canım ben 3 snelik evliyim bekarkende hiç bir zaman çalışmayı düşünmedim çünkü maddi imkanlarım iyi olsun diye kendimi yıpratamazdım Allahıma şükürler şimdi önce hep beni düşünen bir dediğimi iki etmeyen maddiyatı hiç önemsemeyen bir eşim var Allah kulunun zannı üzeredir ben hep böyle bir evlilik düşünmüştüm ve düşündüğüm evliliği yaşıyorum eşime bazen çalışayımmı diyorum sen çiçeksin solarsın diyor şimdiden erkek arkadaşını alıştır..
pöfff gözlerim yaşardı yani.alt tarafı çalışma hayatından bahsediyoruz kötü yola düşmekten değil.tüm çalışan bayanlar solmuş birer çiçek o zaman.
Oyyy çok güldüm ya
Cidden fazla dramatize etmiş
aynen yaaaa üniversite mezunu biri olarak diplomamı alıp duvara asamayacağıma göre çalışan bir bayan olacağım ve dolayısıyla hayatıma solmuş bir çiçek olarak devam edeceğim ühühühühühhüh
canım ben 3 snelik evliyim bekarkende hiç bir zaman çalışmayı düşünmedim çünkü maddi imkanlarım iyi olsun diye kendimi yıpratamazdım Allahıma şükürler şimdi önce hep beni düşünen bir dediğimi iki etmeyen maddiyatı hiç önemsemeyen bir eşim var Allah kulunun zannı üzeredir ben hep böyle bir evlilik düşünmüştüm ve düşündüğüm evliliği yaşıyorum eşime bazen çalışayımmı diyorum sen çiçeksin solarsın diyor şimdiden erkek arkadaşını alıştır..
Hıhhhh saçma çalışmayan bayanlar çiçek çalışanlar da çiçek ama solan cinsindenn Allah'ım yurdumun insanları ne komiksiniz.
arkadaşlar eşim benim yorulmamı istemiyor bana hep çiçek der zaten siz neden çalışan çalışmayan diye ayırdınız o beni üzgün yorgun görmek istemiyor siz neden üstünüze alındınız anlayamadım o benim evde bile yorulmamı istemez bunun çalışan bayanla çalışmayan bayanla ilgisi yok poşet bile taşıtmaz ben çalışan bayanlar çiçek ama soluyorlarmı yazdım nasıl böyle bir sonuç çıkardınız eşim çalışmamı istemiyor çünkü yorulmamı istemez..
e benim de evleneceğim insan yorulmamı istemez poşet taşıtmaz bulaşık yıkar benden daha iyi yemek yapar ben yüksekten korkuyorum diye cam bile siler ama hayır çalışmanı istemiyorum yorulursun demez.çünkü ben üniversiteyi kazanmak için 2 yılımı verdim okulumu bitirmek için 5 senemi verdim.asıl benim çalışmamı istemezse ben evde kocamın eline bakarsam solar giderim hayatımın 7 senesini boşuna yaşamış olurum.siz öyle bi genelleme yapmışsınız ki sanki çalışan kadınlar acınacak sürekli yorgun mutsuz insanlar.ve bu kadınların kocaları da onları sevmiyor yorulmalarına göz yumuyor ama sizin eşiniz sizi çoook sevdiği için çalışmanıza gönlü razı olmuyor.yani üniversite mezunu olsaydınız eşinizin çalışmanıza karşı çıkacağını hiç sanmam örneğin bir mühendis avukat falan olsaydınız eşiniz tam tersi çalışmanızı desteklerdi ama bir mesleğiniz yoksa ve eğitim durumunuz da iyi bir iş için yeterli değilse milletin ağız kokusunu çekeceğine evde otursun diyordur.bu da eğer maddi durumunuz kötü değilse çok da yanlış bir tutum değil ama tüm çalışan bayanlar için genelleme yapmak yanlış
çalışan bayanlara bişey demiyorum ama
ben evde olmaktan çok mutluyum....
ha insan istiyor tabiki kendine ait sosyal hakların olsun
her ay cebine sana ait bi maaş girsin....
ama evde kuzucuğumla vakit geçirmek kadar mutlu edemez beni bunlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?