Çalışmayan Yetişkin İnsanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sis_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba,

Daha önce bu konuyu açmıştım o zamandan beri bir gelişme yok.

Annem ve ben çalışıyoruz ev kira. Kardeşim çalışmıyor daha önce hiç çalışmadı zaten, bir de kız arkadaşı geldi eve yerlesti o da çalışmıyor kız üniversite mezunu iyi bir mesleği var (yapsa) tek bir projeden iyi paralar alabiliyor. Mesleğini sevmiyormuş başka bir iş yapmak için kursa gidecek...

Şuan evde oturuyorlar öyle, kardeşim çalışmaz zaten. Bir de bu kız geldi yerleşti. Bence ikisi de hasta sağlıklı düşünemiyorlar. Kardeşim neyse idare edyoruz bir de bu kız çıktı... Ben işe giderken öğlene kadar essek gibi yatmalari sinirime dokunuyor. Benim ne yapmam gerek?

Normal bir durum mu bu bilmiyorum. Hep birşeyler yapacaklar ama ne zaman?
Annenizi de alın ayrı bir eve çıkın. Ne halleri varsa görsünler. Anneniz aman oğlum ne yapar falan derse o zaman siz birlikte eve çıkacak bir arkadaş araştırın. Elin eşek kadar kızına niye bakacaksınız ki. Kardeşiniz de öyle tabi. İçinize atıp hasta olacağınıza kurtarın kendinizi.

İşlerini yapmayın kazandığınız paradan onlara yemek almayın ve yapmayın. Annenizin maaşından küçük bir miktarda alın oda veremesin kenarda biriktirir ihtiyaç olduğunda geri verirsiniz.
Annenizde bir değişik kıymetli oğluşuna laf söyleyemiyor hani o neysede elalemin kızı evinizde istemeyebilirsiniz artık burda kalamazsin de gönder bu zamana kadar susmanız hata.

Kov evden olay cikar ya calisirsiniz ya gidersiniz diye siz yuz verdikce boyle devam eder. ne munasebet elin kizina bakicaksiniz

ben de çalışmıyorum şuan canım istemiyor çünkü ve yetişkinim anne babamdan besleniyorum. ama getirip bu eve bir de başkasını getiremem al besleyin bunu da diye. kızı tutup evden atacaksınız başka çaresi yok.

Burdaki en saçma konular listesinde ilk 5i zorlar bu konu. Daha saçması olmaz derken hep daha daha saçması geliyor. Birkac tanesi aklımda şu an hemen paylaşıyorum:

_Kendisi evde yokken eşinin yeğenlerinin eve girip evde banyo yaptıkları konu.

_Boşanalım sonra tekrar evleniriz diyen adam ve bunu makul bulan konu sahibinin konusu

_erkek kuzeninin evine gidip herkesin içinde uluorta "ilk geceniz nasıldı keyif aldın mi" diye soran teyze kızı konusu

_kp yemeğe gelecek paramız yoktu et almak için tektaş yüzük bozdurduk diyen konu

Ve şimdi de kardeşimin sevgilisi bizim eve yerleşti Öğlene kadar yatıyor konusu.

Unuttuğum varsa ekleyin hanımlar 🙄

Merhaba,

Annem ve ben çalışıyoruz ev kira. Kardeşim çalışmıyor daha önce hiç çalışmadı zaten, bir de kız arkadaşı geldi eve yerlesti o da çalışmıyor kız üniversite mezunu iyi bir mesleği var (yapsa) tek bir projeden iyi paralar alabiliyor. Mesleğini sevmiyormuş başka bir iş yapmak için kursa gidecek...

Şuan evde oturuyorlar öyle, kardeşim çalışmaz zaten. Bir de bu kız geldi yerleşti. Bence ikisi de hasta sağlıklı düşünemiyorlar. Kardeşim neyse idare edyoruz bir de bu kız çıktı... Ben işe giderken öğlene kadar essek gibi yatmalari sinirime dokunuyor. Benim ne yapmam gerek?

Annenizle ayrı eve çıkın, görsünler dünya kaç bucak.

Çalışmayan konusunda bol kavga çıkar diye geldim ama bambaşka bir şey çıktı. İzninizle yok devenin nalı demek istiyorum. Elalemin kızının sizin evde ne işi var? Anneniz bir şey demiyor mu? Böyle rahatlık görmedim. Nüfusunuza geçirin bari. Şaka gibi ya 🙄

En azından wifi şifresini vermeyin eğer varsa, muhtemelen siz ödüyorsunuzdur onu da. Şampuan, sabun, krem ne varsa saklayın. Zırnık koklatmazdım.

Kızı kovun, bik bik öterse kardeşi de.

Burdaki en saçma konular listesinde ilk 5i zorlar bu konu. Daha saçması olmaz derken hep daha daha saçması geliyor. Birkac tanesi aklımda şu an hemen paylaşıyorum:

_Kendisi evde yokken eşinin yeğenlerinin eve girip evde banyo yaptıkları konu.

_Boşanalım sonra tekrar evleniriz diyen adam ve bunu makul bulan konu sahibinin konusu

_erkek kuzeninin evine gidip herkesin içinde uluorta "ilk geceniz nasıldı keyif aldın mi" diye soran teyze kızı konusu

_kp yemeğe gelecek paramız yoktu et almak için tektaş yüzük bozdurduk diyen konu

Ve şimdi de kardeşimin sevgilisi bizim eve yerleşti Öğlene kadar yatıyor konusu.

Unuttuğum varsa ekleyin hanımlar 🙄
Dusakabini wc olarak kullanan komsu konusu da cok uc bir durumdu.

Çalışmayan konusunda bol kavga çıkar diye geldim ama bambaşka bir şey çıktı. İzninizle yok devenin nalı demek istiyorum. Elalemin kızının sizin evde ne işi var? Anneniz bir şey demiyor mu? Böyle rahatlık görmedim. Nüfusunuza geçirin bari. Şaka gibi ya 🙄

En azından wifi şifresini vermeyin eğer varsa, muhtemelen siz ödüyorsunuzdur onu da. Şampuan, sabun, krem ne varsa saklayın. Zırnık koklatmazdım.
Annem karşılıyor daha çok, ben vermiyorum. Kiranın çoğuna yardım ettiğim halde internet faturasının yarısını bana kitlediler. Daha da yazacak şeyler var şuan müsait değilim.

Anneme konuyu açtığımda onlar gidecek zaten deyip duruyor. Kim bilir ne zaman? Her zaman fikir değiştiriyorlar ne yaptıkları belli değil. Bari geçici de olsa bir işe girip çalışsınlar. Ben evden ayrılmak istiyorum çünkü bu normal bir durum değil.

Biraz paraları varmış odalarına 2. el klima taktırdılar evde başka klima yok.

Kız bence enteresan ya aile bağları kopuk biri belli ki birde mecburi sığınmış gibi sezdim gidecek yeri yok gibi hani işin altından neler çıkacak acaba merak konusu.
Çalışmayan ve parazit bir erkeğin nesini sevmiş olabilir nasıl bir gelecek görüyor olabilir herşey merak konusu ya.
Ama hiç utanmıyor belli yüzsüz hani ben misafirlige gitsem birkaç gün kalsam bile buzdolabını bile açamayan biriyim 🤣 kaldı ki birde aylarca beleş kalmayı düşünemiyorum ya.
Ay öyle deme, parasız işsizle evlenen de çooook. Gündüz kuşağı bunlarla dolu be sister.

Hakikaten sizin evdeki durum cok siradisi ve sinir bozucu.kardesiniz neden calismiyor yani gerekcesi nedir?gorunurde gercekten psikolojik bir problem olabilir mi?annenizin olaya yaklasimi nedir?hic basbasa kalip bu konuyla ilgili dusuncelerinizi paylastinizmi?
Akil alir bir durum degil ki ne dusunseniz ne hissetseniz haklisiniz.

Niye desin ki üstüne kaynana görümce dedikodusu da almış başını gidiyordur eminim eşşşek gibi bakacaklar bize diye sağda solda bile konuşuyordur 😀hattaaaa beğenmiyordur az bile geliyordur şikayetleri bile vardır hizmetten haspam
Valla mükemmel hayat. Elin evine yerleş, yeme içme konaklama ücretsiz. Bari ek masraf çıkarmasa, para mara da isterse tamamdır. Bir de harçlık verirler artık konu sahibiyle annesi.

Ay öyle deme, parasız işsizle evlenen de çooook. Gündüz kuşağı bunlarla dolu be sister.

Ay ne bileyim hiç çekici gelmiyor bana 🤣🤣 bir çocuk vardı neden çalışmıyosun desen babam miras paylaşımı yaptı bana 2 ev bir araba düştü dedi birini kiraya vermiş ve çocuk çalışmaya ne gerek var dedi ya biranda gözümden ışık hızında düştü.
Konu sahibinin kardeşine ne oluyor kuru bakır anlamadım yani neye güveniyor bu çocuk insan utanır çalışır bee. 🤣
Gündüz kuşağındakilerin sınıfı belli zaten ve eğitimsiz insanlar ve ordan oraya kaçıyorlar işte.Bari üremeseler.

Ay ne bileyim hiç çekici gelmiyor bana 🤣🤣 bir çocuk vardı neden çalışmıyosun desen babam miras paylaşımı yaptı bana 2 ev bir araba düştü dedi birini kiraya vermiş ve çocuk çalışmaya ne gerek var dedi ya biranda gözümden ışık hızında düştü.
Konu sahibinin kardeşine ne oluyor kuru bakır anlamadım yani neye güveniyor bu çocuk insan utanır çalışır bee. 🤣
Gündüz kuşağındakilerin sınıfı belli zaten ve eğitimsiz insanlar ve ordan oraya kaçıyorlar işte.Bari üremeseler.
Müge Anlı'nın "Senin kocanın evi yok!" çıkışı konu sahibinin kardeşiyle sevgilisi için mükemmel bence. :KK53:

Merhaba,

Anneniz ne diyor bu konuya?
O mu kabulleniyor "gelsin sevgilin de burda otursun" diye?
Eğer ikiniz de konudan rahatsızsanız karşınıza alıp konuşacaksınız, "Parazitlik buraya kadar, ya çalışırsınız ya da güle güle" diyeceksiniz.

Annem karşılıyor daha çok, ben vermiyorum. Kiranın çoğuna yardım ettiğim halde internet faturasının yarısını bana kitlediler. Daha da yazacak şeyler var şuan müsait değilim.

Anneme konuyu açtığımda onlar gidecek zaten deyip duruyor. Kim bilir ne zaman? Her zaman fikir değiştiriyorlar ne yaptıkları belli değil. Bari geçici de olsa bir işe girip çalışsınlar. Ben evden ayrılmak istiyorum çünkü bu normal bir durum değil.

Biraz paraları varmış odalarına 2. el klima taktırdılar evde başka klima yok.
Annende pasif kalmış ağız birliği yapın. O müsaade etmezse kimse kalamaz evde. Şart koşun annenize onlar evde kaldığı sürece eve katkı yapmayacağınızı söyleyin. Bu gidişle gitmezler sizde koca tembellere bi 10 yıl daha bakarsınız.

Shameless diye bir dizi vardı.Cok severim.Kardesleri büyüyünce her birinden eve katkı için miktar belirleyip ,tek tek alıyordu.Aklima o geldi.Siz bir de kalkıp elin kızını besliyorsunuz .Kavga çıkarıp niye ağır şeyler söylemiyorsunuz mesela?

Merhaba,

Kardeşiniz zaten anormal ama kardeş. Atsan atılmaz satsan satılmaz. Amaaa ben olsam o kızı eve sokmazdım. Eve para getirmeyenin evde söz hakkı olmaz. Sizin yerinizde olsam ya kızı kovardım ya da eline günlük iş listesi verirdim. Karın tokluğuna hizmetçiliğe tamamsa otursun.

Back
X