Çalışmayan evliler lütfen fikir verin

Maalesef siz gibi konuşan ve yorum yapan çok fazla insan var. Teşekkür ederim gerçekten düşüktü bilmem neydi. Umarım hayat karşınıza siz gibileri çıkartır. Lütfen benim yorumlarıma karşılık vermeyin, yorum yapmayın.

Biliyorum cok avam ve asla yaptıgım yapacagım bir sey degil fakat "Çekemeyen anten taksın" diye durum paylaşın diyesim geldi

Siz gibilerle nasıl baş edilir konu başlığı aslında. En güzel örnek. Çözüm ararken sorunu da tekrar deneyimlemiş olduk.
Görümceye hak vermeyi düşünmeyen birinin çevresinde de öyle insanlar olur. Haklı değilsin kusura bakma. Tek erkek olunca tüm mirasın ona kaldığını düşünmek ne oluyor?
İşine geleni yazma. Millet ona göre yorum yapınca da kalkıp dır dır edersen her şeyi de böyle çıkarırım zaten gizli değil profilinde duruyor.

Görümcenize miras payı verilmedi mi?

Mirasla gelecek planladığınız için sanki biraz havadan para bekliyor gibisiniz ama neyse.

Hayırlısı olsun hakkınızda, siz yine de el malına çok güvenmeyin.

Şaka gibi miras sadece size geliyor. Görümce olsam ciğerinizi sökerim.. bi de övüne övüne yazmış pes! Allah kul hakkını asla affetmez.
Şaka mısınız ya burda kendimle ilgili durumu anlatıyorum. Hak var hukuk var tabi görümcemin hakkı verildi ne alaka şimdi.

Şaka mısınız ya burda kendimle ilgili durumu anlatıyorum. Hak var hukuk var tabi görümcemin hakkı verildi ne alaka şimdi.
He he verilmiştir ondan tek erkek, bize geliyor diyorsunuz? Ana baba ölmeden ne mirası verilmiş?
Neyse hak yiyenin zaten burnu b.ktan kurtulmaz. Beni ilgilendirmez kendi hayatınız..

Millet illa başkalarının hayatına burnunu sokacak ya…Biz böyle mutluyuz bir daha bu konuyu açmazsanız sevinirim de geç.. ben senin iyiliğin için … bilmemne diyenlere de iyiliğim için bunları konuşmayalım de bence…

Görümcenize miras payı verilmedi mi?

Mirasla gelecek planladığınız için sanki biraz havadan para bekliyor gibisiniz ama neyse.

Hayırlısı olsun hakkınızda, siz yine de el malına çok güvenmeyin.
Arkadaşlar kendimle ilgili durumu anlatırken görümcemi niye anlatayım. Tabi ki hak var hukuk var kızın herşeyi verildi. Mirasla gelecek planlamıyoruz, mirasla kalan dükkanı eşim işletiyor. Ayrıca tapuda üstümüze geçen 2 daire var kirada. Burda olayı üstü kapalı anlatıyorum detayları vermek istemiyorum mal mülk mü anlatıcaz. Üstelik anlatmak istediğim maddi manevi durum bu kadar iyiyken insanların beni asgari ücretle bi işte çalışıyo görmek istemesi. Lütfen yazdığım şeyi çarpıtmayın

He he verilmiştir ondan tek erkek, bize geliyor diyorsunuz? Ana baba ölmeden ne mirası verilmiş?
Neyse hak yiyenin zaten burnu b.ktan kurtulmaz. Beni ilgilendirmez kendi hayatınız..
Arkadaşım sanayi dükkanını kız nasıl işletsin. Ona verilen farklı eşime verilen farklı iki kardeş anlaşmış sanane banane.

Senin forumuna baktım asla huyum değil. Herkesin abuk sabuk işlerine burnunuzu sokmuşsunuz. Hayatınız bu kadar mı sıkıcı insanlarla uğraşıp duruyorsunuz. Bence burda yazılanları okuyup biraz üstünüze de alının. Çoluğunu çocuğunuz var onların ve kendi kişisel gelişim ve terbiyenizle ilgilenin.

tahminimce çocuğunuzun olmadığını düşünüp bunu öğrenmeye çalışıyor soranlar valla bu sorulardan kaçmak mümkün değil biz böyle rahatız deyin geçin

CİRİLLA yeni üyelik almış. Yaşını 2 yaş küçültmüş, engelli kedicikleri, annelere , çalışma hayatına ve çalışan kadınlara bakış açısı , yazım tarzı , IP adresine kadar aynı. Zaten salonkadını nick i de ona ait. Farklı hesaplarla yeni üyelikler oluşturup kendi konusuna kendisi yazıyor kendi kendisine destek oluyor bir acayip üye.

Anne ve babasının Almanya'da yaşadığını , tek çocuk olduğunu ve Almanya ya gittiğini söylüyordu ki bu da yalan ..Hatta kocası dönerciydi geçinemiyorlardı geceleri taksicilik yapıyor ama yine de beni çalıştırmıyor bana kıyamıyor diyordu. Kocası Trabzonlu . Tipik karadenizli asabi arada bir hırpalanıyor maalesef. Kv görümce hatta kp ile eşinin ameliyat çıkışında hastane odasında kavga çıkarmışlığı da vardır.

Karşınızda normal bir insan yok. Şizoid bir kişilik var. Yüz yüze gelseniz selam dahi vermeyeceğiniz asalak bir tip. Naçizane fikrim parmaklarınıza ve değerli vaktinize yazık ona yorum yazmayın. Bu sitenin 7/24 mudavimidir cazgırlığı ile üste çıkar başka hobisi yok ki salt sanal alemde baskın karakterde .Travmalarla dolu hayatında ne akademik bir başarısı var , ne mesleği var , ne çocukları , ne de doğru düzgün bir arkadaşı...Kendisi çocuk sahibi olamıyor diye çocuklu anneleri yeriyordu çocuk sesine tahammül edemiyormuş pati annesiymiş :) Kedilerine bakmak için işten çıktığını iddia etmişti gerçekte işten çıkarılmıştı farklı bir nickte itiraf etmişti yine aynı IP adresi :) Bitkiler bile daha faydalı ekosisteme fotosentez yapıyorlar kimseye yük değil havayı temizliyor .

Kız o kim? Hepsi aktif üye değil mi neden sürekli üyelik alsınlar ki? Üyelik alınca diğer üyelikleri kapanmıyor mu? Ama ben detayı bilmiyorum. Ip adresine kadar nerden buldun vallahi helal olsun Sherlock halt etmiş dostum senin yanında

Nasıl yaa cirilla ve salonkadını aynı kişi mi? İki hesap da baya aktif hesap nasıl oluyor anlamadım. Bu üye de mi aynı kişinin başka hesabı?

Maddi olarak hiç bi zaman bi sıkıntı yaşamadım. Kendi şahsıma ait bi aracım var. Benim annem babam da yok. Yani gidecek bi yerim yok hatta evim dediğim ilk yer de kendi evim oldu. O yüz

11 Nisan 2025 konunuz :

Donya nın da dediği gibi sizin anneniz , babanız ve anne bir , baba ayrı en az 1 kardeşiniz var. Üvey babanızın mirası sonrası annenizle görüşmüyor olsanız da kimsesiz ve ailesiz değilsiniz.

Eşinizin anne babası hayattayken, dedesinden kalan miras payı nasıl eşinize geliyor ?

Evinizde oturup, sadece eşinizin kazanarak elde ettiği gelirle yaşamıyorken, kendi yağınızla kavruluyor gibi davranmanız da tuhaf.

Dedi boşandım evlenmiyorum diyip bir ay sonra evlendim diyen, erkek çocuklarına nefret saçan, sonra “mavi gözlü dev cerrah hiç evlenmemiş kocasıyla” bir ay içinde Finlandiya’ya göçüp evlenir evlenmez hamile kaldığını iddia eden claire
Sana burada inanan yokken milletin ip sine mi düştün? Nerden ve nasıl gördün ip sini? Site yöneticisi misin de görüyorsun?

Sence kendi yağında kavrulmak bu mu? Evet annem babam hayatta ama yok. Ne istiyorsunuz anlamadım boşansam gidecek anne baba evi yok diyorum öldü falan yazmış mıyım oku bakayım. Kaynanam kayınbabam yaşıyor. Onların babası öldüğü için miras kaldı diyorum. Sizin ailenizde anne baba yer evlat bakar biz ölünce onlara kalsın kafası varsa bilemem. Benim kayınbabam kendi hayattayken verdi çocuklarına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…