- 8 Ekim 2015
- 2.771
- 5.280
- 73
Allah anne ve babanıza uzun ömürler versin. Peki onların emekli maaşı kesilirse abiniz ne ile geçinmeyi düşünüyor? Yaşı da geçmiş olacak, elinden herhangi bir iş gelmeyen birine kim iş verir? Kazandığı para ile ailenizin desteği olmadan geçinebilecek mi o zaman?
Çalışacak kadar sağlıklı olup evde boş boş oturup, kocasının getirdiği ile yetinen kadınlara kızıyorken 32 yaşında bir erkek nasıl çalışmaz anlamıyorum.
Bir tanıdığım var çalışmıyor neden? Çünkü az maaş veriyorlarmış !!!
Ayyy bana fenalık geldiOnu ona sordugumda cevabi yok.
Onun bir suru bahanesi var her turlu 3000 tl de verseler calismak istemiyor.
Keşke büyük ikramiye Ona çıksaymış.Kimbilir ne hayaller kurmuştur aldıysa bilet.
Bugüne kadar hiç çalıştı mi? Daha doğrusu adam gibi uzun süre çalıştı mi? Cevap hayırsa, üzgünüm bu saatten sonra sabah alarm kurup gitmez o işe
Aman aman tek tuttur da başımdan git mi dedin,dediysen ağzına sağlıkArada oynuyor iddia falan tutturacakmis. Bana gram vermeyecekmis
Anladım. Peki ne kadar süredir evde? Rahatlığa iyice alismasa6 yil calisti. En son ciktigi is yerinde sigortasini yapmamislar maasini vermemisler ona dayanarak bahaneler ardi arkaasi kesilmiyof. Bahane hep hazir hep
Abiniz için-anneniz için-babanız için yapabileceğiniz bir şey yok
Kendiniz için yapabileceğiniz tek şey var: Kaçıp kurtulun. Kendinize ayrı bir hayat kurun. ailenizi silin demiyorum, görüşmeye devam edin ama kendi eviniz ayrı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?