Çalışmayan Yetişkin İnsanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sis_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sis_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2021
376
244
53
Merhaba,

Daha önce bu konuyu açmıştım o zamandan beri bir gelişme yok.

Annem ve ben çalışıyoruz ev kira. Kardeşim çalışmıyor daha önce hiç çalışmadı zaten, bir de kız arkadaşı geldi eve yerlesti o da çalışmıyor kız üniversite mezunu iyi bir mesleği var (yapsa) tek bir projeden iyi paralar alabiliyor. Mesleğini sevmiyormuş başka bir iş yapmak için kursa gidecek...

Şuan evde oturuyorlar öyle, kardeşim çalışmaz zaten. Bir de bu kız geldi yerleşti. Bence ikisi de hasta sağlıklı düşünemiyorlar. Kardeşim neyse idare edyoruz bir de bu kız çıktı... Ben işe giderken öğlene kadar essek gibi yatmalari sinirime dokunuyor. Benim ne yapmam gerek?

Normal bir durum mu bu bilmiyorum. Hep birşeyler yapacaklar ama ne zaman?

Kız ne münasebet size yerleşti onu anlayamadım? Sizin yaşadığınız evde hiç sözünüz geçmiyor mu rızanız alınmıyor mu? Yarın öbür gün evlendikleri zaman siz de kafanıza göre gidip onlara yerlesebilecek misiniz?

Ay tabi ki normal değil. Kendi çalışmadığı gibi bir de eve 1 nüfus daha getirmiş. Çalışsa bile evdekilere sormadan birini eve temelli olarak çağıramaz.
Annenize söyleseniz, en azından şu kızı göndermesini istese kardeşinizden.
Ay işin kötüsü bunlar evlenirlerse tümden yerleşirler sizin eve. O zaman hayatta gönderemezsiniz.

Hiçbir şekilde fikrim sorulmadı.

Konuyu hatirladim, burda okudugum ennnn acaip konulardan biriydi. Kizin annesi babasi yok mu, dustayken telefonlarini kizin telefonundan alin bir sekilde arayip soyleyin kzilarini gelip alsinlar. Ben sizin kizinizi besleyemem gelin alin diyin artik. Kiz da kafadan kontak onun bunun evinde yasiyor

İnanamıyorum anneniz nasıl evden atmıyor yabancı bir kızı nasıl eve getirir üstelik katkıları da yok maddi. Cidden sabır taşısınız. Bu konuyu konuşmanız gerekir yetişkin 2 insan birlikte yaşama kararı aldılar ise paşa paşa ayrı eve çıkacaklar ihtiyaçlarını kendileri karşılamalı.
Yolarm o kızı cidden. Bulmuş rahat yeri sevgilisi ile yat kalk uyu ohh cefakar abla anne bunları beslesin affedersiniz camış gibi yan gel yat. Çok sinir oldum. Sonuna kadar haklısınız. Benim kuzen aynı sorunu vardı abisi getirmiş Kendi gibi birini hayır abisi çalışıyordu onu da yoldan çıkardı sürekli geziyorlar falan kuzenim kaçtı gitti Avrupa'ya.

Son düzenleme:

Birde ürerler mağlum çalışmadıkça çocuk yapılıyor sinir bozucu be..

Siz sevgilinizi tutup getirseniz yer gök inler, oğulları kızın tekini tutup getirmiş annenizden ses seda yok. Kimbilir kimin nesi, bi oraya bi buraya sürükleniyor, yarın evi yükler götürür ruhunuz duymaz. Musluğu kesin, anneniz anca o zaman aksiyon alır.

Hiçbir şekilde fikrim sorulmadı.

Çalışanlardan biri de sizsiniz çalışmasanız bile sorulması gerekir siz kalkıp elin herifini getiriyo musunuz bı sinir krizi geçirirdim heralde ben yabancı biri ile yaşamam çok zor. Adapte olamam birkere. Külfet ayrıca.

Kaç yaşında bu cocuklar?
Kesinlikle rahat ettirmeyin. Kardesinize de arkadasina da iş verin iş yapsın. O arkadaşına evin bir giderini karşılamasını falan söyleyin açıkça. Böyle sacmalik mi olur.
Zaten parazit gibi beleş yaşamaya alışmıştır, maddi manevi sorumluluk gördüğü an kaçar.
Kardesinizi de alın karşınıza anneniz ve siz ağız birliği yaparak sert bir konuşma yapın yani. O kız bu evden gidecek ya sen gönder ya biz gondericez açıkça diyin.
İkisini de rahat ettirmeyin asla. Gerekirse siz işyerinde yemek yiyip gelin. Evde yemek pişmezse aç kalacak tipler bunlar. Beş kuruslari yok. Rahata alismislar.
Ben sinirlendim buradan resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…