Çalışmayan Yetişkin İnsanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sis_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kaç yaşında bu cocuklar?
Kesinlikle rahat ettirmeyin. Kardesinize de arkadasina da iş verin iş yapsın. O arkadaşına evin bir giderini karşılamasını falan söyleyin açıkça. Böyle sacmalik mi olur.
Zaten parazit gibi beleş yaşamaya alışmıştır, maddi manevi sorumluluk gördüğü an kaçar.
Kardesinizi de alın karşınıza anneniz ve siz ağız birliği yaparak sert bir konuşma yapın yani. O kız bu evden gidecek ya sen gönder ya biz gondericez açıkça diyin.
İkisini de rahat ettirmeyin asla. Gerekirse siz işyerinde yemek yiyip gelin. Evde yemek pişmezse aç kalacak tipler bunlar. Beş kuruslari yok. Rahata alismislar.
Ben sinirlendim buradan resmen.

İkisi de kız değil yalnız 🤣🤣🤣

Aaa baştan kızlar yazıyordu sankiz

Yanlış anlamayın ama eşek olana binen çok olur.
Anneniz de siz de eşek gibi çalışıp eve bakıyorsunuz iki tane sülüğün tüm yükünü almışsın sırtınıza sikayetlenmeniz boşa.
Hem yapıp hem şikayet etmeyin.
Çoktan ağır itham ve sözlerle evden yaka paça kovulmaları gereken kişileri tepenize bindirmişsiniz siz diğer konuyu çok uzun zaman önce açmıştınız. O zamandan bu yana hizmetcisi olmuşsunuz bunların annenizle beraber
Analı kızlı köle ruhunuz mu var nedir garip ve tuhaf.
Siz daha çok eşek gibi çalışıp bir de prenses ve prensin donlarını yıkar hizmetini edersiniz.
Herkes hak ettiğini yaşar size düşen bu

Saçlarını yolarım net. 🥰 çirkefleşmeden insan gibi söylediğimde anlamıyorsa Allah ne verdiyse yaka paça sokağa atarım. Ne demek çalışmıyorlar. Siz afedersinizde eşek gibi çalışıyorsanız onlarda çalışacak. Başta dediğimi yapın, 🙏🏻

Evlilik düşünceleri var mi? İleriye dönük planları neler? Ev işlerinde paylaşım ne durumda? Umarım işten gelip bide bunlara yemek falan yapmıyorsunuzdur??

Tek başına yaşayıp hayatını maaşınla idame edebilir isen, kaç kurtul bu iki asalaklardan.
Bunların karnını doyuracağına sokak köpeklerini beslerim daha iyi…

Mühür kimdeyse Süleyman odur. İzin almaları lazımdı. Evi geçindiren sizseniz evden gönderme hakkına sahipsiniz.

Artık konu sahibi ile annesi yazık bunları geçindirmeye çalışırlar.
Çok fena çok.
Hayır insan bir müteessir olur; ben çalışmıyorum zaten, bir de tutup sevgilimi getirmeyeyim der. Ama neredeeeee!

Bu dönem erkeklerini ben hiç anlamadım zaten. Hazırcılar acayip. İnsan utanır evde pısar durur kenarda ise yaramaz hisseder birde ekstra boğaz getiriyor yuhhh..insan çalışmıyor diye kendine hiçbirşeyi bile yakıştırmıyor hani işsizlik psikolojisini tanırım yani ah ah bu ne yüzsüzlük alışmış kudurmuştan beterdir yine diyorum bu lafı. 🫠

Bu dönem erkeklerini ben hiç anlamadım zaten. Hazırcılar acayip. İnsan utanır evde pısar durur kenarda ise yaramaz hisseder birde ekstra boğaz getiriyor yuhhh..insan çalışmıyor diye kendine hiçbirşeyi bile yakıştırmıyor hani işsizlik psikolojisini tanırım yani ah ah bu ne yüzsüzlük alışmış kudurmuştan beterdir yine diyorum bu lafı. 🫠
Kız da hiç demiyor mu acaba bu adam çalışmıyor. Şimdi bir de ben geldim, elin kadınları niye bize baksın dememiş midir hiç?

Merhaba,

Daha önce bu konuyu açmıştım o zamandan beri bir gelişme yok.

Annem ve ben çalışıyoruz ev kira. Kardeşim çalışmıyor daha önce hiç çalışmadı zaten, bir de kız arkadaşı geldi eve yerlesti o da çalışmıyor kız üniversite mezunu iyi bir mesleği var (yapsa) tek bir projeden iyi paralar alabiliyor. Mesleğini sevmiyormuş başka bir iş yapmak için kursa gidecek...

Şuan evde oturuyorlar öyle, kardeşim çalışmaz zaten. Bir de bu kız geldi yerleşti. Bence ikisi de hasta sağlıklı düşünemiyorlar. Kardeşim neyse idare edyoruz bir de bu kız çıktı... Ben işe giderken öğlene kadar essek gibi yatmalari sinirime dokunuyor. Benim ne yapmam gerek?

Normal bir durum mu bu bilmiyorum. Hep birşeyler yapacaklar ama ne zaman?
Almayın eve? Yollayın elalemin kızını çekmiş getirmiş bir de,kendisine hayrı yokken.

Kız da hiç demiyor mu acaba bu adam çalışmıyor. Şimdi bir de ben geldim, elin kadınları niye bize baksın dememiş midir hiç?

Kız bence enteresan ya aile bağları kopuk biri belli ki birde mecburi sığınmış gibi sezdim gidecek yeri yok gibi hani işin altından neler çıkacak acaba merak konusu.
Çalışmayan ve parazit bir erkeğin nesini sevmiş olabilir nasıl bir gelecek görüyor olabilir herşey merak konusu ya.
Ama hiç utanmıyor belli yüzsüz hani ben misafirlige gitsem birkaç gün kalsam bile buzdolabını bile açamayan biriyim 🤣 kaldı ki birde aylarca beleş kalmayı düşünemiyorum ya.

Niye desin ki üstüne kaynana görümce dedikodusu da almış başını gidiyordur eminim eşşşek gibi bakacaklar bize diye sağda solda bile konuşuyordur 😀hattaaaa beğenmiyordur az bile geliyordur şikayetleri bile vardır hizmetten haspam

Annenizle siz çalışıyormuşsunuz ve ev kiraymış ben olsam kiralık ev bakar annemi de alıp taşınırdım o ikisini de evde yalnız bırakırdım ev geçindirme derdi oldu mu öyle bir çalışmak zorunda kalırlar ki. İkisinin gitmeyeceği belli bence siz annenizle gidip huzurlu huzurlu yaşayın ikiniz

Niye desin ki üstüne kaynana görümce dedikodusu da almış başını gidiyordur eminim eşşşek gibi bakacaklar bize diye sağda solda bile konuşuyordur 😀hattaaaa beğenmiyordur az bile geliyordur şikayetleri bile vardır hizmetten haspam

Valla ben olsam tüm ev işlerini yap derdim sürekli mız mız olurdum ki hemen kaçsın yemekleri de yapsın evin kadınları çalışıyor netice de kök söktürürüm kök. 🤣

Back
X