Çalışmayan evliler lütfen fikir verin

Biliyorum cok avam ve asla yaptıgım yapacagım bir sey degil fakat "Çekemeyen anten taksın" diye durum paylaşın diyesim geldi
Bakın bu bakış açısı biz yetişkinlere uyan bir bakış açısı değil. Ben bekarken çok iyi bir gelire sahip olduğum için ev araba ve birikim yaptım. Eşim de birçok kişinin zengin diyeceği seviyede kazanca sahipti. Sonra yurtdışı deneyimimiz oldu ve ben dil bariyerinden çalışamadım eşim de rahatsızlandı ve biz birikimlerimizden yedik kısacası neye uğradığımızı şaşırdık. Hayatta her şey olabiliyor.. anksiyeteyle yaşayamam demiş konu sahibi ama hayat zaten tam olarak böyle bir yer, inişler ve çıkışlarla dolu. Çok şükür şimdi yine iyiyiz ama bunu çalışma gücümüze borçluyuz ve hazıra gerçekten dağ dayanmıyor. 4-5 gayrimenkul (eşdeğer mal da olabilir) üzeri miras kalmayacaksa kadının çalışmaması çok riskli. Ama herkesin risk yönetimi farklı. İşim gereği risk hesaplayan biri olduğum için hayatımı da böyle yönetiyorum ve bütün kadınlara da bunu tamamen iyi niyetle açıklamaya çalışıyorum.

Sen mi diyon bunu @neselimeseodunu ?

En son Şubat'ta yazmışsın kırk yıldır bu günü mü bekliyordun? Madem ortaya bomba attın geri gel merakımızı gider ayollll.

CiRiLLA etiketleyen olmamış etiketleyeyim dedim

Neden bir anda yükleniyorsunuz hamfendi, kaçtı.

En son Şubat'ta yazmışsın kırk yıldır bu günü mü bekliyordun? Madem ortaya bomba attın geri gel merakımızı gider ayollll.
Kız o arada doğum yaptı ya ondan yoktu. Gerçi bebek her ay 2 ay büyüyordu ama neyse.

Salon Kadini kız gel bak ne diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…