Çalışmayan erkek müsvettesi

Sen çalışıyor musun? Evdeki gelirden sen de nasibine düşeni alıyor musun yoksa o kayırılıyor mu? Yani sen de çalışmıyorsan eğer ve ana-baba parası yiyorsan, hiç konuşma hakkın yok çünkü...

2 hafta once kitap aldim. Onu aldim diye karisiyor. Herseyime karisiyor maddi olarak. Annemleri doldurusa getiriyor. Kendini hakli cikarmak pesinde calismama konusunda ben kotu oluyorum. Onceden anne babayla aramda iyi iletisim vardi aram cok iyiydi. O evde durdugu zaman icerisinde beni izole etti evde

tembel cabalama

Allah anne ve babanıza uzun ömürler versin. Peki onların emekli maaşı kesilirse abiniz ne ile geçinmeyi düşünüyor? Yaşı da geçmiş olacak, elinden herhangi bir iş gelmeyen birine kim iş verir? Kazandığı para ile ailenizin desteği olmadan geçinebilecek mi o zaman?
Çalışacak kadar sağlıklı olup evde boş boş oturup, kocasının getirdiği ile yetinen kadınlara kızıyorken 32 yaşında bir erkek nasıl çalışmaz anlamıyorum.
Bir tanıdığım var çalışmıyor neden? Çünkü az maaş veriyorlarmış !!!

Erkek dediğin zengin kadına bakan değil,evde ailesine bakan adamdır.Erkek olmuş ama adam olamamış.

Onu ona sordugumda cevabi yok.

Onun bir suru bahanesi var her turlu 3000 tl de verseler calismak istemiyor.

Sanki ben calismayan erkegim oyle davraniyorlar. Annem git bu evden diyecek kadar oldu.

Bugüne kadar hiç çalıştı mi? Daha doğrusu adam gibi uzun süre çalıştı mi? Cevap hayırsa, üzgünüm bu saatten sonra sabah alarm kurup gitmez o işe

Bugüne kadar hiç çalıştı mi? Daha doğrusu adam gibi uzun süre çalıştı mi? Cevap hayırsa, üzgünüm bu saatten sonra sabah alarm kurup gitmez o işe

6 yil calisti. En son ciktigi is yerinde sigortasini yapmamislar maasini vermemisler ona dayanarak bahaneler ardi arkaasi kesilmiyof. Bahane hep hazir hep

Burda en garip davranış aslında "ölene kadar sigortasini yatiririm ben sehzademin, paşamın, yigidimin" diyen annen. Baban da nasıl onu destekliyor anlamadım. Valla sinir oldum , hem de çok.
Bir değişik versiyonu da bizim evde var da, hiç o konuya girmeyeyim.

Annem erkek evlad delisi. O benim evimin diregi sen koca bulup gidersin bu evden dokunma ogluma diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…