimse kendimi hırpaladığım günlerdi. Bir gün çeviri bürosundan gelen 1 sayfalık basit bir çeviri karşısında ağlıyorum. Başka zaman yarım saatte yapacağım işin karşısında 24 saattir oturmuşum, uyumamışım, uykusuz, mosmor gözlerle kilitlenmişim. Ağlıyorum ve hiçbir şey yapamıyorum. Babam eve geldi. Benim o halimi gördü. Aldı karşısına oturttu ve bana şunu dedi: "Kızım sen hastalanmışsın. Annen ve benim için senin sağlığın para kazanmandan, yaptığın işten, titrinden çok daha önemli. Bırak, çalışma, iyi olana kadar çalışma. Önce sağlığın. Sen bizim gözümüzde işsiz değilsin. Bir kızımız var ona da bakarız." Ve ertesi gün bir psikiyatristten randevu alıp ikisi de bana eşlik etti. İlaç yazıldı. Çok değil 2 ay sonra ben iş görüşmesinden önce kendime iyi telkinler veriyordum. Ve de o işe girdim.
 
bence siz calisiyorsaniz tasinin o evden, birbirlerine ask bocekligi yapsinlar, baksinlar ogullarina. abinize hediye olarak bi paket ruj ve fondoten yolluyorum, gule gule kullansin...
ben hamile halimle tum gun calisiyorum, gelip evde de calisiyorum. 8 aylikken karnim burnumda calisacagim.
bence kendinden utanmali...
 
Aman evlenmesin yazık olur kadına da çocuklara da. Valla bence karışmayın ne halleri varsa görsünler. Yarın öbürgün sen evlenir gidersin annen baban bakar kötü ol ana hiç bulaşma ne aksın ne koskun.
 
Sesli güldüm Yaş 32, evlenicek kız bulamamış ki normal. Çünkü ipsiz sapsız.Ailesinden para alıyordur muhtemelen ki 32 yaşına gelmiş bir erkek için daha küçük düşürücü ne olabilir? Ama bence ailenize müstehak, bir aile kendi evladını bu kadar dibe çekemez.Ne demek huzurunu bozmak? Hadi abiniz utanmıyor onu anladık, acaba anne babanız 32 yaşındaki koskoca adama para verirkende mi hic utanmıyor yazık bi iş güç sahibi olamadı bu çocuk diye kahırlanmıyor? Çok utanç verici ama anlicağınıı sanmıyorum. Bence gelecekteki hedefi ev hanımı olmak ama söyleyin erkekler ev hanımı olamıyor bilmiyo galiba
 
Benim de eşimin ailesinde var bir tane. Babası söylüyor, rest çekiyor falan ama hep bir bahane buluyor. Çocuk gibi aynı koca adam sabahlara kadar oyun oynuyor. Sırf oyun oynamak için çalışmadığına da eminim. Annesi de aynı kıyamıyor. Bence annelik bu değil aman yavrum evladım diye bu kadar rahat bırakmak değil yani. Tamam koşulsuz yanında olacak anne baba eyvallah da ama gerektiğinde de sertleşecek.
Benim annem çok sertti iyi ki sertmiş diyorum şimdi sevgili kayınvalidem gibi dilinde evladım yavrum çok seviyorum diye diye böyle işsiz güçsüz bir çocuk bırakmak annelik değil.
Siz bunları annenize söyleyin. Kayınbiraderden biliyorum bahane bulurlar, bahane bol.
Anneniz kıyamıyorsa kendileri öldükten sonra ne olacak onu düşünsün. Geleceğine kıyıyorlar asıl. Hastalansa genel sağlık sigortasına borcunu ödemeden hastaneye almazlar, ilacı devlet ödemez bir ton para nereden bulacak? Kimse de çekmez yani onlar gibi.
Asıl geleceğini düşünmek annelik babalık böyle başı boş bırakmakla olmuyor.
 
Ev isini yapiyor. Yemekleri cogu zamn o yapiyor.
benim babamda öyleydi annem zorla işe koydu iş bulamıyorum diye 5 yıl evde oturdu yemek yaptı kahveye gitti annem bir iş buldu oda rahat bir işti diye çalıştı emekli oldu sonra da bir daha asla çalışmadı emekli ve senelerdir evde yemek yapmaya bayılır kadın gibi iş yapar tv de yemek tarifleri alır pişip yedirmeye bayılır babamın biryerlerde oğlumu var acaba:)
 
çok çalışkan çok zeki diye pof poflanıncada böyle oluyor komşumuz çok överdi oğlunu beni aşağılardı her karne günü yolda beklerdi karneme bakardı ayy Ahmette taktir aldı derdi ben evde kardeşime bakıp temizlik yapardım nasıl taktir alayım ki bende aptal sanardım kendimi sonra ben aöf işletme bitirdim o arada çalıştım o çocuk asla iş beğenmedi ben o işi yapmam ben bu işi yapmam ben okadar okudum bunumu yapıcam okudum dediğide lise:) 28 yaşına kadar evde oturdu sabaha kadar oyun akşama kadar uyku takıldı ben o arada 2. ünivde okudum öğretmen oluyorum odaha yeni 28 yaşında işe girdi lise mezunu olarak aile çok poh pohlayıncada oluyo böyle bunlar
 
Calissin tabiki belki evde dura dura ozguveni gitmistir korkulari vardir vs ornekler cogaltilabilir ama calismak guzeldir yasida 32 yarin birgun bjrini sevdihinde ve evlenmek istediginde cok agrina gider keske daha onceden yapsaydim eksiklerimi tamamlasaydim der ona sesleniyorum buradan....abicim sosyal hayata karis calis Turk milleti caliskandir....felsefesiyle aramiza katil bak seveceksin oyle oram agrir buram agrir vs bunlar vesvesedir sen birkez adim at bak seveceksin kendi parani kazanmak guzeldir istedigini alirsin hem sana kiyamayan anne babanada hediyeler alirsin rahat ettirirsin sana belli etmezler ama haline uzulurler bak sen beni dinle gir calis ben kimmiyim ?bir doossttt
 
Ya bunlar zevk meselesi......darisi benim gibi mutfakla küs olanlarin basina

Konu sahibesi eger abiniz yemek yapmaktan hoslaniyorsa bir ascilik kursuna gitsin buradan denesin sansini ....
 
benım annem evlendım hala pesımde.. Emeklılıgın senın garantın olacak.. Calısman gereklı mutlaka dıye dıye.. Bende eger cocuk olursa erken ızne cıkarım dınlenırım pesındeyım.. Hey Allah ya..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…