- 22 Ağustos 2016
- 929
- 241
- 18
- 42
- Konu Sahibi mandalinalimon
-
yanlış okumuşum gece saat 12 ve biraz uykumun da etkisi var ama hemen mobbinge bağladınız :)Size neden mobbing uygulandığını az çok anlayabiliyorum. TEKRAR OKUYUN LÜTFEN;
"Çalışmayan kadınları küçük görmüyorum; çalışmak istemeyen, kocam bana bakmalı diyen kadınları evet küçük görüyorum."
benim iş sorunum basit bir mutsuzluktan öte, iş dışındaki tüm hayatımı etkiliyor, gece ağlamalarım oluyordu, işyerinin kapısından girmek istemiyordum mesela, basit bir şımarıklık olarak algılamayın ki ben her zaman çalışmayı istemiştim ama bu koşullarda değil, koşullar çok ağır
Siz benim ikibin gelirim oldugunu nerden biliyorsunuz, farkındamısınız yine insanları küçük görüyorsunuz.Ben Avrupa'da yaşıyorum ve kendi evimiz var deyim anlayın siz.İşte maddiyatin iyilik durumu kişiden kişiye değişir. Bana aylık 10000 yetmez sen 2000 liradan artirirsin. Yaşam kalitesiyle alakali
Zaten aklıma basit bir şımarıklık olduğu gelmedi. Ama şartlarınız belli anladığım kadarıyla. Bu arada iş yerinde mobbing için başvurabileceğiniz yerler var biliyorsunuz değil mi?benim iş sorunum basit bir mutsuzluktan öte, iş dışındaki tüm hayatımı etkiliyor, gece ağlamalarım oluyordu, işyerinin kapısından girmek istemiyordum mesela, basit bir şımarıklık olarak algılamayın ki ben her zaman çalışmayı istemiştim ama bu koşullarda değil, koşullar çok ağır
Siz benim ikibin gelirim oldugunu nerden biliyorsunuz, farkındamısınız yine insanları küçük görüyorsunuz.Ben Avrupa'da yaşıyorum ve kendi evimiz var deyim anlayın siz.
Uff gerçekten anlamadın mı anlamamazliktan mi geliyorsun? Buna Türkçede ornek vermek denir. Evin varmış neyi anlamam lazımdı bisey anlamadim? Mal varlıklarımızı mi yaristiracagiz. Avrupa da evinin olmasıyla ovunmen, bir evi bile çok büyük bir şeymiş gibi anlatman aslında senin hakkında yeterince bilgi sahibi olmama yetti. Haklisin.Siz benim ikibin gelirim oldugunu nerden biliyorsunuz, farkındamısınız yine insanları küçük görüyorsunuz.Ben Avrupa'da yaşıyorum ve kendi evimiz var deyim anlayın siz.
benim tedavi olmamla bu işte çalışmamamnın ilgisi yok, bu iş bana göre değil, koşulları ağır, yoğun vs
kolaya kaçıp herşeyi rahatsızlığa bağlamayalım
Kelimelerine dikkat eder misin lütfen? Hanımefendinin Avrupa da evi var ona Goreavrupada yaşıyorsunuz, harika ev işi yapıyorsunuz, kendi eviniz var (?) kardeşiniz yüksek lisans yapıyor, aileniz çok zengin. Biz kimiz sizi küçük göreceğiz. Biz pasaklı fani çalışanlar olarak anca garibanız sizin karşısınızda, lütfen
telvecim aslında küçümseme yok gibi, gelir durumu iyiliği kişiden kişiye değişir, 2000 lira kazanan eğer alnının teriyle helalinden kazanıyorsa belki diğerine göre daha kutsal da olabilir, ve bunu allah bilirSiz benim ikibin gelirim oldugunu nerden biliyorsunuz, farkındamısınız yine insanları küçük görüyorsunuz.Ben Avrupa'da yaşıyorum ve kendi evimiz var deyim anlayın siz.
Kelimelerine dikkat eder misin lütfen? Hanımefendinin Avrupa da evi var ona Gore
Hemi de avrupadaevi varsa tamam yaaa
Aynen Rabbim alın teriyle helal kazanmayı nasip etsin.Buradaki kadınlar bana saldırmaktan yarın işe geç kalacak.Benim eşim iyi bir pozisyonda çalışıyor, sabah üçte uyanıyor yeterince yoruluyor ve benimde yorulmamı istemiyor, ama ihtiyaç olursa birgün seve seve eşime destek olurum.Ausbildung yaptım, meslegim var yani.telvecim aslında küçümseme yok gibi, gelir durumu iyiliği kişiden kişiye değişir, 2000 lira kazanan eğer alnının teriyle helalinden kazanıyorsa belki diğerine göre daha kutsal da olabilir, ve bunu allah bilir
Keşke eşinizle herşeyi konuşup evlenseymişsiniz kendi gelirine güvenmeyerek, çalışan olarak seçmiş sizi.Bu zamanda çoğu erkek böyle ne yazık ki ve ayrıca tartışılacak bir konu.Ben eşinizin geleceğinizi düşündüğünü ve sizin geleceğinizi de düşündüğünü düşünerek olumlu yaklaşacağım.Özel sektörde çalışmak İnan'ın ki kölelik ve iş bulmak da hiç kolay değil.Ben de bir yıl boyunca mobbing e uğradım zor bir durum.Kesinlikle bırakmamanızı tavsiye ederim.Hergün işe giderken dualar okuyun bildiğiniz duaları ve sabredin geçecektir.Arkadaşlar çok sinirliyim, işimde mutsuzum, yapamıyorum ve mobbing görüyorum ve istifa etmek istiyorum, eşimse sürekli çalışmayı dayatıyor alttan alttan, benim maaşımı hesaplıyor, şu an izindeyim, sen işe başlayınca diyor, bana piyango çıkarsa istifa edersin diyor, arsa alınca benim üzerimden kredi çekeceğiz diyor diyor da diyor.Bense işimi sevmiyorum, yapamıyorum, eziliyorum, hakaret görüyorum, onun için hiç önemli değil, ben işimde istediğim kadar mutsuz olayım, yeter ki para gelsin.
eşim bir yönden haklı evlenmeden önce işimden memnun olmadığımı söylemiştim ama istifa etmeyi düşünüyorum dememiştim halbuki düşünüyordum...Kısacesı ben istifa etmek istiyorum ilerde boşanma durumu vs olabilir, herşey olabilir, öte yandan bu iş kesinlikle bana göre değil, kurumun bütün üst yönetimiyle konuştum beni arka plana alın diye, şiddetle kabul etmiyorlar, istifa et yapamıyorsan, sana bu imtiyazı tanırsak diğer çalışanlar da ister diyorlar.Sen yan gelip yatacak iş arıyorsun diyorlar ki yok böyle birşey, mesai kalmayacağım, vatandaşla yüzyüze olmayacağım bieber işim olsun istiyorum ama olmuyor...
Ne yapmalı bilmiyorum...
EDIT:657 yim, özel sektör değil, şu an zaten OHAL var ve istifa sıkıntılı, OHAL olmasa bile insan memurluktan istifa edemiyor, pişman olur muyum diyorum, özel sektöre artık dönemem zira yaş 34 doğru dürüst tecrübe yok
Aynen. Bir çift çorap için para istemek zorunda kalanlar. Allaha şükür üniversite okudum ama okumasaydim da fabrikada işçi dahi olsam çalışırdım. Bu forumda böyle düşünen kadınlar görmek de ayrıca çok üzücü...Bayan değil kadın denir ona.
sözüm meclisten dışarı; Hayatta en nefret ettiğim şey, erkek bana bakmalı, paramı kocam karşılamalı diyen vasıfsız kadınlar.
Raporluyum ben merak etme öğlene kadar uyuyabilirim sizin gibiAynen Rabbim alın teriyle helal kazanmayı nasip etsin.Buradaki kadınlar bana saldırmaktan yarın işe geç kalacak.Benim eşim iyi bir pozisyonda çalışıyor, sabah üçte uyanıyor yeterince yoruluyor ve benimde yorulmamı istemiyor, ama ihtiyaç olursa birgün seve seve eşime destek olurum.Ausbildung yaptım, meslegim var yani.
Aslında eşleri saygı duymuyor çoğuna. En azından benim çevremdekiler etraflarında çalışan kadınları gorunce evdeki hanıma saygıları azalıyor malesef. Erkek milletine cokta güvenmemek lazım.Aynen. Bir çift çorap için para istemek zorunda kalanlar. Allaha şükür üniversite okudum ama okumasaydim da fabrikada işçi dahi olsam çalışırdım. Bu forumda böyle düşünen kadınlar görmek de ayrıca çok üzücü...
Raporluyum ben merak etme öğlene kadar uyuyabilirim sizin gibi
Bizim yok şöyle biz yorulmayalim diye dusunen kocamiz. Vuruyorlar kırbacı vuruyorlar kirbaciben istediğim saatte uyuyabilirim diye havasını da attı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?