kişi kendinden bilirmiş işiCİRİLLA yeni üyelik almış. Yaşını 2 yaş küçültmüş, engelli kedicikleri, annelere , çalışma hayatına ve çalışan kadınlara bakış açısı , yazım tarzı , IP adresine kadar aynı. Zaten salonkadını nick i de ona ait. Farklı hesaplarla yeni üyelikler oluşturup kendi konusuna kendisi yazıyor kendi kendisine destek oluyor bir acayip üye.
Anne ve babasının Almanya'da yaşadığını , tek çocuk olduğunu ve Almanya ya gittiğini söylüyordu ki bu da yalan ..Hatta kocası dönerciydi geçinemiyorlardı geceleri taksicilik yapıyor ama yine de beni çalıştırmıyor bana kıyamıyor diyordu. Kocası Trabzonlu . Tipik karadenizli asabi arada bir hırpalanıyor maalesef. Kv görümce hatta kp ile eşinin ameliyat çıkışında hastane odasında kavga çıkarmışlığı da vardır.
Karşınızda normal bir insan yok. Şizoid bir kişilik var. Yüz yüze gelseniz selam dahi vermeyeceğiniz asalak bir tip. Naçizane fikrim parmaklarınıza ve değerli vaktinize yazık ona yorum yazmayın. Bu sitenin 7/24 mudavimidir cazgırlığı ile üste çıkar başka hobisi yok ki salt sanal alemde baskın karakterde .Travmalarla dolu hayatında ne akademik bir başarısı var , ne mesleği var , ne çocukları , ne de doğru düzgün bir arkadaşı...Kendisi çocuk sahibi olamıyor diye çocuklu anneleri yeriyordu çocuk sesine tahammül edemiyormuş pati annesiymiş :) Kedilerine bakmak için işten çıktığını iddia etmişti gerçekte işten çıkarılmıştı farklı bir nickte itiraf etmişti yine aynı IP adresi :) Bitkiler bile daha faydalı ekosisteme fotosentez yapıyorlar kimseye yük değil havayı temizliyor .
Çok dikkatli üye ben oluyorum. Ama bu mesajdan aylar sonra birleşti üyelik.kişi kendinden bilirmiş işiEki Görüntüle 3608179
Nefret ediyorum, hepsi canavar, vahşi dedi.Aaa hatırladım
Kocası bana kız çocuk ver diye yalvaran üye bu. Erkek çocukları yerip kız çocuklarını övüyordu
Ve kara tenli Kayserililerden nefret ediyordu sanırım.Aaa hatırladım
Kocası bana kız çocuk ver diye yalvaran üye bu. Erkek çocukları yerip kız çocuklarını övüyordu
Ne trolü ya iyimser misin sen? Gerçek fikirleri bunlar.Nefret ediyorum, hepsi canavar, vahşi dedi.
Terbiyesiz.
Trolüğün de sınırı olur.
Galiba bu kişi tanimayan bir ben mi varımÇok dikkatli üye ben oluyorum. Ama bu mesajdan aylar sonra birleşti üyelik.
Ona dikkat etmemişim beyaz tenli olduğum için kayserili de değilim tabi ondan da dikkatimi çekmemişVe kara tenli Kayserililerden nefret ediyordu sanırım.
Bende listeye girmiyorum şimdilik ama Kayseri'ye yakınım dikkatli olmam gerek her an girebilirim.Ona dikkat etmemişim beyaz tenli olduğum için kayserili de değilim tabi ondan da dikkatimi çekmemiş
Yaşım daha fazla geçmeden benim hayaller2 ay olsa yine iyi. Koca bulamıyorum diye konu aşıp bir ay sonra evlendim diyor, bir ay sonra açtığı konuda 3 aylık hamileydi
Trabzon da sevmiyi.Ve kara tenli Kayserililerden nefret ediyordu sanırım.Bir de uzun boylu kadınları yeriyordu.
Amme hizmeti olarak bırakayım. Aylaaaar önce sallamasyonlarını yazmıştık. Şu an tekrar yazmaya üşendimGaliba bu kişi tanimayan bir ben mi varımneyse anladığım kadarıyla birşey kaybetmemişim
Ay yok sallıyor cidden. Bak üşenmedim yazdıklarını buldum alıntılıyorum. 8 nisanda hep anneci erkeklere denk geliyorum görüşmeyi sonlandırıyorum diye şikayet ediyor. 14 nisanda 1 aydır konuştuğum biri var (sevgili değil sadece konuştuğu) benim gibi evlenip boşanmış birisi o da diyor. 20 nisanda yani 6 gün sonra nikah tarihi almışlarüstelik evlenip boşandı dediği adam bir anda hiç evlenmemiş bir adama dönüşmüş. Dışarda kimle görüşüyor bilmiyorum ama burda dışarda birileriyle iletişimi olup fake çıkan çok kişi oldu.
8 nisan
14 nisan
20 nisan
Peki rizeTrabzon da sevmiyi.
Oraya uzağım Allah'tan.Trabzon da sevmiyi.
Engellilerden de nefret ediyordu. Cocukken down sendromlu bir cocugun saldirisina ugramis. Hitler mübarekVe kara tenli Kayserililerden nefret ediyordu sanırım.Bir de uzun boylu kadınları yeriyordu.
Sanmıyorum.Peki rize
Yürüyen travma.Engellilerden de nefret ediyordu. Cocukken down sendromlu bir cocugun saldirisina ugramis. Hitler mübarek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?