Çalışmayan erkek müsvettesi

Bir yere ise girdi 1 ay dayanamadi. Cikti annem de destek oldu cik oglum sana bir sey olmasin ben sana bakarim.

birde bu tiplerin evli çocuklu versiyonları var.
siz şükredin de evli barklı değil.
evet siz karşı çıktıkça kötü olursunuz. biliyorum. yaşıyoruz çünkü.

Zengin kadin istiyormus. Evlenmek istemiyor. Zengin olursa evlenirmis. Kkadin parasi yiyecekmis.
ayy hiç güleceğim yoktu.
zengin kadınlar da sokak sokak onu arıyordu, daha kendine bakamayan bi adam gelse de baksam beslesem diye.
hayır kurumu mu ne? mor çatıya falan gitsin babanlar parayı kesince

İse girmesi icin ne yapabilirim? Delirttiyorlar ailecek arka cikiyorlar

sakın sakın evlenipte kimsenin günahına girmesin..
siz birşey yapamazsın yapısı böyle belli ki..
annenize babanıza allah uzun ömürler versin ..

Zaten annem babam destek oldugu icin boyle. Sigortasini odeyecekmis oyle diyor annem simdi. Olene kadar oderim diyor. Hic odeme de demiyor. Siritiyor.

Size ise girmesi icin niye ugras veriyorsunuz ki? Evde yatip ana baba parasi yemek varken abiniz calismaz. Ben olsam hic ugrasmazdim, kendimi kurtarmaya bakardim. Annenizde ogluna iyilik yaptigini düsüne dursun, bunun yasliligida var.

32 yaşına gelmiş ve çalışmıyor çok kötü tembelliğe alışmış o ekmek elden su gölden pehhh

Allah gecinden versin, anne baba vefat edince kim bakacak ona ? Eh çalışmıyorsa SGK yoktur.. Yaşlanınca ne yapacakmış? İnşallah anne baba dışardan yatırmıyordur pirimlerini..

İnanin ben mi sorunluyum diye dusunuyorum. Annem babam arka ciktikca ben yanlis yapiyormusum gibi geliyor artik. Kavga cikartiyorum cunku evde huzur kayboluyor. Ben ona calis is bul demedigim zaman herkes halinden memnun ben haric. Bir de cok yiyor iri kiyİm oldu. Evde otura otura. Onun yuzunden alacaklarimi alamiyorum

zengin kadında koşa koşa abine gelecekti ya. biz öylelerine soğan erkeği diyoruz da soğanın da kilosu pahalı soğan demek olmadı şimdi

Hata ailenizde en başta , abinizde ekmek elden su gölden alışmış beleş yaşamaya.
Millette para yediricek koca arıyo sanki zengin kadın arıyormuş bide peh.
Bırak ne hali varsa görsün adamlık sonradan enjekte edilmiyor
Sen kendi hayatını kur yoluna bak

Ben kpss calisiyoruim. Gel seni de calistirayim beraber calisiriz. Hic orali olmuyor. Elektrik teknikeri. Oyle issiz kalinacak alani da yok

Abinde değil ki suç.
Anne ve babanda.
Çocuklarına kıyamıyorlar sözde ama en büyük kötülüğü yapıyorlar haberleri yok.
Onlar öldüklerinde beş parasız, hiçbir iş deneyimi olmayan belki 50 yaşında bir adam hayatını nasıl idame ettirecek? Genç yaşında çalışmaya niyeti olmayan adam o yaşta mı çalışacak? Çalışacak olsa kim ona iş verecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…