Çalışmayan erkek müsvettesi

Türk toplumunda erkek çocuk sevdası var ya,ileride ailesine bakacak ya.Kendisine baktı da ailesi kaldı

Türk toplumunda erkek çocuk sevdası var ya,ileride ailesine bakacak ya.Kendisine baktı da ailesi kaldı

Babam 9 ay once ameliyat oldu. Butun herseyiyle ben ugrastim. Taki ameliyat gunu gelene kadar. Abime sen de geleceksin ameliyattan cikinca babamla ilgilenirsin dedim. Ben gelemem sen ilgilenirsin ne isimmvar benim orada dedi. Bagris cagris zor getirdim.

Yine en kotu ben oldum

Gerçekten de erkek müsvettesiymiş abin.
Erkeğin çalışmayanını asla kabul edemiyor beyim.
ama senin yapacağın bir şey yok annen baban vermiş bu kozu ona. Çalışıp baksınlar o zaman. Nasıl olsa sen bir gün evleneceksin.

Böyle tipler bir de utanmadan evlenir çocuk yaptırır elin kızının günahına girer. Bir güzel çalıştırır karısını. Arlanmadan da evde oturur gider gezer.

Allah gecinden versin de anne babası o ölene kadar yaşayacak mı? Onlar gidince kime dayayacak sırtını? O zaman görür anyayı konyayı. İfrit oluyorum böyle asalaklara.

Hımm çok olmuş. Saç sakal da salmistir o. Lohusaliktan sonra bile işe dönmek zorken, 3 yıl gerine gerine göbek kasidiktan sonra dönmek çok daha zor. Allah seni kurtarsın o evden. Abin o şekilde devam edecek ne yazık ki...

Ben bakacakmisim. Sigortasini odeyecekmisim. Bakmazsam helal etmeyecekmis hakkini.

9 ay sonra gitmeyi planliyorum. Suan calismam gereken sinavlarim var

O zaman annenizle babanızın gözünde ikiniz de aynısınız.
Siz de çalışıp eve katkıda bulunmuyorsunuz, abiniz de.
Size bakıp, karnınızı doyurup, harçlığınızı verirken abinize bunları yapmıyor olmak onlara adaletli gelmiyor olabilir.

Kpss calisiyorum. Bu sene mezun oldum. Kpss olmazsa calismayi dusunuyorum. Suan ben ders calisiyorum. O hicbir sey yapmiyor

Kpss calisiyorum. Bu sene mezun oldum. Kpss olmazsa calismayi dusunuyorum. Suan ben ders calisiyorum. O hicbir sey yapmiyor

Canım güzel söylüyorsun da 28 yaşındaymışsın. Profilinde öyle yazıyor.

Ben liseyi bitirdiğimde 17, üniversiteyi bitirdiğimde 21 yaşında idim.

28'e gelene dek ne yaptın?

Bana kalırsa sen de pek sorumluluk sahibi değilsin. Annen baban da ona göre davranıyor.

Sen de bahanelerin arkasına saklanıyorsun. Ders çalışıyorum gibi. Burada bir sürü çalışıp KPSS'ye hazırlanan kadın (bazıları evli-anne) var.

Ben calismak istiyorum. Simdiye kadar garsonluk bulasikcilik tekstilde vs calistim. Yine olsa yine yaparim. Onun hayata dair hicbir hedefi yok. Hic calisma istegi yok. Ben okumak cok istedim zar zor okudun. Okutmuyorlardi. O okumak dahi istemedi ama el ustunde tutuldu

Ben universiteye gec basladim. Universite okumadan once bir cok yerde calistim. Bahanem falan yok benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…